fjärde november

Jo, i fredags var jag som sagt och fika med Sanna. Vi gick till tant anci och fröken sara, fika och satt och prata i några timmar. Trevligt! Sen mötte jag upp Malin och vi tog bussen hem till oss, åkte och handla och gjorde tacos till middag. Vi såg remember the titans och åt chips till efterrätt. Skjutsade sen bort henne till Carro, dom åkte ju till London igår. 
 
Lördag och idag, Söndag har jag spenderat mestadels av dagarna på jobbet (kvällsjobb, yey). Så har liksom inte hunnit med så mycket annat. Köpte med mig lussebullar hem från jobbet idag, jepp vi har börjat med det nu, hur gott!?! Så jävla bra.

första november

Jahapp.. Så var vi inne i november nu då, bara sådär, om någon nu skulle ha missat det. Det hinns liksom inte riktigt med, bloggen. Men vi har i alla fall hunnit med och firat Malin som fyllt 25 år, jag har också hunnit med och fyllt år och en massa andra saker har också hunnits med såklart.
 
Idag tvättar vi, så kul har vi idag. Imorgon ska jag träffa Sanna på stan för en fredagsfika, sen möta upp Malin och hänga med henne resten av kvällen. En alldeles ypperlig fredag. 
 
Och inte har vi hittat nån lägenhet än heller. Står lite stilla på den fronten just nu, men det gör faktiskt ingenting. Vi har ju liksom ingen brådska med att flytta härifrån, så vi får helt enkelt se när den perfekta dyker upp för oss. Håller såklart utkik hela tiden, det är ju på hemnet.se jag hänger nu för tiden i cybervärlden, typ.

RSS 2.0