tjugonionde september

Vet ni vad? Grey´s börjar ju igen imorgon, men vad jag även såg nu är att även desperate houswives börjar igen nästa vecka! Det gjorde mig faktiskt glad, för så som man har väntat och väntat på att det ska börja igen. Äntligen!

Igårkväll, åkte jag och Jocke till Jennifer och Oscar och umgicks. Såg på idol, svenska hollywoodfruar, fikade, åt popcorn och massa prat såklart. Jättemysigt faktiskt. Dom två människorna åker ju till Irland på lördag. Så jag hoppas vi hinner med en hejdå-kväll/dag. Eller hoppas, vi måste hinna med det! hehe

Nu sitter jag hemma och gör ingenting roligt alls. Väntar på att höra nåt från Jennifer så jag komma förbi och hämta min cykel (tänkte hämta hem den innan dom far, det kan ju vara smart). Hej

tjugosjunde september

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Malins födelsedag...
HURRA! HURRA! HURRA! Grattis på födelsedagen Systeryster!


(hahaha, jag älskar den här bilden!:)

tjugofemte september

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Tessan födelsedag...
HURRA! HURRA! HURRA! Grattis på födelsedagen Tessan! :D




tjugonde september

Äntligen, ska jag och min träningskompanjon komma igång och träna igen! Var och tränade idag och det är så skönt att komma igång igen, man mår bra av det! Blev en hel del prat också, men det gillar vi! So here we go again.

Annars
, var jag och jocke och kolla på innebandy igår. Var ankarsvik-sundsvall IBF, vilket betyder derby. Dock var det bara DM, men det var kul att se ändå. Sen gjorde vi kycklingfajitas när vi kom hem och senare på kvällen åt vi chips och kollade på filmen Year one.

Men nu, ska jag nog slå på en film eller nåt. Har så tråkigt eftersom jocke är och fiskar, så jag får underhålla mig själv så länge. Så en film låter bra! Hej

artonde september

Godkväll! Ska börja med att säga att idag har jag varit nöjd med mitt hår faktiskt, egentligen hatar jag mitt hår som inte alls vill som jag, håret lever sitt eget liv ibland och vill inte alls vara den frisyr jag vill ha. Vilket problem, jag vet!

Annars, blev det som sagt birsta och mötte upp halva familjen Berglund/Kohtala för lite käk på... dadadadaaa, donken! Kräsen är vi inte och donken satt perfekt i min mage. Stripsen var f.ö perfekta. Ja intressesmurfarna hoppar (jag vet). Fick mina salta (pastiller) pingviner, som jag så fint kallar dom, som dom köpt med sig från finlandsbåten och dom mådde också gott i min mage!

Men nu ni, funderar jag på om jag ska gå och lägga mig. Vill ju inte bryta den fina trenden som jag haft i en vecka typ, att gå och lägga mig i tid och kliva upp i någorlunda tid! Men jag tror jag ska slå på en film och krypa ner i sängen.

Och med denna vill jag säga godnatt, bara för att jag älskar den här reklamen och för att jag på nåt sätt blir glad av den! Så godnatt!


artonde september

Imorse klev jag upp nio. Käkade frukost, gjorde mig iordning och drog mig sedan mot Lernia. Första mötet idag som sagt och det gick väl bra tror jag. Hon som jag har verkar vara riktigt bra faktiskt, så vi hoppas på det bästa!

Det tog ungefär en timme där, så jag gick vidare till stan och kika runt där ett tag. Vill hitta en mysig stickad kofta, men har inte riktigt hittat nån som faller mig i smaken! Sen vill jag hitta efter ett par skor som jag såg en gång men nu finns dom ingenstans? Va? Kan nån vara snäll och trolla fram dom igen, jag vill ha! Vill ha! Vill ha!

Nu har jag ätit lite lunch, blev ägg och mackor. Sen tog jag och diskade lite också. Idag kommer mamma, pappa, rikard(?), patrik och anna till stan. så när jocke kommer hem från jobbet tänkte vi väl joina dom på birsta och sen käka middag med dom. Annars blir det bara lugnt ikväll! Hej

sextonde september

Aaaahhh! Såg dom första fem minuterna i kommande programmet av Grey´s Anatomy. Jag döööör. Så jävla spännande. Egentligen skulle man inte ha kollat, för nu vill man bara se fortsättning. Så som jag längtar tills det börjar igen. Längtar även tills Gossip Girl och Desperate Housewives börjar igen. Yes I do!

Nu håller jag på och tvättar. Har kört typ fyra maskiner nu, ska snart upp och hänga det sista i torkskåpet sen är det klart. Funderar på om jag ska dammsuga idag också, skulle ju behövas men frågan är om jag orkar? Hm, det får vi se. Hej

femtonde september

Alltså. Jag har aldrig varit den som gillat kall oboy. Har sällan druckit kall oboy. Varm oboy är gott men inte kall. Men igår blev jag så fruktansvärt sugen på kall oboy att jag var tvugen att åka och köpa mjölk och oboy. Och gud vad gott det var, jag fattar inte vart det kom ifrån. Så nu drack jag till och med kall oboy till frukost imorse, är inte likt mig. Så nu blir det oboy framöver. (Den som räknar hur många gånger ordet oboy är med i detta inlägg får en tia).

