tjugonionde april

Idag är min vilodag från träningen. Så det blir automatiskt vår sova-ut dag, så har sovit läänge idag. Åkte in till stan vid två där jag mötte upp Malin som var på snabb visit i Sundsvall. Blev inget köp av tunikan eller väskan, det blev ett par shorts istället. Så efter det skyndade jag mig hem en snabb sväng innan jag tog bilen in till stan och hämtade upp Tessan och sen mot Timrå och friidrotten.

Ikväll har jag gosat extra mycket med min gofis. Eftersom jag som sagt åker mot sthlm och helsingfors imorn så vi kommer vara borta från varandra i hela fyra dagar. Uscha sånt tycker jag inte om. Men det går nog bra ändå för jag ser fram emot denna resa och det kommer bli sååå roligt. Annars har jag ju Tessan jag kan gosa med om det skulle krisa! haha.

Så nu blir det nog sängen för mig. Snart iallafall. Har hittat mitt absoluta favorit-klipp från two and a half men och ni bara måste kolla, hur roligt som helst. Säger bara en sak Jake. Ni som sett serien fattar. Så titta och njut. HUMOR!

vodka-nockers (vodka tuttar) haha. klockrent.
GODNATT.

tjugosjunde april

Oj, dålig uppdatering på senaste. Har varit iväg på IKEA och storhandlat säng, köksbord + stolar, soffbord, bokhylla osv. Så nu är det bara massa smågrejor och sånt som ska inhandlas. Och snart är det dax hörrni! :) Sen har jag väl bara tränat, ätit och sovit som vanligt då.

Idag gick jag på stan en sväng. Var verkligen hur längesen som helst jag handlade nå kläder och sånt. Hittade bl.a en klänning/tunika och en väska som jag tror jag ska köpa, det förtjänar jag faktiskt. Sen måste jag spara pengar till lägenheten och så, tyvärr. höhö.

JA, på torsdags åker jag till Helsingfors. Jag, Tessan och sex andra från TAIF ska åka på framtidsledarutbildning 1-3 maj. Så på torsdag kl tolv åker vi mot sthlm och övernattar där till fredag då kursen startar vid tio. Så vi hoppas på att det blir kul men det tror jag nog! :)

tjugonde april

Denna reklam måste vara en av dom bästa faktiskt. Egentligen tycker väl ingen om reklam men man kan inget annat än att skratta åt denna. Så jävla klockren!



GODNATT

tjugonde april

Nu är vi hemma från fjällen. For egentligen hem i fredags men har varit hemma hos mig i Alby tills idag. Skönt att komma iväg en sväng tycker jag. Hela familjen var vi tis-fre, så har haft det jättemysigt hela veckan. Dock har vädret inte varit det bästa så det blev inte riktiga heldagar ute i backarna, men det har varit jättekul ändå. Och jocke fick se sina renar på vägen hem som han tjatat om hela resan dit och halva hem typ. haha.

Har iallafall packat allt hemma nu, som ska med till lägenheten om jag inte skulle komma hem innan vi får flytta in. Var rätt mycket grejor faktiskt, en hel hockeytrunk med kläder bl.a. Trodde faktiskt inte att jag hade såå mycket kläder men jag klagar inte alls faktiskt.

Måste bara säga att jag tycker det är så skönt att komma hem sådär ibland bara, när man inte är hemma så mycket. Det är så mysigt. Det blir liksom alldeles lagomt och man uppskattar det mycket mer då än om man bor hemma faktiskt. Och jag måste säga att jag har världens bästa familj och pojkvän. Ni är bäst!

trettonde april

Så var den påsken över också. Har väl inte gjort nåt speciellt faktiskt. Åt påskmiddag hos jockes mamma igår men det är väl det ända. Har inte ätit så värst mycket godis heller, tro det eller ej.

Imorn så åker jag och jocke till fjällen. Var ju typ två-tre år sedan jag åkte iväg sist, så det ska bli riktigt roligt faktiskt och skönt och komma iväg lite. Resten av familjen är redan där (förutom Niklas och Malin) så det blir ju trevligt då.

