tjugonionde juni

Idag har jag varit på stan, mötte upp Tessan och vi gick på barista och åt supergod sallad. Använde restaurangchansen eftersom det går ut imorn så vi utnyttjade den! Sen satt vi i solen ett tag innan jag och Jocke for ut till birsta och handlade lite stuffs. Kom hem vid sex och gjorde mat, sen har vi bara myst resten av kvällen.

Nu har jag precis kollat på 40 year old virgin som går på trean. Vet inte hur många gånger man sett den, så många att man tappat räkningen. Blir väl mer tv nu också sen blir det sängen. Godnatt

tjugoåttonde juni

Nu har jag precis tagit en dusch, har satt mig i soffan nu och  kollar lite tv och tänkte uppdatera lite för er vad jag gjort i helgen! Det blir väl roligt va...

Fredag, låg här hemma och solade några timmar på förmiddagen. Mamma och pappa skulle till Umeå och svängde in hos oss med lite fika och grejor, så vi fikade och drack kaffe. Det var trevligt, sen for dom vidare. Senare på kvällen kom Patrik och Anna, köpte mat från Granlo pizzeria och kollade fotboll. Sverige var helt sjuk, underbart att se synd att straffar ska måsta avgöra ibland bara. Grym insats av Sverige i alla fall. Sen på kvällen gick jag, Jocke och Patrik på bio och såg transformers 2. Helt okej film lite för mycket action kanske men annars så. Sen for vi hem kollade på en halv film sen blev det sängen.

Lördag, klev vi upp vid tio och åkte iväg till Jockes farmor och farfars stuga igen och fiskade lite. Dock fungerade inte motorn på båten tyvärr, så vi fick improvisera lite mot för annars och ro. Lite mer färg fick man på sig också. Kom hem började med maten vid sex-tiden nån gång kanske. Hemmagjord pizza blev det och daimglass och jordgubbar till efterrätt. MMM. Efter det åkte Patrik och Anna hem. Jocke skulle ut och jag åkte till Tessan och åt ännu mera onyttigt. haha. Åkte sen och hämta Jocke och grabbarna vid tre-tiden nån gång. Kom väl hem vid halv fyra och då blev det sängen direkt.

Söndag, idag åkte jag, jocke och två av jockes kompisar ut på alnön och badade och solade lite. Blev årets första dopp för mig i alla fall, typ 18 grader i vattnet så så varmt var det inte tyvärr. Kom hem vid fem nån gång, orkade inte laga mat så det blev två hårdbördmackor till middag för mig idag. Sen har vi bara slappat resten av kvällen. Vädret har varit helt underbart hela helgen och vi har gjort massa skoj. Mer sånna här helger tack!

Och här då, är det väl meningen att jag ska lägga upp en sån där bild på bikini-randen som man fått nu när man solat, som alla andra bloggar tydligen gör. För jag menar det räcker väl inte med att jag säger att jag blivit brun, utan bara måååste jag lägga ut en bild på det också, eller? Till vilken mening? Men vet ni vad jag skiter i det hörrni... HAHA

tjugosjunde juni

Idag har jag haft mitt körkort i ett år! Grattis till mig själv.
Nu ska jag snart åka till Tessan, återkommer om helgen typ imorn eller nåt. Hej

tjugosjätte juni

Lite uppdatering skadar inte va. Samma fina väder idag, helt underbart! Vi åkte iväg till Jockes farmor och farfars stuga utanför timrå nånstans och tog båten och fiskade. Dock solade jag typ bara, brände mig på ryggen gjorde jag också. Men det blir brunt och fint sen ska ni se.

Imorgon... Ska jag upp tidigt och gå på nå avslut från nio till halv elva typ. Sen åker jag hem igen och tar på mig bikinin och lägger mig ute och solar heela dagen! Skulle dock behöva köpa solskyddfaktor så kanske ska klämma in en sväng på stan imorn också? Ja vi får se. Vi får ju besök imorn också, Patrik och Anna skulle komma hit så det kanske blir bio bl.a? Ja men nu ska jag hoppa ner i sängen så jag kommer upp imorn. Godnatt

FÖRRESTEN! Har ni läst att Michael Jackson dött i en hjärtattack? :/

tjugofjärde juni

Sånt här blir man glad av.. Bra väder! Finns det nåt bättre på sommaren? Det är så skönt och tydligen ska det fortsätta resten av veckan också! tummen upp för det! Har legat ute och solat typ hela dagen! Nu ska vi bli brun här. Imorn blir det väl samma om vädret är lika bra imorn. yey. Sen har jag hitta en massa kläder jag vill ha. Får se vad jag köper om jag köper nåt.

