´Skolaaa

har nyss varit hemma och käkat pannkaka :)  och nu väntar jag på att engelskan ska börja! sen har jag matte i typ två timmar, så det är låååångt kvar på denna dag! slutar halv5 idag. :/  orkarinte, är såå tröööött!! och less. 
Sen måste jag hem och  plugga hur mycket som helst typ, har ett svenska arbete som ska vara inlämnat imorgon så det måste göras klart idag!
Och ikväll har jag ännu en innebandyträning, hade en i tisdags också, är lite stel måste jag säga. det är ju uppehåll egentligen, så har inte tränat på länge, bara gått ut och gått. Men vi har bara två provträningar så sista är ikväll. Men det var rätt kul faktiskt att spela lite innebandy igen efter att man vilat ett tag :)
Så ja, jag ser inte direkt fram emot resten av denna dag faktiskt.
Också saknar jag Jocke!!
nej nu ska jag kila ibåg på engelskan så jag inte kommer för seeent! tjingtjing.     


´Hemma

Ja, så är det. nu är jag hemma igen! :)  hade nationellt prov i engelska idag. Man skulle antingen skriva om "My Life", sitt liv år 2017 till en kompis som man inte träffat sen gymnasiet. Eller så skulle man skriva om "What make a good life?" ja, det säger ju sigsjälvt vad man skriver om då. De valde jag iaf, så får väl se hur det går då. :) sen efter det så fick vi sluta, så jag åkte med 10.25 tåget hem.
så vad ska jag göra nu och hela helgen?! hum. det är rätt segt här hemma faktiskt. finns inget att göra. men det är skönt att slippa laga sin egen mat iaf! också har ju alla saknat mig så mycket här hemma! ;) haha.       

´Lördag

så var det äntligen lördag! åker till stan idag och träffar jocke! :) har längtat hur mycket som helst! 
.. igår så var Lisa här ju. vi kollade på världens tråkigaste film, systrar i jeans. den var verkligen värdelös. handlade typ om fyra bästa kompisar som skulle tillbringa sommarlovet på olika ställen, också skickade dom emellan ett par magiska jeans som passade alla! jaja, helt meningslös. inget jag rekomenderar faktiskt! :)  
Sen såg vi på film när vi var småa! Berglunds och Walkers på semester -93. haha. gud vad vi skrattade! :) alla var så himla söta och SMÅ!! så roligt att titta på! det är däremot nåt jag rekomenderar! :) haha. 
.. sitter och väntar på att Patrik och Anna kommer hit och hämtar mig så jag kommer iväg nån gång. så segt att sitta hemma och vänta bara, finns ju absolut ingenting att göra. men kan ju kolla så jag packat med mig allting, men tror jag gjort de faktiskt! :)        

´Fredag

hmm, ja. fredag. åker hem till stan imorn, så nu har jag tvättat en massa. jobbigt. gick en långpromenad förut också. så nu vet inte vad jag ska göra. jag är uttråkad. men Lisa kommer hit sen så ska vi mysa och kolla på film! :)  funderar på vad jag ska äta, vet inte riktigt vad jag är sugen på. men de lär visa sig senare!  
.. ser verkligen fram emot min kycklingsallad som Jocke ska göra åt mig imorn! :)  
nej. nu ska jag kila. tjing.      

´Påsklov!

sitter hemma och har allmänt tråkigt bara, finns inte så speciellt mycket att göra. men skönt med påsklov iallafall. 
Jocke har varit med mig hemma i Alby tills i tisdags, myspys. :)  så var Carro här igår. vi kollade på lite film och åt godis! :)  sen har jag hunnit hälsat på mormor och morfar också! man blir alltid lika mätt när man är där! haha :)  Det är väl de jag har gjort på mitt lov hittills. 
.. och undra vad man ska göra idag då, kanske blir det så att man kollar på hockey ändå. även fast jag inte håller på nåt speciellt lag, det skulle ju vara Linköpings Niklas Persson jag hejjar på isåfall!  HA.  sådeså :)

.. på lördag får jag äntligen träffa jocke igen, saknar dig. <3             

RSS 2.0