tjugofjärde november

Igår myste vi till det, med glögg, lussebullar och pepparkakor till kvällsfika. Kanske en aningen tidigt, eller? Men gott var det i alla fall. Och på söndag är det julskyltning inne i stan som jag ska gå på, Jocke har inget val! höhö. Hoppas bara vädret är på vår sida då. Lite snö skulle ju faktiskt inte skada. Mys med lite julstämning!

Och idag fyller morfar år! Skickade ett kort med lite lotter i till han, från mig och Jocke, eftersom vi inte kommer kunna vara med och fira han. Hann precis posta brevet igår innan dom tömde lådan, så jag hoppas att kortet kommit fram idag!

Annars så är jag hungrig nu. Men ska försöka sluta småäta på dagarna, men det är svårt om man äter frukost vid 10 och middag efter 5. Så egentligen måste jag äta lunch, men orka göra lunch. Får kanske ta och köpa en massa frukt som får bli lunch/mellanmål, så kanske man håller sig lite mätt. Älskar ju mackor, men dom gör mig fet om jag ska äta det till lunch varje dag. hehehehehehehehe. Aja skitsamma. Hej

tjugoförsta november

Lördag.. En tråkig sådan också måste jag säga. Ikväll blir det bara jag, gossip girl, chips och sen transformers. Vi kommer ha så mysigt ikväll jag och tv;n. Och såhär pepp är jag;

Hej


nittonde november

Alltså va? Vad tänker en del människor med. Hade ställt min klocka på kvart över nio imorse, men tror ni jag fick sova så länge? Nej. Lägenheten som ligger vägg i vägg med vår, verkar det som det är nytt folk som flyttat in. För imorse typ kvart i nio börjar dom hamra och borra på väggen som är mot vår vägg, precis där jag ligger och sover.. Skapligt jävla less jag blev eller, hade lust att banka tillbaka men gjorde inte det. haha. Så det var bara att kliva upp då, gick ju inte att sova. Men vill ni veta det roliga i det hela. Nu är det knäpptyst där. Ingenting. Vem bestämmer sig för att börja hamra och borra klockan nio liksom, folk kan faktiskt ligga och sova då..

Var ju bara en halvtimmes sömn jag gick miste om, men ändå. Det kunde ju faktiskt ha varit värre. Men nog om det nu. Har i alla fall hunnit med ett par samtal nu på morgonen då, så man kanske ska det lite positivt på det också. Och idag hade jag tänkt baka lussebullar (om jag orkar vill säga). Kan hända att jag ångrar mig, men vi får se. Annars tänker jag nog se på nån film sen också. Är ju så tråkigt väder ute, så det är lika bra att stanna inne.. Ha en bra dag! Hej

sjuttonde november

Plugga eller inte plugga? Det är nåt jag börjat fundera på lite smått faktiskt. Men det är ju så svårt att veta vad man vill plugga till och vad man vill bli. Men nu har jag fastnat lite för en utbildning, vet inte om det är rätt, men hur ska man veta det? Och väljer jag detta måste jag bl.a plugga upp ämnen som Ma C och En B innan jag söker. Har pratat med min jobbcoach om detta också, så nu har jag lite saker att kolla upp osv. Dock är detta bara en tanke jag har, absolut inget som är säkert, tanken är väl att jag ska fundera på om jag vill utveckla det här eller inte..

Annars då.. Har jag kollat på en massa OC-avsnitt nu på morgonen, funderar på om jag ska ta och städa lite här hemma nu också. Kanske ta en promenad och ta det lugnt bara. Har tänkt beställa kort också, som vi ska hänga i hallen, mamma och pappa har varit ute i naturen och tagit jättefina bilder. Så jag tänkte framkalla några sånna, det kommer att bli så bra! :) Hej

femtonde november

Torsdagkväll; Åkte vi som sagt hem till Alby, så nu tänker jag dra hela helgen för er här, kan tänka mig att ni bara längtar efter att få höra vad jag gjort, huh? :)

Fredag;
Tog vi det bara lugnt typ, jag bakade lussebullar på förmiddagen, pappa gjorde supergod mat till middag, kollade på idol och åt åt godis, kollade på lite true blood innan vi la oss.. Ja det var väl de.

Lördag; Så for jag, mamma och Anna till Sveg och dollar store. Blev drygt 1,5h timme där inne och lite saker fick faktiskt följa med hem. Hittade nån julklapp också. Sen for vi och fikade på nåt fik inne i sveg, där dom hade världens största baugetter, vi alla tre blev lika chockade. haha. Men mätt blev man! Efter det for vi på Oasen hette det, typ som ett loppis kan man säga, och kikade sen for vi hemmåt igen. På kvällen åt vi tacos, Patrik och Anna kom på middag, sen blev det soffan för oss alla, med bl.a körslaget och kaffe. (till och med jag drack kaffe, de ni).

