tjugonde februari

Idag har jag och Sören varit hemma och myst hela dagen. Eller ja, Sören har legat på sin filt i soffan från klockan elva till nu och han har varken flyttat eller rört på sig nånting, bara bytt sovposition liksom (han ligger fortfarande kvar). Så jag har varit ut på en liten promenad och bakat semlor. Eftersom det är fettisdag imorgon fick det bli semlor och ja det är ju faktiskt gott också.

När jag var ute och gick förut blev jag plötsligt sugen på att åka längdskidor. Så då tänkte jag att nästa gång jag är hemma i Alby kanske man ska ta sig en tur i skidspåret. Grejerna finns väl kvar hemma nånstans. Nån som är på? Patrik, pappa? Mamma? Malin du kanske också är sugen? Tänk vad roligt hörrni! hehe

nittonde februari

Tacos och Star Wars blev det ikväll. Härliga söndag! Nu ska man sova, godnatt!

trettonde februari

Vet ni vad jag gjort idag? JAG HAR KÖPT GYMKORT! Äntligen. Många hundralappar borta, men då kanske kroppen får må lite bättre så det är ju lätt värt det. Så nu ska jag sluta vara så fruktansvärt lat och komma igång på riktigt med träningen. Tänk om man skulle få komma i samma form som när man var typ 15-16-17, tänk om man skulle orka springa så mycket som man gjorde då, MEN dit är det långt så vi tar ett steg i taget först nu! hehe

Vad händer annars då? ledig idag så var och tränade(!) mitt på dan, sen for vi till jockes mormor en sväng och fika och efter det åkte vi och handla. Och ikväll är det ett utav mina favoritprogram på tv, familjen annorlunda! BRA.

tolfte februari

Sören hjälpte till och bädda rent i sängen förut, och det gick ju bra?!!


Men han verkade nöjd med resultatet i alla fall!

sjätte februari

Helgen har vi alla tre spenderat hemma i Alby. Vilket innebär att vi bara tagit det lugnt, ätit massa gott, umgåtts med alla, hälsat på i parteboda, kollat film och bara myst! Har även hälsat på Malin i sin nya lägenhet och fick kladdkaka, hann dock inte stanna så länge eftersom hon var tvungen att åka på jobbet tidigare. Plus att vi hade middag i Alby med allihopa samlade, mormor och morfar också! Och eftersom mammas födelsedagspresent inte hade kommit förrän förra veckan så passade vi på att fira henne i efterskott med paket och tårta! Kollade melodifestivalen blev det visst att vi gjorde också, haha. Så for vi hem till stan igårkväll igen.

Idag har jag varit på stan och fika med Sanna. Var senast i somras vi sågs, så det var roligt att träffa henne igen! Blev en långfika eftersom vi hade massor att ta igen. Nu är jag hemma igen och väntar på att Jocke ska komma hem så vi kan äta mat, jag börjar bli lite hungrig. Fan senast jag skrev var jag visst också hungrig, haha. kul. (?)

RSS 2.0