Annars. Har jag inte gjort något vettigt alls idag. Legat i soffan hela dagen lång. Tänkte kanske ta tag i disken som står så fint i köket och väntar på mig. Eller kanske ta en promenad? Eller nåt annat kul? Vi får väl se. Hej

fjortonde september

Det börjar närma sig. Att ta det stora beslutet. Och mitt svar är fortfarande vet inte. Men måste komma med ett riktigt svar snart. Det är jobbigt med jag vet inte. Riktigt jobbigt. Jag vill. Skulle ju vara roligt med lite förändring också, men... vad? Det är det vi måste fundera på. Jobbigt. Men ett svar ska vi få fram.

Annars händer det inte mycket. Har varit på Lerina idag och ska träffa min coach på fredag. Får väl se hur det går och utvecklar sig. Ska nog åka och handla nu kanske. Om jag orkar. Hej

trettonde september

Nu har vi precis ätit. Har hittat ett recept hos kryddburken, allt-i-ett-kyckling och tänkte prova det, och det var verkligen hur gott som helst. Så nu är jag mätt och belåten. För er som inte vet så tycker jag om att laga mat hemma, så jag brukar kolla runt på massa mat-bloggar ibland och hitta en massa nya recept. Jag menar vem vill inte äta god varierande mat? Vuxenpoäng, check!

Igårkväll, var vi först bjudna på middag hemma hos Jockes mamma där det blev tacos och det satt fint kan jag lova. Sen for vi och köpte godis och sen vidare till bion och såg district 9, jag gillade den filmen. En riktigt bra film faktiskt och är värd att se, fast sen om man tycker den är bra eller inte beror väl på vad man har för smak. Men lätt värd att se på bio enligt mig i alla fall.

Nu, hade jag tänkt ta mig en promenad bort till hemköp och köpa lite grejer. Är sugen på att baka nåt idag också så ska kika runt lite på datorn och se om jag hittar nåt gott innan jag kilar iväg. Hej

elfte september

Det här måste ni bara se! Hittade dessa klipp på blondinbellas kille nils blogg, har ni inte sett det måste ni bara kolla! King Curtis, vilken härlig grabb.. eller?

missa inte slutet på den här, bäst ju! haha


elfte september

Idag kära ni, har det inte hänt nåt speciellt. Varit iväg och handla lite det är det enda jag gjort, sen har jag bara lagat mat och legat i soffan. Gjorde egen pizza till middag idag och m.mm.mmm vad gott det blev!

Nu ikväll, händer det inte så mycket mer heller. Jocke har precis farit iväg så jag är själv hemma och hade tänkt ha en myskväll med mig själv, snacks, idol och nån film. Det blir kanon det! Men nu ska jag nog slå på lite OC. Hej

 

 


tionde september

Vilket väder! Det har varit fint väder i tre-fyra dagar nu, vad har hänt? Men jag klagar inte. Har nyss varit ute på en promenad runt granlo typ. Härligt med sånt fint väder!

Iförrgår, var jag hos Jennifer och jag fick läsa mina brev som jag skrev till henne när hon var på Irland, hahaha, vad ska man säga? Det var i alla fall hur roligt som helst och vi var verkligen knäpp på den tiden, synd bara att jag glömde hennes brev hemma i Alby. (förresten vi är fortfarande knäppa, haha)

Och igår, kom Jennifer och Oscar hit på "fotbollskväll", haha. Vi kollade på Malta-Sverige såklart, och tur för sverige att dom fick in ett mål. Värdelöst egentligen men mål som mål. Mer borde dom gjort också, men men. Snackade en massa också, det var trevligt!

Nu hade jag tänkt kika på sista OC programmet på skivan som jag har. Malin kommer hit en sväng snart också och hon har med sig resten av säsong 1, så då blir det mer tittande. GOOOD! Hej

åttonde september

Idag har jag gjort lite ärenden på AF, sen gick jag och gjorde Jennifer sällskap i kiosken där hon jobbar. Var där i drygt en timme och snackade en massa som vanligt. Bestämde att vi skulle ses ikväll också. Idol börjar väl idag om jag inte är helt borta, får se om det blir det ikväll också.

Nu ska jag nog gå och diska bort all disk så jag får det gjort också. Orkar egentligen inte men jag mååste, tyvärr. Och. Grattis till min minsta lillebror som fyller hela 14(!) år idag! Alltså fan, jag var ju nyss 14..

sjunde september

Just nu, sitter jag och kollar på pirates of the caribbean på kanal9, som det så fint heter. Dock småtittar jag bara eftersom man redan sett den tusen gånger, men bra är den.

Idag har jag varit på ikea och handlat en kruka, blomma och en hylla. Nu när vi målat klart ute i hallen är det tänkt att vi ska skruva upp en spegel och klädhängaren på väggen där ute. Blomman och krukan vi köpte idag ska stå ute i hallen och hyllan ska vi skruva upp i vardagsrummet. Det kommer bli bra. Ska övertala min kära som jag bor med att vi ska skruva upp allt imorn, så vi får det gjort liksom. Lika bra de. Men om jag lyckas får vi väl se. Hej

femte september

Nu är jag hemma i stan. Efter en vecka hemma i Alby, med massa mat, chips, popcorn och folk. Och som sagt det är alltid lika roligt att vara hemma i Alby.

Idag har vi målat. Målningen i hallen vi påbörjade förra veckan är äntligen klar nu. Blev så att vi vart tvugna och måla tre gånger så nu är det klart. Skönt!

Men vet ni vad? Det jag egentligen skulle säga var att det är Stockholm boogie på 5:an nu, den måste ses. Fast i o för sig har ni missat det bästa nu, men nu ska jag fortsätta kolla i alla fall. hej

RSS 2.0