Söndag; (idag då) Åkte jag och Jocke och hälsade på mormor och morfar på dan, fikade lite och så som vanligt. trevligt, trevligt. Åkte sen hem och åt middag. Packade ihop våra grejor och for sedan hem mot stan igen. Innan vi åkte så svängde vi in hos Patrik och Anna, eftersom dom flyttat så ville man ju hälsa på och se hur dom har det. Fick kaffe och hemmagjord glass som Anna gjort, verkligen supergod! Fick receptet av henne, så nu tänkte vi göra egen glass nån dag också. hehe. Det var trevligt i alla fall. Och dom har ju en supersöt kattunge som är jättelurvig i pälsen, såå söt var den. Och Alva (hunden) är lika ettrig som vanligt, det är roligt! :) hihi.

Som sagt, har det varit en mysig helg. Är alltid lika roligt att komma hem sådär och hälsa på ibland. Tror jag fick med allt också om ni orkat läsa, hehe. Men nu är Jocke på jobbet och jag ska nog slå på en film som jag lånade med från Patrik och Anna. Godnatt

elfte november

Har inte så mycket kul att komma med. Men jag skriver ändå, så välj själv om ni vill läsa eller inte. Ert val. Vi håller i alla fall på och grejar lite i badrummet nu, har tagit bort duschkabinen vi hade och ska sätta in vanligt duschdrapperi istället. Blir så äckligt skitigt runt om kanterna när man har duschkabin, så jag tror det blir bra med drapperi istället.

Imorgon åker vi nog hem till Alby, och blir där över helgen. Har planerat in en resa till Sveg och dollar store på lördag med mamma och kanske Anna. Var tänkt att Malin skulle med också, men nu ska hon till Uppsala. Hade tänkt passa på och baka lussebullar när jag är hemma där också, då blir nog nån glad (inte alla som tycker om lussebullar). Också får vi träffa världens bästa Bullen! hehehehe. Det blir nog en bra helg.

Nu har Jocke åkt på nattjobbet. Så nu är jag själv hemma igen, suck! Innan han for åt vi i alla fall fruktsallad m. grädde, och det satt gött i magen kan jag lova. Fruktsallad borde man göra mer ofta, för det är ju så gott. Så nu ska jag uderhålla mig själv då, läsa igenom en massa bloggar och en massa annat onödigt. Sen blir det nog sängen. Hej

nionde november

Jag har ändrat bakgrund. Antar att ni ser det, men ändå! Har egentligen aldrig förstått mig på det där med att göra om själva designen på bloggen. Det är ju Malin som hjälpt mig förut, men efter att kollat på lite så börjar jag sakta men säkert förstå hur man gör.. Och när man tänker efter kanske det inte är så svårt ändå, om man läser.

Och jag är sugen på lussebullar. Så ska ta och baka det nån dag, för det är såå gott med lussebullar! Så ja, det får bli lussebullsbakning nån dag.. Nu kom jag och tänka på Sunes jul och julbaket.. hahahahha. "Sluta bråka ni förstör mina änglar".."ni förstör mina änglar".."ni förstör mina änglar".. haha, så jävla bra. (Ni som sett Sunes jul fattar precis vad jag menar) Jag bara ääääälskar Sunes jul!

åttonde november

Åh vad glad jag är nu! Har precis pratat en stund med min underbara vän som befinner sig i Irland! Efter att inte hörts på ett bra tag (då dom inte haft tillgång till internet), så var det otroligt skönt att få prata lite och höra hur det går för dom! Så nu är jag glad, glad, glad, glad. Och nu pratar jag med min underbara vän som befinner sig i England! Kan inte bli bättre avslut på denna kväll. Så jag somnar gott ikväll! Godnatt

sjunde november

Vilken lördag jag haft! Inte gjort mycket alls, men ändå har jag haft en mysig lördag. Låg i sängen alldeles för länge imorse eller vi klev upp, åt frukost, gick och la oss i sängen igen och somnade visst om. ooops. Vaknade igen klockan två, förflyttade oss till soffan och slog på true blood. Blev paus för middag och lite bakning (till farsdag imorgon), men sen har vi i princip legat och kollat på true blood hela dagen.. Mys!

Som sagt, farsdag imorgon.. Dock kommer jag bli kvar i stan, så kommer inte kunna fira min kära pappa. Men vet ni vad? Jag tror pappa vet om hur mycket jag tycker om han ändå, och självklart får han ett fint litet samtal från mig istället. Och vi ska ju antagligen hem till Alby nästa helg så då kan han få en extra kram! :) Så jag kommer nog följa med Jocke till hans pappa och senare till hans morfar på lite tårta.

Nu börjar jag faktiskt bli lite trött.. Kanske ska gå och borsta tänderna, mysa ner mig i sängen och sen slå på ett OC-asvnitt. Så kan man nog somna gott sen. Hej


sjätte november

Imorse gjorde jag en del ärenden, dvs. att jag var uppe tidigt imorse. Men jag har faktiskt blivit duktig på att kliva upp i tid på senaste tiden. Vanligtvis brukar jag kliva upp runt halv 10, om inget speciellt ska göras vill säga. Ja, intressesmurfarna hoppar....