Här är studentbilderna på Carro och Tessan jag har lovat lägga upp också. Godnatt!

Carro



Tessan

 

tjugoandra juni

Konstigt väder här i stan idag, nyss spöregnade det och nu helt plötsligt kikar solen fram. huh? Vad är det fårgan om, ge oss sol förihelvete. Läste att det skulle bli riktigt sommar värme i mitten av veckan. Vem sätter emot? När burkar smhi och alla andra vädergrejer stämma? Vi får helt enkelt vänta och hoppas på det bästa! Vi är värda lite sol nu hörrni..

Förutom vädret idag, blir jag riktigt förvånad över mig själv ibland.. hur länge jag egentligen kan sova på dagarna om jag verkligen sover ut. Det är helt sjukt. Men det händer inte så ofta, brukar ställa klockan oavsett så man kommer upp i tid.

Nu hade jag tänkt koppla in datorn till tv,n och kolla på bröllopsduellen, eller vad den heter. Har tänkt se den ett tag nu men tillfället har inte funnits riktigt. Nu är jag ensam hemma, så nåt bättre tillfälle finns inte. Hej

tjugoförsta juni

Midsommarafton firades tillsammans med familjen Bäckström som alltid. Och med familjen Berglund och familjen Bäckström kan det inte bli något annat än trevligt sällskap och roligt. Vi är familjer med stoooor humor. Tummen upp för det!

I lördags, så firade vi som sagt Jocke som fyllde 20år! Han ville åka och fiska på dan så jag, jocke, pappa, patrik och rikard for till torsjön och fiskade några timmar. Hann med några skvättar regn och hela nio fiskar tillsammans. Inte dåligt. Det va skoj hörrni! Sen på kvällen kom mormor och morfar och vi fikade lite och Jocke fick öppna paket. Perfekt dag.

Idag... Har vi haft lite kalas här hemma hos oss i stan. Jockes mamma, mormor och morfar och brorsa var här och vi fikade tårta. Nu ikväll har Robert och Peter varit här och också käkat lite tårta/paj. Så har min helg sett ut. Sitter just nu och småkollar på hannibal som går på fryan, kanske ska fortsätta med det.

ps. har fått studentbilderna nu också, så snart kommer väl dom också upp, imorn om jag orkar. ds.

Såhär roligt hade vi på midsommarafton... (har många fler bilder, men ni för nöja er såhär)

 

artonde juni

Hejheeeeeeeeej... Idag har det också hänt lite roliga vardagliga grejor, som ni ska få höra nu. Klev upp vid halv tolv nån gång, käkade frukost och latade ett tag. Sen bestämde vi oss för att åka till birsta och inhandla en del saker. Blev gardiner till köket, vattenkanna, en bricka, draperi (eller vad man säger) till sovalkoven och en dörrmatta. Sen åt vi middag på Mc`Donalds också. Intressesmurfarna hoppar, eller hur?

Har varit på kalas idag också. Eller ja, kalas och kalas.. Jockes mormor fyllde år idag så vi åkte dit en sväng efter vi vart i birsta och åt tårta och kakor. Det var gott. Sen när vi kom hem myste vi lite och såg Walk the line, den var över min förväntan. Se den! om ni inte redan sett den. Sen var det dags för jocke att åka och jobba.

Imorgon åker vi till Alby.. Och firar midsommar där. Och självklart blir det som vanligt med familjen Bäckström, jag menar det har ju varit tradition sen jag var typ 1år så.. Och det är alltid lika trevligt! yes. Och Jocke fyller 20 på lördag, så vi ska fira han hemma hos mig då (eftersom hans familj skulle fira han en annan helg) när vi ändå är där hemma. Så imorn innan vi åker hem ska jag baka en tårta till på söndag, då lite folk kommer och grattar han då istället. Så blir det.. Godnatt

artonde juni

Jag har tråkigt... Vilket resulterar i en massa dötid vid datorn och tv,n samtidigt. Kan inte gå och lägga mig riktigt än för jag kommer ändå inte kunna somna. Igår gick jag och la mig kvart i tolv och somnade inte förrän halv tre. Då blev jag förbannad. Ska inte göra samma misstag idag igen.

