tjugonionde april

Igår blev det först jobb till tre, när jag kommit hem kom Patrik och Malin hit och hÄngde. När Jocke kom hem från sin fisketur åkte vi och käka pizza på marco polo. Sen på kvällen gick jag, Malin och Patrik på bio och såg the Avengers (Jocke hade sett den dagen innan). Riktigt bra film! Gott med biochips och biopopcorn också. Malin tog nattåget hem eftersom hon skulle jobba idag, men Patrik sov över här. Så idag har vi bara tagit det lugnt och varit på birsta en sväng. Han åkte precis hem, så jag tog täcket och la mig i soffan. Jocke slutar jobbet fyra, så det blir väl till att kanske laga nån mat och sen se massa serier ikväll. Inte mer. Härliga söndag!

tjugofemte april

Igår var jag en sväng på jobbet mellan 07-11. En liten introduktion på det som komma skall. Spännande! När jag kom hem åkte jag och jocke och träna. Hem och duscha, käka lunch och sen åkte jag in till stan för att träffa Jennifer en sväng! På kvällen kollade jag och jocke på filmen red riding hood, kanske inte världens bästa film men nu har jag fått sett den i alla fall. haha.

Annars har jag en såndär härlig känsla i kroppen just nu. Det mesta känns roligt och positivt. Förjävla härlig känsla så vi får hoppas att det håller i sig! Kanske resulterar i en massa bra saker. Idag ska jag även iväg och klippa och färga mitt barr, känns skönt att få bli fräsch i hövve igen också. Jo,men lön idag också ju! Uuuunderbart!

tjugoandra april

Hinns inte alltid med att uppdatera denna blogg jämt. Men ska försöka dra ihop allt jag hunnit med sen senast, vilket faktiskt är en hel del, såååå. Varit långledig från jobbet (8 dagar), helt underbart ju!, firat påsk hemma i alby med middag och massa godis, åkte till tänndalen och fjällen v.15 mån-tors med hela familjen utom Niklas, härligt att åka lite slalom igen, hyffsat bra väder hade vi också, middag i Östavall på vägen hem, en natt hos Malin, tillbaka till stan och jobb igen, lite roliga nyheter från jobbet, fikat med Ida, mer jobb, mat på biteline och american pie reunion på bio med Jocke, Stoffe och Ida, och återigen lite mer jobb. Det var nog det mesta tror jag!

Och imorgon är jag ledig, så då ska jag träffa Jennifer och gå på stan och käka lunch! Kan ju hoppas att det är en sån där bra dag när man hittar massa fynd (vilket typ aldrig händer men), eller nåt kul i alla fall. Nu; sova. Godnatt!

sjätte april


tredje april

jo, det blir tredje april idag eftersom klockan är över tolv, sådeså.
Haft en himla trevlig helg i alla fall. jobb i lördags till fem senare på kvällen kom Stoffe och Ida hit, vi gjorde milkshake (asgoda såklart), snacka massa och spelade mario cart och super mario, skitkul att spela på fyra! Trevlig kväll! Söndag var jag ledig så vi slappade typ hela dagen, kollade serier och åkte och handla lite. På kvällen for jag till Jennifer, var på tiden att vi träffades! najsbajs.

Idag var tanken att jag skulle vara ledig, men fick hoppa in och jobba ändå. Fick en trisslott i påskpresent (precis vad han sa) av en kund idag, kan ju säga att det gjorde min dag! Lite oväntat med glad blev man. Brukar ju oftast får höra typ "den här skulle ju kosta 10,90 inte 11,50".. Okeeeeeejdå du får väl tillbaka 1 krona, spara den och gör nåt kul med den vettja (sno inte påsar "oh nej, glömde visst en påse".. -går och hämtar en påse utan att betala..). standard. 

Nä ska ge mig, imorgon ska jag vara ledig i alla fall. För imorgon blir det mat på biteline och sen hockey, Timrå-Leksand, med största delen av familjen! Det blir ju hur bra som helst.
baaaaaaaaara leksingar överaaaaaaaaaallt leksingar!

Godnatt!

RSS 2.0