trettionde juli

Befinner oss just nu hemma i Alby (jag, jocke o sören, kom hit igår)! Så igår blev det grillat hos patrik och anna, gott kan jag lova! Blev självklart lite bus med kissekatterna också! Såg även Bolt vinna 200m på gårdagens dn-galan (på tv dock), den mannen är ju grym!

Och idag då.. Har vi typ bara tagit det lugnt, följde med jocke och meta lite här nedanför en sväng. Och det blir visst grillat till middag här hemma idag. Gott!

Imorgon är det middag i Östavall som är planerat. På måndag hänger vi med till dalarna och rättvik och stannar där tills på torsdag, sen åker jag och jocke vidare mot norrköping och kolmården! KUL!

tjugoåttonde juli

Igår blev det städa, tvätta och så bakade jag bullar faktiskt. Såg på Leila bakar häromdan och hon gjorde nå blåbärsbullar så jag blev sugen att testa. Sagt och gjort. Nu har vi en påse med blåbärsbullar och en med vanliga kanelbullar. Goda blev dom och bakningen gick fint (brukar inte alltid göra det).

Och igårkväll åkte jag till Jennifer, vi tog oss en rejäl promenad! Härligt. Och trevligt. Mycket roligare att ha sällskap när man promenerar.

Nu har jag nyss varit ute på en joggingtur och invigt mina nya joggingskor. Älskar dom, så lätta och sköna! Trött blev man också kan jag lova. Funderar på om man ska gå ut och lägga sig i solen ett tag, om den nu fortfarande är kvar..

tjugosjätte juli

Idag vid elva promenerade jag in till stan, tog typ 40 minuter att gå hemifrån oss så det var inte så farligt faktiskt. Fick ju lite motion i alla fall. Mötte upp Sanna vid tolv, vi gick och köpte oss en varsin toast på waynes och satte oss ute och snacka. Alltid lika kul! Hennes syster kom senare också! Hyffsat fint väder idag, så det var skönt att sitta ute. Sen gick vi lite ärenden på stan och sen var klockan redan fyra. 

Precis ätit middag nu, en tallrik fil och flingor och en macka med leverpastej. Gott! Orkade inte laga nån mat till mig själv bara. Så det fick bli det! Jag och söppe har även hunnit med en liten tuppis innan det. Skööönt! 

tjugofemte juli

Bra precis en vecka har gått av min semester, bara tre kvar. MEN nu ska vi inte vara sånna, njuter för fulla muggar av att vara ledig och kunna göra vad jag vill när jag vill (och dessutom få betalt, hehe). Så helgen har spenderats hemma i Alby, mamma och pappa hade vägarna förbi stan i fredags så jag åkte med hem då.

Så i helgen har jag, hälsat på i Östavall och ätit jordgubbar, glass och fika, grillat, sett filmen water for elephants, hälsat på patrik, anna och kattungarna, läst ut en bok och umgåtts med min kära familj.

Nu är jag tillbaka i stan igen. jag och jocke har precis sett på film, source code. Sen blir det senaste avsnittet av true blood. Hej

tjugoförsta juli

Tänk att ett djur kan ge så mycket kärlek. Jag tror inte att ni förstår hur mycket kärlek man får av denna lilleman! Min fluffkille, världens finaste, världens bästa, Sören!

artonde juli

Regnat har det gjort hela dan idag. Tråkigt. Så det blev plocka, rensa och greja hemma hela dan (lika bra, behövs ju det också ibland). Jag som tänkte ta en promenad/joggingtur imorse, men icke. Får ta den imorgon istället. Är väl tänkt att man ska försöka bli lite mer hurtig. Så nya joggingskor måste jag köpa, dom jag har nu köpte jag nån gång under friidrottstiden så dom är rätt utslitna kan jag lova.

Myst med min lilla fluffkille har jag gjort hela dan också, han har varit så mysig idag. världens bästa sören!

sjuttonde juli

OM Harry Potter var nå bra då.. jag dööör, så bra var den! Tänk vilken tid vi haft tillsammans med Harry P. Nöjd är jag i alla fall!

Annars har jag även hunnit med lite andra saker i helgen. I fredags åkte vi ut till Jockes mamma och Roffes stuga, fick grillat och efterrätt. Trevligt var det. Och om dom har det mysigt där? Näääädå, bara asnajs. I lördags så blev det jobb, hann inte med så mycket mer. Och nu har jag äntligen SEMESTER! Underbart!

Idag kom mamma, pappa och Rikard hit. Vi åkte och spelade minigolf, sen grillade vi här hemma hos oss och åt jordgubbar och glass till efterrätt. Grillat och jordgubbar är väl sommar och hur gott som helst är det ju!

Ni får en minigolfbild också, bara för att jag var så grym och kom tvåa!
(före Jocke kom jag också! hhehe)


fjortonde juli

Här händer det inte så mycket, har jobbat sen i lördags typ.
Igårkväll var jag iväg till Jennifer en sväng. Och ikväll blir det mat och bio med jocke, malin, jeppe, patrik och anna, dags att ta farväl av Harry Potter och hans vänner..
återkommer..

nionde juli

Gatufesten var det. Blev ju torsdag-fredag för min del. Roligt har jag haft det iallafall, så det har varit värt att gått! Ska väl försöka sammanfatta allt vi gjort, förfester, ätit mat, suttit i öltält, druckit massa öl, träffat kul folk, kissat på bajamaja ett x antal gånger, såg ju även lite artister också, Petter, Oscar Linnros, trängdes på Håkan Hellström, lyssnat på timbuktu & damn! från öltältet och lite coverband! KUL! (fick väl med det mesta)

Måste även konstatera två saker! 1. Håkan Hellström är verkligen i en klass för sig, grymt bra live så det är ju askul och stå där och trängas även om man bara kan sjunga med i en del låtar! 2. Att jag är kär i Petter, han är ju grymt snygg! Är det bara jag eller!?

Nå många bilder har jag inte tagit, men nån annan kanske tog lite bilder som man kan få sen, Malin, Carro? Så ni får en bild på Petter nu istället bara för att han är så snygg. Nu ska jag gå och sova, upp imorgon och jobba igen. Kul liksom. Godnatt!


sjätte juli

Bra väder och ledig idag, kan väl inte bli bättre! Malin kommer hit runt två nån gång, kanske vi hinner sola lite sen ska vi ut till birsta och handla lite. Och ikväll åker jag bort till Jennifer! Kommer nog kunna bli en rätt så bra dag.

Gatufesten är det väl också tänkt att man ska gå på. Blir nog torsdag-fredag för min del. Så det känns som det kommer kunna bli en rätt bra helg också! Det gillar vi.

Och nu är det inte alls långt kvar innan jag får semester, mindre än två veckor, åtta arbetspass kvar! Oh, nära, nära!

tredje juli

Snaaaart är det dags (äntligen), OM jag längtar!


första juli

Alltså fyfan vad det regnar ute, alldeles perfekt för en tvättdag. Hopppas dock att det blir bättre väder eftersom jag är ledig hela helgen, men det ser inte så ljust ut. Såklart.

Igår fyllde mitt lilla körkort 3 år, tycker jag är värt att nämna! Tänk att jag haft körkortet i 3 år, shit. Och vilken grym bilförare jag blivit också(!) 

Nu blir det frukost om jag lyckas dra upp jocke ur sängen. Sen kommer mamma och pappa, som är ute och åker, förbi en sväng och så blir det som sagt tvätta idag. Ikväll blir det nog bio, tror vi tänkte se super 8.

RSS 2.0