´Prov

Har precis haft prov i restaurangkök, skriftligt alltså. hoppas det gick bra. svarade på allt iallafall! :) har slutat nu, så funderar om jag ska åka ut till birsta. ska köpa skor :)  men först måste jag kolla om jag fått pengar. kan ju vara en fördel faktiskt. thihi. 

... så imorn gäller det. städastädastäda! (:  wiie. vad kul det kommer bli. nejmen vi ska flytta ut imorn. så pappa kommer hit på morron nån gång och börjar plocka ut kartonger och grejor. så kommer jag och hjälper han efter lunch. eftersom jag är så snäll! :)  känns som det kommer ta evigheter innan det blir klart i den där lägenheten, men det är bara att städa på! inte något jag ser fram emot. menmen. 
så jag ska bo hos Jocke resten av veckan iallafall. :) 
då slipper jag pendla. :) för pendla är verkligen dööjobbigt.            

´ja

.. jag hittade min sko igår iallafall. den låg under min feta väska med kläder.
har så mycket grejer på golvet nu när vi håller på att flyttar. väskor, påsar, kartonger och skit. :) hihi.
så inte undra på att jag inte hittade den då. men nu är det problemet löst! :) vilken tur. 

slutade halv 11 idag, skönt! men tråkigt ändå, för jag har inget att göra!  jag dör.
sitter på skolan nu då. lär väl sitta här ett tag till, så tråkigt hemma själv. :/ menmen.


´Sådärja

.. ja fotbollen i tisdags gick ju rätt bra ändå. eller bättre än vad jag trodde. :) vilket var bra, gjorde inte bort mig iaf. gjorde ett mål också. haha :)  det var nog bara tur. sen fick jag världens största blåmärke på mitt knä, det är typ lika stort som en tennisboll. och jag ljuger inte! :/  men, det var faktiskt rätt kul ändå. för vi vann ju med 4-2.  :)  wiiiieeee. 
men nog om de.
... gud vad vi har städat i lägenheten nu, fast det kanske inte syns. men det har vi. :)  så på tisdag flyttar vi. lite tråkigt faktiskt. så måste fortsätta städa idag. 
imorse när jag skulle ta på mig mina skor så var ena skon borta och jag hittar den inte! vart fan kan den vara? måste hem och leta. måste hitta den.  men nu ska jag gå och äta lunch. tjing.    

`Igår...

ja igår var jag världens största klant! hade med mig min väska på skolan med allt smink, hårspray, hårborste och allt man brukar ha. hade sovit hos Jocke. Så när jag var på skolan tänkte jag, "jag behöver ju inte ta med mig väskan eftersom jag inte har nå böcker i den, så jag lämnar den i skåpet. så kan jag ju ta med mig den när jag går hem eftersom vi har sista lektionen här på altinska". Så slutar vi sista lektionen och gissa vem som går hem. utan väskan. jo, jag. såklart. 
så jag gick hem, började städa en massa och tänkte inte mer på de. sen när jag såg carros väska ligga på golvet kom jag på att jag hade glömt den och skolan var såklart låst när jag skulle hämta min väska. med alla mina saker i. så var det med de. så imorse klockan 8 gick jag till skolan och hämtade min väska. måste påpeka att jag faktiskt hade sovmorgon till 9 idag, men måste man gå så måste man gå! :) thihi.
... och den här morgonen började lite konstigt. fick ett sms runt klockan 7, eller nåt sånt, av Nina som är med och tränar damlaget. hon frågade om jag ville vara med och spela en match ikväll, hemma i Alby, dom hade tydligen jättekrisit med folk. och jag har egentligen slutat spelat. men vad gör man inte, såklart ställde jag upp! :) haha. men jag vet inte vad jag gett mig in på!? har inte spelat fotboll sen förra sommarn. har inte ens rört i en fotboll. så hur det kommer gå, ja-a du. hur kommer detta sluta?!!! :) haha. nä fyfan. en sak är säker iallafall. imorgon kommer jag ha världens träningsverk, de kan jag nästan lova. haha. 
.. nej, nu måste jag kila iväg. har engelska nu. :) jippie! inte.          


´Långhelg

det känns inte som att jag är så himla aktiv på den här bloggen, men vafan.  skriver lite dåochdå det får duga :)  har iallafall haft långehelg, varit ledig torsdag och fredag. superskönt :) så jag for hem i onsdags med min gofis jocke, som följde med mig hem till Alby! :) vi har bara varit, myst och gosat :) ätit massor med godis, kollat på tv/film. det är ju så de ska vara! :) hihi . man ska njuta av livet helt enkelt! :) haha. 
Sen var vi ju faktiskt och kolla på fotboll igår, Ånge-Östavall. Där Östavall vann med 2-0, tror jag. plus att det såklart skulle börja regna. men sån tur hade vi paraply, det största tror jag också! :) haha.

