tjugoåttonde september

Vi har köpt ett Wii, plus lite grejer till. Lite dyrt men det är det värt. Har ju tänkt skaffa ett tv-spel bra länge nu. Så nu ser jag fram emot att spela lite super mario! Jag älskar super mario, men vem gör inte det, huh?

Annars har vi börjat kolla på en ny serie ockå, Sons of Anarchy. Handlar om nåt MC-gäng och deras problem typ. Var lite segt i början men det blir bara bättre och bättre, hittills i alla fall. Sen har ju alla andra serier börjat komma också, det gillar jag!

Och nu har jag äntligen beställt en almanacka. Vet inte hur många gånger jag vart in på hemsidan och grejat men aldrig beställt nån. Men nu är det gjort, förhoppningsvis kommer den hem till mig snart! Sen har jag ju ett par röda converse som också är påväg hem till mig. Gilla, gilla, gilla!

tjugosjunde september

HIPP HIPP HURRA! Grattis på din födelsedag!

Världens bästa syster!

 

ja, visst är vi snygga?


tjugofemte september

Världens bästa Tessan fyller 20år idag! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!

Hoppas du får en superduperbra födelsedag! :)



tjugofjärde september

Kanske dags nu. Förra onsdagen bar det av till Leksand och derby. Sittplatserna funkade fint, klacken var grym och Leksand spöade skiten ur Mora med 7-1. Bäst! Övernattade i stuga vid Leksand sommarland. Dagen efter stannade vi till i Borlänge och Kupolen, dock hittade jag bara ett par mysbyxor. Stannade sen i Alby till söndag, vilket var riktigt skönt.

Så nu i veckan har det väl inte hänt nåt speciellt kul, jobbat sen i tisdags.. typ. Och som det ser ut nu så är jag ledig i helgen, så imorn ska jag sova ut. Skööööööönt. Apropå jobb, lönen på kontot idag, visst är det väl bra! Annars har jag tydligen fått nackspärr, kul liksom. Eller inte. Skitjobbigt faktiskt. Får se hur bra jag sover inatt egentligen. hm.

tolfte september

Guten morgen! Sovit gott? Det har jag! Igår blev det middag och bio med Malin, Frida och Linda. Vi åt först på dragon house och satt kvar där i några timmar, gick sen och köpte godis, sen blev det bio och Grown Ups. Helt okej bra film, rätt rolig också. Det var riktigt trevligt!

Idag blir det middag i Östavall, mormor och morfar firar 45års-bröllopsdag idag. Så ska väl börja göra mig iordning för avfärd snart kanske, ska väl försöka få lite liv i Jocke som fortfarande ligger kvar i sängen också. Hej.

tionde september

Biljetterna är bokade. Leksand-Mora på onsdag, då är vi där! För första gången någonsin faktiskt så ska vi sitta, annars har vi ju stått i klacken jämt. Men dags att testa sittplatserna också, dock nära klacken såklart. Ska bli skitkul och åka iväg, skönt och komma härifrån några dagar.

Jobbat har jag gjort idag också. Väldigt kul dag, eftersom vi byggt om och allt i princip är klart nu så tillbringade vi hela arbetspasset till och sätta upp prisetiketter på hyllorna. Trots det gick dagen riktigt fort faktiskt. Men nu har jag äntligen helg, en riktig helg, har inte varit ledig en helg sen en dryg månad sen (money, money, money, haha). Så det ska bli skönt att få vara lite ledig nu.

-

JA! Vi gjorde en kanalsökning och fann TV10, bra bra. Så det blir fotboll kl 20. NU, världens bästa, halv åtta hos mig! hejhopp

sjunde september

Vi bygger om. Alltså inte här hemma, utan på hälsa och skönhet avdelningen på jobbet. Har hållt på sen i söndags och ska vara klar på torsdag är det tänkt. Och vi har ju kommit framåt, dock vet jag inte hur mycket som är kvar. Men som det verkar så ska vi hinna bli klar till på torsdag. yey.

Ikväll spelar ju Sverige men vafan visar dom matchen på för kanal? TV10? Wtf, vad är det för fel på 4an, 3an, 6an? Vavavavavava? Jag blir galen. Tråkigt att man inte kan se den då. Ska kolla om vi kan fixa den kanalen.

fjärde september

Har varit ledig tors-fre, jisses vad skönt! Så igår träffade jag Tessan en sväng innan hon påbörjade sin resa tillbaka till London. Mötte upp henne på tågstationen, sen gick vi vidare mot waynes och åt en varsin toast m. sallad och pratade massor. Hon är himla bra min vän Tessan!

Efter att sagt hejdå (vi ses snart igen!) till Tessan, så begav jag mig hemåt en sväng innan jag senare för ut till birsta och mötte upp Malin. Vi kikade runt lite och köpte födelsedagspresent till vår minsta lillebror. For sen hem och beställde pizza. Sen blev det fotboll, chips, dipp och godis resten av kvällen.

Idag har jag jobbat 06-14. Efter det blev det innebandy i sporthallen, Granlo-Storvreta. Typ världens bästa innebandyspelare spelar ju i Storvreta, Mika Kohonen. Så det var rätt kul att se faktiskt. Sen fick det bli varma mackor till middag idag för min del. Och nu tänkte vi se film.

andra september

Godmorgon! Sov elva timmar inatt, fyfan vad skönt det var att få sova ut! Dock blev jag väckt av en hungrig liten katt, men insåg att klockan var halv elva och det faktiskt inte var nån idé och somna om. Så idag är jag ledig, skönt! Ska in till stan en sväng hade jag tänkt, lämna igen filmer vi hyrt och in på banken en sväng. Sen lär det nog bara bli till att göra ingenting speciellt. Det är skönt ibland det också! Nu tänker jag nog sätta mig och läsa tidningen och vänta på att jocke ska vakna.

första september

Måste bara säga det.. Alltså, första september redan? Vadå sjukt. Så jävla tråkigt att sommarn var över för längesen egentligen. Så nu är det bara att välkomna kylan. Hej. Annars har jag jobbat idag, och som det ser ut just nu så är jag ledig imorn. Hääärligt!

Och jag vill ha en almanacka, en bra sådan, eftersom jag gillar att ha koll på saker. Så man kan ha allt samlat så man slipper skriva på massa olika papperslappar hela tiden. Så jag funderar faktiskt på att beställa en från personligalmanacka.se. Då får man i princip utforma och göra den så som man själv vill ha den. Och det är ju bra! Dock kostar den 275 kr, men det kanske det är värt? Joo, det är det!

RSS 2.0