tjugofemte juli

Världens bästa helg, har jag haft hemma i Alby. Men det är som alltid där. Bäst. För att göra ett långt inlägg kortare så summerar vi helgen såhär då. Torsdag; begav vi oss mot Alby, stannade till hos Patrik och Anna, hem till middagen och middagsgästerna, spela tv-spel, slöa, typ. Fredag; fiske, fotboll, slöa, mat, hälsa på mormor och morfar och fick nybakta bullar. Lördag; Började dagen med tennis och tennis är ju riktigt kul ju(!), hem och fika lite, löste lite korsord, tog det lugnt, sen mot Anna och Patrik för grillning, Malin och Rikard kom också, åt, vilade fem minuter, åkte och fiska, fifa, chips, dipp, popcorn, ostkrokar, cola, öl, bra kväll! Söndag(idag); Klev upp vid tio, kolla lite tv, åt frukost och sen begav vi oss mot stan och jobb igen. Helgen får en fet tummen upp! GILLAAA!

nittonde juli

I lördags kom som sagt Patrik hit. Jocke och Patrik åkte då och fiska medans jag for på jobbet. När jag kom hem strax efter nio så kollade vi på film, kick-ass. Och den var faktiskt bra! Sen for Jocke på jobbet, jag och Patrik kollade lite tv/dator sen blev det sängen.

Igår blev det som jag ville, mini-golf. Och shit vad längesen det var man spelade det, men det var riktigt kul faktiskt. Bra väder fick vi också, så man ska inte klaga. Mini-golfen slutade i alla fall med vinst för Jocke, Patrik tvåa och jag sist. Så det får nog bli revansch nästa gång! Efter det var vi hungriga så åkte på Max och åt, gött. Blev en sväng på media markt också. Sen for vi hem och Patrik begav sig hemåt igen.

Idag blev det träning. Och gud vad längesen det var jag tränade, kanske måste ta och försöka ändra på det lite grann? Försöka i alla fall. hehehehe. Sen for vi iväg ett gäng och badade. Var rätt varmt i vattnet faktiskt, synd bara att solen inte ville kika fram då vi var där. Sen hem, laga mat, äta mat och sen blev det soffan och true blood.   

Imorgon blir det jobb igen
. Och som alltid har det varit skönt att fått vara lite ledig. Dock jobbar jag bara tre dagar nu innan jag är ledig fre-lör igen. Så jag ska absolut inte klaga. Så till helgen blir det en tripp hem till Alby, nästan så att jag längtar lite, men det är så skönt att få komma bort lite ibland. Hej.

artonde juli

Kolla, vad fränt! När Jocke skulle fara på jobbet för typ en timme sen såg vi det här. Häftigt ju! (: Dock var det svårt att fånga det på bild så som det faktiskt såg ut.


Gondatt.

sextonde juli

Fredag idag. Måste konstatera det. För det känns absolut inte som fredag och helg nu. Kanske kan bero lite på att man jobbar helger ibland. Men ändå. Trodde att när man jobba skulle man få mer koll på vilken dag det var, men icke. Snarare tvärtom måste jag säga, i alla fall för mig, konstigt nog. hmm.

Gick bra att jobba idag. Skönt med lite extra sömn var det också. När jag kom hem så städade vi faktiskt tråkigt nog. Men det måste göras ibland det också. Sen kom Malin och mamma och hälsade på, dom hade med sig kina-mat och jordgubbar+glass till efterrätt. Trevligt med lite besök och aldrig fel med mat heller. Behöver jag säga att jag är proppmätt nu?