... hursomhelst har vi sagt upp lägenheten i stan iaf, så till veckan så måste vi börja städa ur den, jag och carro. Som kommer bli hur jobbigt som helst. har ingen aning om vart jag ska börja städa. menmen. de löser sig. antar jag. (:   så nu är det inte så långt kvar till sommarlovet. tre veckor.  ska bli hursköntsomhelst. :)  har fått sommarjobb också, vilket jag inte trodde jag skulle få, men fick iallafall fem veckor på Eka! pengarpengarpengar. :) pengar behövs. det enda negativa med de är att jocke kommer vara så långt borta, ända i Bergsåker. :/ så jag kommer inte kunna träffa han så ofta då, men vi får lösa de på nåt vis. annars överlever jag inte sommaren!! sant. 

... men, vad ska jag hitta på nu då? har inte ätit mat än. väntar på att mamma och pappa ska komma hem från stan snart, så jag får min MAT!  :)  jag börjar bli hungrig faktiskt . men ska kila nu iallafall. (:                     

´Helg

Äntligen så är det helg! gudvadskönt :) har precis slutat. har bara idrott och svenska på fredagar, vilket är jätteskönt för då får man sluta tidigt! hihi. Spelade fotboll på idrotten idag, med mjuk boll och utan skor. Alltså det går inte att beskriva min klass som har idrott, man måste se för att förstå. Att det inte är roligt. Typ ingen kan. så. ja. :/   
Nu sitter jag och Carro på skolan och dör ut, vi har såå kul, inte. Men ska väl gå hem snart och städa lite, duscha och kolla på tv. som vanligt.  
... Ska iallafall stanna i stan i helgen, ska vara med Jocke och mysa! :)  på lördag lär vi ska se eurovision, jag menar vem ska inte de!!? haha. ett måste, eller!?  (:        

´Utmaning

Lisa utmanade mig och jag hade lite tråkigt så här är svaren! :) 

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Mer information får du av Pliktverket".  

2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör du vid?
ingenting.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
nån prat-show på femman imorse.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
13.24. vilket var lite fel. men ändå.

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
ingenting, tyst och skönt.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
förut när jag slutade engelskan gick jag från hedbergska till altinska.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
öh, inget jag la på minnet iaf.

8. Vad har du på dig?
gråa mysisar, ett svart linne, svart tröja.

9. Drömde du något inatt?
säkert, men kommer inte ihåg.

10. När skrattade du senast?
jag skrattar nästan jämt. :)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
typ anslagstavlor!

12. Har du sett något konstigt på sistone?
ja, en jättekonstig gubbe på statoil i lördags när jag och jocke skulle köpa godis. han såg verkligen störd ut, stort huve och liten kropp också värsta äckliga flinet. usch! blev lite rädd faktiskt!  

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
rätt rolig, om man har lite att göra.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
hm, Old School.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
oj. de är mycket de.

16. Försök berätta nåt om dig som folk inte vet om.
hm. jag tycker "two and a half men" är jättebra! :) nån som visste de?

17. Om du skulle förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
?

18. Tycker du om att dansa?
inte nykter. :)

19. George Bush?
vem bryr sig!!?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka.
Pojke; ingen aning faktiskt.
Flicka; Svea

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja, absolut!

23. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?
Välkommen! :)

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på dom här frågorna?
hm?

´....

började klockan åtta imorse. så det var bara att masa sig upp! Men det var de nästan värt, för vi bakade jättegoda bullar i köket idag! :) jag menar verkligen då jag säger att dom var jättegoda!! :)  
sen hade vi bara engelska, då kollade vi på nån film och så fick vi reda på vad vi fick på nationella. sen fick vi gå.
så nu har jag slutat för idag. sitter på skolan nu och vet inte riktigt vad jag ska hitta på? är så tråkigt hemma själv.
 ... ska fråga carro om vi ska åka till willy´s och handla mat idag! :)  billigt och bra!?  
hej.         


`Jaha

så har jag slutat nu, har varit ute i restaurangen och serverat idag. vi va tre stycken, och egentligen brukar vi vara sex typ. men det gick jäättebra endå! förutom att Åsa var borta så vi fick ha B-klassens lärare, vilket sög. 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. kanske gå hem och kolla lite på tv, för ovanlighetens skull menar jag! :) haha. eller så kanske jag tar en promenade eller nåt, får se vad jag gör.  
.. Skönt att vi har varit lediga måndag, tisdag också! :)  går bara tre dagar den här veckan, vilket är jätteskönt! 
imorn har vi nationella i engelska läs- och hörförståelse.  plus att vi har matte efter de, men vem orkar gå på en två timmar lång mattelektion efter två nationellaprov!!?? inte jag iaf! :)                  

RSS 2.0