Dagarna går och det börjar närma sig allt mer, för inflyttning i lägenheten och för mig kan dagarna gå hur fort dom vill. För jag vill flytta in så fort som möjligt. Längtar såååå! Ja ni kommer få höra mitt tjat om denna lägenhet nu så det är lika bra att ni vänjer er. Bara för att jag ser fram emot det så mycket och vi har planerat en massa hur vi ska ha det och det kommer bli så bra!

nionde april

Skärtorsdag idag då, inte för att man känner nåt speciellt för det men. Idag har jag varit iväg och tränat, dock lite segt idag men annars gick det helt ok faktiskt. Det är skönt att träna, speciellt efteråt när det är gjort. haha.

For efter det hem, duschade och käkade lite. Sen for jag och Jocke ut på IKEA. Meningen var att vi egentligen bara skulle kika lite och sådär, men det blev en hel del som fick följa med hem ändå. Sen for vi på MediaMarkt och skulle kika på tv och surroundsystem men vet ni vad? Vi fick med oss både en tv och ett surroundsystem hem. Till ett riktigt bra pris också. It´s Gooooooood!

Så det känns bra, att vi kommit igång med handlandet till lägenheten. Så slipper man ta allt i sista stund liksom. Men dock är det myyycket mer som ska inhandlas så det blir nå fler dagar på IKEA framöver kan jag lova. Men det är kul tycker jag. Ja iallafall var vi borta i typ fyra timmar, det är mycket för att vara oss.

Nu sitter vi framför en varsin dator och nördar lite grann. Jocke är ledig från jobbet ikväll så vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Lär nog kanske bli en film eller tv ikväll och massa mys. Är ju Adam och Eva ikväll, undra om man får med Jocke och se den? Hmm. Osäkert. haha. JAJA....

sjunde april

Jag är såååååå glad just nu! Idag skrev vi kontrakt på lägenheten så nu är allt i princip klart, vi ska äntligen flytta. Lägenheten ligger i Granlo vid selångersån, myspys. Ska bli så skönt att få bo ensamma och spännande att få testa på sambo-livet! Inflyttning blir det förmodligen i mitten av maj, jag lääängtar! :)

Nu har jag precis kommit hem, jag och Jocke har varit hos Jennifer och Oscar och umgåtts. Killarna satt och spela tv-spel medans vi drack te och prata en massa, alltid lika trevligt. Som vanligt då vill säga. haha. Jag och Jennifer har iallafall redan börjat planerat lite grejer vi ska göra när vi fått flyttat in i lägenheten. Ser fram emot det!

Nu ska jag dra mig bort mot tv,n. För snart börjar sex and the city. Godnatt.

femte april

...... Nu tänker jag dra hela sundsvall över en och samma linje, men vafan är det för jävla fel på männsikor som bor här? Igår hämtade jag upp, Tessan, Milla och Elin och for hem till Milla och åt tacos och hade det trevligt. Stod då på parkeringen utanför där Milla bor och upptäckte idag en lång repa på jockes bil.. Alltså har nån jälvla cpmännsika dragit med nycklen på bilen så det blivit en riktigt ful repa.. normal människa. jävla idiot! Blir både förbannad, ledsen och irriterad. Vem gör så? Just nu hatar jag allt som har med Sundsvall att göra..


Orkar egentligen inte skriva nå mer, men bara för att få in lite positivt i detta inlägg så hade jag jättetrevligt igår. Och idag hoppas vi på ett positivt besked på annat håll. Håll tummisarna. 

BAJS på sundsvall.

första april

Nu är sommarjobbet helt hundra iallafall. Och det känns skönt. Har även varit på AF idag på något möte igen så har nu bokat tid med en handläggare och ska dit snart igen och få reda på mer detaljerat då. Hoppas på ersättning bara. höhö.

Snart åker vi till fjällen också. Var säkert minst två år sedan jag var iväg sist, så jag ser fram emot denna fjällresa det ska bli kul. Förmodlingen kommer nästan hela familjen vara med i år, det var längesen vi var allihopa i fjällen.

Första april idag då, Tessan den lilla jävlen försökte lura mig via ett sms. Men smart som man är så tänkte jag ett steg längre, så den gick jag inte på. Men bra försök Tessan! haha. Senare ikväll ska jag umgås med Jennifer får väl se vad för roligt vi hittar på då.

RSS 2.0