Därför kan jag berätta vad jag gjort idag. Alltid lika trevlig information. Japp. Åkte iväg och fiska med jocke, robert och rickard utanför njurunda nånstans. Vi fiskade, spelade kort, fiskade, spelade kort, fiskade, grillade korv och fiskade. Och jag fick en fisk. Det har varit en trevlig dag faktiskt. Vart borta hela dan, kom hem vid halv sju nån gång. Då gjorde vi käk och sen var vi båda död i soffan resten av kvällen. Likaså är jag nu... Godnatt

tolfte juni

Som sagt... Igår tog världens bästa Tessan och världens bästa Carro studenten, och dom var så fina! Åh, vad glad man blir. Synd att det var så tråkigt väder bara, men vad gör det när man tar studenten?. Tänkt att det var ett helt år sen jag stog där på trappen och på flaket och skrek `för jag har tagit studenten`. huh. Kort stod Malin för, hon som hade kamera så bilder kan jag tyvärr inte lägga upp.

Imorse var jag uppe med tuppen kan jag lova. Klev upp vid kvart i åtta faktiskt. Nio hade jag min sista föreläsning och det gick bra. Skönt att ha det där överstökat nu också. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Åt tacogratäng plus taco-chips till middag idag. Mätt och belåten nu vill jag lova.

tionde juni

Herregud... Har suttit och kolla lite grann på generation fett på trean nu och det är sjukt att nån kan vara så fet, jag fattar inte. Men dom trivdes ju med sig själv och det är väl det som är huvudsaken! Eller? Vad säger samhället?

Anledningen till detta inlägg, var egentligen bara att jag ville berätta att Chuck sa I love you till Blair i senaste gossip girl avsnittet.. Och det var så bra och jag blev så glad. hehehehehehehheheh. tänkt att nåt sånt kan göra en glad, något som egentligen inte existerar på riktigt. konstigt va?

Annars... Ska jag ta mig en macka nu tror jag och sätta mig framför tv,n. Godnatt!

tionde juni

Vad glad jag blev nu. Var precis in och kollade på mitt konto och såg att skatten kommit in. Så det gjorde min dag lite bättre nu! Och vädret suger idag i sundsvall måste jag säga, tråkigt. Klev upp för en stund sedan och ska väl snart ta mig ork att gå och käka frukost.

Idag ska jag fixa lite, med stundenternas presenter och inhandla det sista. Greja och dona lite med det igår också, det mesta blev klart men det sista gör jag idag. Håller tummarna på att det blir bra och dom blir glada!

För imorgon tar ju Tessan och Carro studenten! Så vi hoppas på finväder för allas skull. Blivit bjuden på Tessan middag efteråt också så det kommer nog bli trevligt. Så nu vet ni vad jag kommer syssla med imorgon.

Nu ska jag nog vänta på att jockepocke vaknar snart så vi kan äta frukost tillsammans. Alltid roligare att äta tillsammans med nån än sitta ensam och glo in i väggen medans man äter! eller hur...

åttonde juni

Träslaget i helgen, som sagt. Började lördagen med att kliva upp halv sju, hade vår första match klockan åtta (som vi vann) och andra matchen klockan nio (som vi också vann). Gick vidare för första gången och hade nästa match halv tolv (dock förlorade vi den, men dom vi mötte då kom tydligen tvåa). Så vår insats i år var grymt bra tycker jag och jag hade kul även fast vädret kanske inte var det bästa. Hade förövrigt samma lag som ifjol, fast i år hette vi; Vi har ingen raggare i laget, eftersom Matte inte var med i år. hehe

Under tiden kollade vi på andra matcher också, bl.a Tessan lag som var Fransmän! :) Men sen vid ett åkte vi hem och sov lite middag (väl behövlig). For sen till Olofsson och grillade, där typ hela resten av laget också var. Var trevligt i början tills det kom en massa folk som inte jag riktigt förstod vad dom gjorde där, så då dog stämningen av lite. Kollade också på fotbollen Sverige-Danmark, sen for faktiskt jag och Jocke hem. Palla betala in sig på tallbacken för 150 spänn, för vadå? lokalband? Nej.

