Helvete

Fråga mig inte varför jag är vaken nu. Blir så jävla irriterad. Har vaknat typ fyra-fem gånger nu på morgon, bara för att det är så jävla ljust i rummet. :/  plus att det var en irriterande fluga som flög omkring och surrade vid mig. Snacka om irriterande. blev så irriterad att jag klev upp. så nu är jag uppe iallafall :) menmen.

Åker till min älskling idag! :) 
längtar efter dig. <3 

Fortfarande ingen sol

Imorse när jag vaknade så var det nästan inte ett moln på himlen. Då tänkte man, yes äntligen kan man sola :)  men jag trodde fel. såklart. la mig iallafall och sola i typ tio minuter innan jag tyckte det började blåsa ovanligt mycket för att det skulle vara soligt. så jag kollade upp mot himlen och såklart var det alldeles molnigt :/  så det var bara att gå in. Blir sur om det inte kommer nån sol snart!
... jaja. Malin skulle bjuda mig på lunch idag iallafall. tur som man har. (:  Så jag tog ett bussen in till Ånge. vi käkade på Sibylla. MMM, jättegott (:  så nu blir vi feta. slapp betala bussen tillbaka. Åkte med mamma hem. 
.. Och sen ikväll ska jag träna kondition med fotbollen hade jag tänkt! (:  ska passa på när man har chansen. 

Imorn åker jag till Sundsvall igen, eller rättare sagt Bergsåker.
får äntligen träffa min Joakim :) 
längtar verkligen hur mycket som helst. <3  

Totally Spies

Ja. För er som inte har någonting att göra på dagarna, som mig, kan jag berätta att det är Totally Spies Marathon på jetix hela veckan! (: haha. Sådeså. Faktiskt så är det de bästa som går på tv just nu. Så varför inte kolla? :)  det är rätt bra faktiskt måste jag säga. haha :)
.. Har hunnit med att träna idag också. är rätt stolt över mig själv att jag orkar träna så mycket. Det känns jättebra efter att man tränat iallafall. :) Då känns de att det är värt det. för de är det. 
jaja. ska väl fortsätta kolla på Totally Spies nu :) haha.
 
Saknar min älskling<3   

Ingen rubrik

har faktiskt varit så duktigt att jag tränat idag! :) är inne på min andra träningsvecka. enligt Benkas spänstträningsprogram. så det är väl bara att fortsätta så gott det går. längtar faktiskt lite tills innebandysäsongen börjar nu. så man slipper träna själv. Menmen.
 
... ikväll tänkte jag se på, Tjenare Kungen. har faktiskt inte sett den, så nu när jag bara är hemma och inte har någonting att göra också går den på tv. så varför inte se den? då har man ju sett den iallafall. (: 
Sen lär det bli tv-tittande resten av kvällen också. finns faktiskt inte så mycket annat att göra. men det går också! :)       

Midsommarhelgen

Jaop. I torsdags åkte jag och Jocke hem till mig. tänkte vara hemma i Alby på midsommar. (:
Så på fredagen gick vi ner på IP en stund och kolla midsommarfirandet där, gick tipsrundan också faktiskt. Vi hade garanterat alla rätt det är jag säker på. Men vinsten lottades ut, så vi vann tyvärr inget :) haha. 
Sen blev det mat med Bäckströms, som alltid. det är tradition. (:  det var mycket trevligt måste jag säga!
god mat + efterrätt och trevligt sällskap. :) hade iallafall jättekul.
     
               

Sen har det inte varit så mycket mer. Har varit med min älskling Joakim hela helgen. Vilket är det bästa som finns. Så det kan faktiskt inte ha blivit så mycket bättre. :) Vi har bara myst. och justja. ätit en massa. haha. (: 
Han har iallfall åkte hem nu. saknar dig. men jag åker ner till stan nån gång i veckan, så då får vi träffas.  längtar. :) 
... jaja. ska väl kanske göra något vettigt av dagen som återstår.    

Älskar min Joakim <3 
   
 

tråkigt

Har rätt så tråkigt faktiskt. är inge trött heller så det är ganska meningslöst att försöka sova då. 
iallafall så har jag varit i ånge idag och kollat på nån present till Jocke. Carro var snäll och gjorde mig sällskap. (:  hittade nåt iallafall. hoppas att det blir bra! jag är verkligen sämst på att köpa presenter :/  illa .
. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer. försökte sola lite imorse vid elva, för det var endast då som solen kikade fram och var varm. jag väntar fortfarande på den heta solen, så man kan ligga och sola hela dagarna. :) 
 
Åker iallafall till min Joakim imorn. längtar efter han jättemycket! 
Han fyller ju 18 på onsdag. :) håll tummarna på att min present blir bra!
de hoppas jag verkligen den blir. 

               

Tränat.

ja-a. jag har faktiskt tränat idag. tänkte att nu är det dags att sätta igång och träna. eftersom alla andra håller på med försäsongsträning så måste ju jag också. iallafall så var det ganska jobbigt måste jag få säga. men det är förhoppningsvis bara för att jag inte tränat på. hrm. många veckor :/  så nu blir de till att träna några gånger i veckan. antagligen väldigt intressant. ja. jag vet (: 
... iallafall. jag och jocke varit hemma hos mig hela helgen och myst. :)  han åkte hem idag. han jobbar på veckorna nu. som vissa andra inte gör (:  än iallafall.   
och på onsdag fyller han 18. vad ska han få?! hjälp mig!!! 

saknar redan min  joakim <3 
min gofis! :)
    


Saknar

Längtar jättemycket efter min joakim.  <3
åker dit imorn :) 

Skolavslutning

.. var i stan igår ändå, även fast de inte var tänkt så. men så blev det. på dan gick jag på stan med Jennifer, var evigheter sen vi hittade på nåt så det var skoj. sen på kvällen blev det utgång. det var den avslutningen de. var väl rätt okej faktiskt. träffade Sabina och Olle också, trevligt. :) sen fick jag ju vara med Jocke lite mer också :) 
men åkte hem idag igen, så nu är jag hemma i värmen. och som vanligt finns det ingenting att göra.  :/ 
saknar joakim.    


Sol

.. varmt och skönt har det varit i typ tre dagar nu. :) vilket är jätteskönt, man ska inte klaga. men fan vad varmt det är. 
hade min sista skoldag idag. jätteskönt. förutom avslutningen då, om man nu ska gå på den. 
Så idag åkte vi in till stan, gick på skolan framochtillbaka. åkte hem till Jocke igen. sen så köpte vi en mjukglass :) satt i solen och myste. 
och nu är jocke på träning och jag sitter hemma hos han och väntar på att han ska komma hem. så vi kan mysa. :)  längtar redan hur mycket som helst ;) hihi.    

träslaget

imorgon gäller det. (: 
ja, man är tydligen med i år igen! :)  min käre bror patrik och övriga i laget behövde förstärkning, så vad gör man inte! :) haha. nej. men dom behövde två tjejer, så jag och carro ska vara med! :) skojsigt värre. sen blir det efterbränningen. som är efterlängtad! :D  då blire grejer. 
... så nu är man hemma i kära alby igen då. har precis varit ute och övningskört med nybilen. :) skjutsade rikard på fotbollsträning och niklas på lan i näset. så det blev en sväng. vill inte skryta men måste bara säga att jag är ju grym på att köra bil! :) hahaha. tro vad ni vill. men det är sant! :D 
nejnu kom carro. med godis och gotta. :) haha. vi ska ladda tills imorn. hihi. så ska kila nu.

saknar min jocke.   

RSS 2.0