Nu då... Jocke är på jobbet, jag har precis diskat för dagen och vad ska jag nu hitta på? Förmodligen lär det ju bli sängen rätt så snart, men imorn får jag sova lääänge om jag vill. Jobb 14-21 imorn. Sen ledig två dagar! Appropå imorn så skulle Patrik komma hit, så han får vara med Jocke imorn och på söndag vill jag spela minigolf (om vädret tillåter:). Får se vad mer vi hittar på. Hej. Godnatt.

femtonde juli

Vad tänkte jag säga? Jobb igår till 22 som sagt. Och konstigt nog så ska tydligen alla handla klockan tio på kvällen, så kön blev superlång och vi kom inte därifrån förrän halv elva typ. Drygt. Så sen blev det hem, varva ner en timme, sängen, sova och sen upp igen klockan fem för jobb 06-14 idag. Och jag överlevde.

Nu blir det nog sängen, jobb 09-16 imorn. Så liite sovmorgon kan man väl ändå säga att jag får och det tackar jag för. Sen blir det jobb lördag också, sen ledig sön-mån, det ska bli skönt. Nej, men sängen var det va? Lika bra att gå och lägga sig nu när sören också är trött, annars brukar det vara full fart på han. Godnatt


trettonde juli

Måndag igår, och vilket bra väder vi fick då! Jag var ledig, så vi bestämde oss för att åka till stugan i häggsjön och vad bra det var! Vi åkte båt, fiskade, solade, grillade korv, tog första doppet för i år och solade ännu mer. Härligt! Blev där typ hela dan igår, mys. Mer sånt åt folket, tack! :) hheheh

Tisdag idag, och då blev det först jobb 06-14. Sen hem och sov en sväng, var dötrött. Det är farligt att vara ledig för många dagar i rad, speciellt när man sen ska kliva upp klockan fem på morgon. Också bestämde jag och Jocke oss för att gå på bio ikväll, eclipse. Den var bra, dock tycker jag fortfarande att första filmen är bäst! Men det är alltid mysigt att gå på bio ibland.

Imorgon, får vi se vad som händer, beror lite på vilket väder det blir också. Blir det bra väder tänkte vi hitta på nåt annars får vi se. Det blir i alla fall jobb 16-22 imorn. Hej

elfte juli

Bloggen har visst varit lite frånvarande den sista tiden. Har nog inte haft så mycket kul att dela med mig. Men nu tänkte jag göra ett till försök att hålla bloggen i liv, jag lovar ingenting men försöka iallafall.

Gatufesten i helgen och jag har varit ledig hela helgen. Behöver jag säga att det har varit skönt? Så i fredags kom Malin hit, så vi började med att sola och äta vattenmeloner. Sen greja vi på lite innan vi for bort till Södermalm för lite grillning och förfest. Gött och trevligt! Sen ner på stan, öltält, två backar läsk, the ark som var hur bra som helst, två backar läsk igen (dock stod vi längs fram denna gång och blev bokstavligt talat halvt ihjäl klämda där, haha), sjukt egentligen med det var tydligen kul där och då för skrattade, det gjortde vi! En väldigt bra och lyckad kväll. Bilder? KOlla här.

Lördagen. Blev det grillning hos Matte och Anne med lite folk, jag, Jocke, Patrik, Olofsson, Thomas, Sara, Pontus+kompis, Matte och Anne såklart! Gott med grillat och som vanligt ett väldans trevligt sällskap. Vi satt ute hela kvällen, käkade, släckte törsten, åt chips och dögoda starka ostkrokar, snackade och hade det bra! Vid åtta drog alla in på området utom jag, Jocke, Matte och Anne som satt kvar där fram till tolv nästan, tiden bara sprang iväg. Men måste säga att jag hade en väldans trevlig kväll (även fast vi skippade att gå in på området), det gäller att hamna i rätt sällskap bara! ;) Bilder? En annan dag. Kanske.

Det var det. Idag for vi ut till Häggsjön där Jockes farmor och farfar har stuga. Vi åkte båt, fiskade lite, åt mat och myste. Sen har vi kollat på fotbollen ikväll och VM-guld till Spanien, helt rätt. Gillar inte Holland och Robben, usch! Är så kul och se när slutsignalen går och man får se hur glada alla blir (sen är det ju också kul och se hur arga dom som förlorar blir, hehehe:) Har iallafall haft en superduperbra helg! Hej

RSS 2.0