På söndag var det tänkt att vi skulle fiska, typ hela familjen (utom Malin och Niklas) och mormor och morfar också hade vi tänkt grilla korv och greja. Men.. såklart regnade det hela förmiddan typ så det blev inge fiske, tråkigt nog. Men pappa, Jocke och Rikard for iväg en sväng ändå när det var uppehåll och fick med sig en hel drös med fiskar. Så på eftermiddan blev det korvgrillning och lite fika hos mormor och morfar istället. Så jag har haft en kanonhelg hemma i Alby.

Jag pratade med Jennifer förut
och lilla jason hade brutit benet, stackarn. Så hon och Oscar var på väg till Falun nu ikväll för att operera lill stackarn imorn. Så vi håller tummarna att allt ska gå bra för dom imorn! Nu blev det här ett vääldigt långt inlägg och har ni lyckas läst hit så har ni gjort det bra. Godnatt       

fjärde juni

Uscha vilken slö dag. Men ibland kan det vara skönt att ha sånna där slöa dagar, bara vara liksom. Dock for jag faktiskt in till stan en sväng och handlade lite presenter. Sen har jag bara varit hemma.

Kvällen har spenderats i soffan, med Jocke. Hade köpt en vattenmelon och bakat en tigerkaka som vi käkade till grey´s (laddade hem kommande program, kunde inte hålla mig till på onsdag) och sen kollade vi på Yesman, igen. Så vi har haft en liten myskväll ikväll.

Imorgon åker vi till Alby. Ska vara där i helgen, självklart ska vi vara med på träslaget också. Lär nog bli efterbränningen också. Så vi hoppas på bra väder, såg att det inte skulle vara det men man kan alltid hoppas på att smhi har fel. Kanske blir fotboll imorn och lite fiske nån dag också. Så det kommer nog bli kul!

Och...
GRATTIS JENNIFER PÅ DIN 20-ÅRSDAG!

tredje juni

Var på birsta igår en sväng. Yes, fick med mig Jocke iallafall. Skulle ju handla micro och elvisp på media markt hade vi tänkt men tror ni dom hade den micron vi ville ha hemma i lagret? Svar nej. Självklart. Och ingen service fick man heller, så då blev jag på lite halvt dålig humör. Och inte nog med det. När vi skulle på IKEA och köpa mer svarta galgar, tror ni att dom hade dom hemma då? Nej. Såklart inte. Vecka 27 skulle dom få in nya. Vecka 27!? Så min dag igår var inte så lyckad.
Förutom när Tessan kom och hälsade på. Då blev jag glad och på bättre humör igen. Vi drack te, kollade på tv och åt massor med riskakor som hon hade tagit med sig. MUMS! :)  

Imorse var jag uppe med tuppen. Okej inte riktigt då men typ. Var iväg på mitt lilla möte då på morgon och tog faktiskt en promenad hem sen. Och sen dess har jag inte gjort nåt alls, precis ätit två varma mackor bara. Funderar nu på om jag kanske ska ut och springa en sväng eller kanske bara en promenad? Ja vi får väl se. Ikväll ska jag bara glo på tv hade jag tänkt halv åtta hos mig, roomservice och grey´s anatomy, MYS! så nu vet ni det också. treeeeeevligt

första juni

Dåliga nyheter.. Väldig dålig nyhet för min del. Varför ska det just vara jag? Blir så himla less, självklart ska det vara just jag. Jättekul. verkligen. Men det är väl bara att ta nya tag antar jag även fast det känns jobbigt. Ända alternativet.

Från nåt dåligt till nåt uppmuntrande då. Så var jag och hälsade på Jennifer i kiosken idag (där hon jobbar). Pratade lite och åt polkaglass. Det var trevligt!

Imorgon vill jag på stan/birsta. Måste för det första köpa en micro och lite annat som fattas hem hit. Sen har jag lite studentpresenter att handla och present till Jennifer som fyller hela 20år(!) på torsdag! :) Så ska nog tjata med mig Jocke. JA!

RSS 2.0