Efter det då i alla fall, så mötte jag upp Malin ute på birsta så gjorde vi det man brukar göra på birsta.. Såklart har jag hittat en massa saker jag vill ha, när jag inte ska det eller behöver det. Så typiskt. Och Malin tog ju med sig resten av OC-skivorna från säsong tre, så nu kan jag fortsätta kolla på det. Bra!

Sen har vi varit på middag idag, jag och Jocke, hos hans mormor och morfar. Dom hade bjudit oss på mat idag och vi fick supergod mat och efterrätt! MMM. Dom är så snälla och det var trevligt! Och när vi kom hem blev det Idol, Jocke for på jobbet efter tio så nu är jag själv hemma och har precis kollat på utröstningen av Idol.. Nu ska jag nog läsa vad Tessan uppdaterat och sen kanske se nåt avsnitt av OC.. Godnatt

femte november

Alltså fan vad det snöar.. Men som vanligt lär väl snön vara borta imorn igen, så blir det slask istället. Men heller snö än slask, så vi får hoppas att snön faktiskt stannar kvar (inte för att det säkert kommer bli så, men).

Har varit på birsta en sväng idag.. Och är det inte typiskt att man ska vara ute och vänta på bussen i detta väder. Och inte nog med det så tror jag fan att alla bussar jag skulle ta var sen, plus att det är äckligt kallt ute idag. Skapligt less man blir på stadsbussarna.. Nu har allt blivit ännu sämre efter ändringarna dom gjort också..

Men skit samma, nu ska jag sluta klaga en massa. Hittade i alla fall en fin tröja på cubus ute på birsta, men dom hade inte rätt storlek så fick ta en sväng på cubus i stan och där hade dom rätt storlek.. Så den fick följa med hem. Nu har jag typ nyss kommit hem och väntar nu på att Jocke ska komma hem så vi kan börja laga mat. hungrig! Hej

Mysigt med snö när man sitter inne i värmen!


fjärde november

Igårkväll snackade jag med Tessan på msn.. Det var kul att få höra lite mer detaljerat hur det har gått för henne dom här första dagarna. Och vad hon har för sig på fritiden. Är glad att hon skaffade en blogg, för den följer jag flitigt kan jag lova! :)

Och till nåt helt annat.. Jag har ju börjat tränat igen! Det har jag inte sagt.. Efter att det blivit ett litet uppehåll sen min träningspartner flyttade till Irland, så har jag äntligen kommit igång igen! Och istället får nu Jocke peppa mig till att träna. Mitt gymkort går ju ut i slutet av januari nästa år, så jag ska passa på att utnyttja det till fullo. Eftersom jag annars blivit så lat på senaste, så har jag bestämt att från och med nästa vecka ska jag börja ta en promenad om dagen! För här ska kroppen hållas i form. (det är ju jul snart)

Vi har ju börjat kollat på True Blood, jag och Jocke. Först laddade vi bara hem ett avsnitt för att se om det var nå bra eller inte. Och det var ju faktiskt bra, så nu har vi börjat kika genom hela säsong ett. Avsnitt 2 såg vi nu ikväll, och nu har Jocke åkt och jobbat så jag kanske byter till lite OC istället. Hej

tredje november

Igårkväll bakade jag kardemummaskorpor, hade fått receptet av mormor. Så det var dags att testa, hade aldrig gjort skorpor förut men det var inte alls jobbigt. Och goda blev dom också! Jag gillar ju kardemumma lite extra också. Så nu har vi två stora lådor med skorpor. Gott. Sen kollade jag och Jocke på filmen Up, igen. Älskar den filmen! :)

Eftersom jag är ute i god tid, så funderar jag redan nu på vad man ska köpa till alla i julklapp. Ingen aning om vad alla vill ha. Men jag kikar runt lite här på datorn, har fått några ideér faktiskt. Sen har jag hittat en del saker jag själv vill ha också, så dom är det bara att lägga på önskelistan! hehe. Det är mysigt med jul!

första november

Det är säkert bara jag, men jag längtar faktiskt sjukt mycket efter julen nu! Jag tycker om den där julstämningen, ta fram alla julsaker, pynta, baka lussebullar och pepparkakor. Jag längtar efter att få sätta upp julstjärnorna i fönstren. Vill slå in paket och lägga dom under granen. Ja, allt som hör till liksom. Dock är allt detta alldeles för tidigt att göra nu, men längta kan man göra i alla fall. Något att se fram emot!

Idag har mamma och pappa hälsat på! Vi gick lite affärer och kolla julklappar, sen bjöd dom på mat på birsta och det var nog den godaste pizzan jag ätit på väldigt länge. Efter det for vi hem till oss och fikade te/kaffe och bakelser som dom köpt med sig. Det var gott och satt fint i magen. Så Tack! ♥

RSS 2.0