tjugonionde september

Åkte hem till Alby i tisdags efter jobbet. Malin fyllde år! Så det blev tacos till middag, tårta och fika. Lite mer onyttiga saker blev det till Idol också, men jag menar det var ju kalas.

Tandläkarn igår (ja, jag går fortfarande hos tandläkarn i ånge), vanlig undersökning bara. Inga hål och fina tänder, som vanligt! nemasproblemas liksom. Sen gick jag och pappa och fikade på café wiba!

Blev middag hemma i alby igår, sen åkte jag och Malin till stan. Gick och såg crazy,stupid,love på bio. Riktigt bra film måste jag säga, rolig också! Plus biochips och popcorn, tummen upp!

tjugosjätte september

Hemma från Leksand. Kom hem till Alby i torsdags, for tillbaka till stan med mamma och pappa i fredags. Blev då en heldag ute på birsta med dom. Sen blev det så att vi beställde hem mat från biteline, sen lite fika på det!

Matchen då, Leksand-Örebro. Onsdags for vi dit, checkade in i stugan, beställde med oss mat till stugan innan matchen och sen var det dags för match då. Sittplatser denna gång. Var en rätt bra match, tills Leksand lyckades klanta till sig totalt. Så förlust blev det. Men kul att kolla lite hockey i alla fall. Övernattade som sagt i stuga, sen for vi hem på torsdag. Stannade till i Mora och lyckades få en jävla parkeringböter (vi var borta typ 15min), just i Mora. PissMora.

Alltid kul att åka på en hockeytripp! Denna gång kan vi ju bortse från förlusten och parkeringsbötern. hehe hehehe hehe hehehe he.




tjugonde september


nittonde september

Sören käkade upp halva min matlåda förut. Pasta med matgrädde, bacon, champinjoner, purjolök. Hoppas det smakade bra Sören. Nu har jag ingen middag imorgon (orka laga till sig själv liksom) medans Sören fick en stoor rund kulmage. KUL. 



Tjockis

femtonde september

jomenvisst, kom hem till stan i måndags igen. Har som vanligt haft det superbra hemma i alby! Det som brukar hinnas med hanns med. tummen upp!

Annars då, har jag hunnit med att beställa ett par skor och fått hem dom. Dom var asbra så dom behåller jag! Hittat en ny vinterjacka har jag också gjort, men den får nog vänta en månad till eller nåt.

Såg senaste x-men filmen igår. Har bara sett dom två senaste filmerna och dom var bra. Då kanske dom andra filmerna också är bra, så jag tänkte se alla filmerna i rätt ordning. Tänkte hinna med en film idag, sen blir det jobb till stängning.

nionde september

Idag har jag varit ledig. Patrik kom hit en sväng imorse (medans han väntade på sitt sällskap). Vi åkte ut till birsta, patrik lämnade in sin dator och jag köpte äntligen ett skydd till min lilla iphone (för 369 spänn!!?!?!). Spelade lite mario och mariokart på tre. Kul kul.

Tog mig ut på en härlig joggingtur idag också. Så när jag var på väg hem igen så började det småregna lite och när jag precis kom in här hemma så började det ösa ner, det verkligen öste ner. LOVAR! 

Åkte in till stan vid fyra och mötte upp Jennifer och Linn. Gick på tant anci och fröken sara och fika lite! Satt kvar ett bra tag och babbla, kom hem för en liten stund sedan.

Sitter nu och väntar på att jocke ska komma hem från jobbet så vi kan åka hem till alby och tillbringa resten av helgen i det gula/bruna huset. Häärligt!

sjätte september

Jobb, jobb och ännu mer jobb, typ det som hänt sen sist. Nåt kul däremot är att vi har bokat biljetter till Leksands hemmapremiär nu. Så om två veckor blir det en liten tripp dit!

Idag blev det lite jobb till tolv, sen for jag och jocke på birsta. Handlade bl.a nya tallrikar, så nu funderar jag på om jag ska orka rensa bort dom gamla, torka hyllorna och in med dom nya i skåpet? Tåls att fundera på.

Till helgen åker vi nog hem till Alby en sväng också. Nåt annat kul har jag nog inte att komma med. Så får helt enkelt återkomma när jag har det. Helt enkelt. Liksom. Typ. 



RSS 2.0