trettioförsta oktober

Vad har hänt sen sist då, typ jobbat. Mycket folk har vi haft också, måste folk handla mat liksom. huh? Men igår var det rätt lugnt hela dagen, skönt. Slutade vid sex och efter det så for vi och käkade på biteline. Sen gick vi på bio och såg Contagion. Vet inte riktigt om den var bra eller dålig, eller den var rätt bra men kanske ingen bra biofilm. typ.

Imorgon är det visst november också, vilket innebär att snart är det jul igen! Jag är en sån som verkligen älskar julen och allt som hör till! Så därför börjar jag längta lite smått nu faktiskt. Mysigt med jul! Hoppas bara att jag får som jag vill så jag blir ledig då!

Dagen idag blir det lite handling är det väl tänkt. Hade även tänkt åka förbi dollar store och kika lite. Tror inte att jag orkar göra nåt mer av denna dag faktiskt. Det blir bra det!

tjugofemte oktober

Häromnatten vaknade jag av att jag hörde en duns från köket. Klev upp för att kolla vad det var och gissa vad jag ser. Sören som sitter på golvet och smaskar i sig köttfärs. Hade ätit tacos och fick köttfärs över (som vi glömde ställa in i kylen sen). Så han har alltså hoppat upp på köksbänket och puttat ner lådan med köttfärs på golvet.
Vilken kille!

Annars då. Har varit på stan en sväng idag, gick på ögat för att köpa nya linser och kolla synen igen. Och ingen sämre syn hade jag fått så har fortfarande samma styrka, det är ju bra. Fick även hem min almanacka idag, från personligalmanacka.se såklart. härligt! Ny vinterjacka ska jag också köpa är det väl tänkt. Synd att allt kostar pengar bara. he hehe he

tjugoandra oktober

Jag tror att Sören har fått tillbaka sin vinterpäls. Eller vad tror ni?

(Nu)                                                         (Juni)

tjugonde oktober

Hade en heldag på birsta igår med Jennifer! Åkte vid halv tolv och kom hem runt halv fem, det kallar jag heldag. Gick i en massa affärer och kolla, shoppade lite nödvändiga grejer och hittade en del som jag vill ha. Kanske några grejer som man kan skriva upp på önskelistan till tomten.

Käkade lunch på wayens och när vi satt där kom det fram en helt okänd gubbe som började prata med oss. Gå in här så kan ni läsa vad han sa för skoj! Fan vad vi skrattade efteråt i alla fall. hahahaha.

Nu ska jag strax bege mig till jobbet. Jocke är och byter till vinterdäck nu, så väntar bara på att han ska komma hem så jag kan ta bilen. Så nu kan jag känna mig trygg att köra igen, lite läskigt att köra på sommardäck när man måste skrapa rutorna på bilen liksom. Man vet ju aldrig.

artonde oktober

I söndags kom Jennifer och Oscar hit och uppvakta mig. Jag och Jennifer spelade bingolotto medans Jocke och Oscar var och spelade innebandy. När dom kom hem igen käkade vi rulltårta, grädde och jordgubbar och snackade massa! Treeevligt! Och inget vann vi heller på bingolotto, någon som är förvånad? Nej juste..

Av Jennifer fick jag en stor bok, sidor fulla med kollage med bilder på oss från alla åldrar, brev vi skrivit till varandra alla dessa år och massa roliga kommentarer! En present som betyder väldigt väldigt mycket. Fina fina du! TACK! Hon hade även lämnat alla vänstra sidor tomma, som vi ska pyssla färdigt tillsammans med brev och bilder som jag har.


femtonde oktober

Födelsedagskalas igår, för hela slanten! Vid sex igår kom hela högen från Alby hit, vi åkte sen in till stan och mötte upp Ingela och Roffe, för att börja med lite käk på biteline. Gott och trevligt. Sen for Ingela och Roffe hem, och vi andra for hem till oss för lite tårta och paketöppning! Ännu mer gott och trevligt.

Tror jag fick allt jag önskade mig, plus lite till. Fick bl.a, en lampa, stickad tröja, frukost-på-sängen-bord, eltandborste, trisslotter+bingolotter, en mysig hårig pläd typ (vet inte hur jag ska förklara), godis, mm. Sen kollades det lite på Idol och spelades mariokart på fyra. En väldigt bra dag, Tack alla!

Inge snack om saken, jag har världens bästa familj!

tolfte oktober

Vilken givande dag! Har hunnit med en långpromenad, städat hela lägenheten, diskat och bakat! Väntar nu på att morotmuffinsen ska bli klara i ugnen så jag kan skjutsa in kycklingen och göra en sallad som får bli min middag. Plus att jag bakade rulltårta och tvättade igår. Så det är också gjort. Härlig känsla!

Imorgon blir det tårtbakning (marängtårta). Fyller ju år på fredag därav bakandet. Hela högen från Alby kommer hit och vi tänkte gå och käka på biteline, plus Ingela, Roffe och Jeppe. Så vi blir ett gäng. Ska bli kul! Sen blir det väl fika här hemma (om vi kommer orka det, haha). Nä, ska väl göra dendär salladen också så jag kan äta nån gång.
Hej.

elfte oktober

Stockholm var bra! När vi kom ner på lördagen lämnade vi väskorna på station(pressade in dom i skåpet för att båda skulle få plats), eftersom man tidigast kunde checka in på hotellet klockan tre. Sen gick vi i en massa affärer, kolla, prova, handlade lite.

Gick till hotellet vid fyra kanske. Tog det lugnt och kolla tv, typ. Trött var vi i alla fall (eftersom tåget gick åtta på morgon från sundsvall). Vid sju mötte vi upp Mika och vi gick och käkade på vapiano, som låg alldeles brevid vårt hotell. Åt pasta, som var hur god som helst! Sen blev det film och godis på hotellrummet.

Sen söndag. Började dagen med frukostbuffé. Så jävla gott (någon som missat att jag älskar hotellfrukost!?!). Dom hade till och med gravad lax på buffébordet. MMMMM! Gick och lämnade väskorna på station igen (återigen pressa in) sen blev det massa affärer igen, prova en massa och handla lite. Sen var det dags att ta tåget hem igen.

Fick med mig lite grejer hem i alla fall, ett par Dr Martens, ett skärp, en tröja och strumpor från weekday. Nöjd är jag. ÄLSKAR SKORNA!


sjunde oktober

Häromdan när jag jobbade kommer det en tant och handlar av mig. Inga konstigheter, tills hon säger; "Du, när jag handlade här sist så tog dom betalt för två kassar, men jag tog inga kassar, har inte med mig kvittot men går det bra om jag tar en kasse nu istället då?" Alltså jag dör litegrann.

Men nåt kul istället då, imorgon åker jag och syster till Stockholm för lite shopping. Åker tidigt imornbitti och hem på söndag eftermiddag. Sova på hotell+hotellfrukost. Härligt!


fjärde oktober


Kanelbullensdag idag, GOTT!

RSS 2.0