trettioförsta maj

Sista maj idag, vilket innebär att imorgon är det juni. Kan ni tänka er att det redan gått fem månader av detta år! Bara jag som tycker att tiden går sjukt fort? Positivt med det är ju att det är början till sommar i alla fall och det gillar vi! Sen kan sommaren få vara hur lång som helst, det gör inget.

Men i alla fall. Idag har jag hunnit handla, ringt skatteverket, solat(!) och tagit en promenad. Har även hämtat ut mitt schema över sommaren (i alla fall för det första fem veckorna) och det ser riktigt bra ut. Jag känner mig nöjd. Ledig hela midsommarhelgen, tummen upp för det! Det är så mycket bra som händer/kommer hända nu och jag känner mig superglad, låt det vara så!

Så nu ikväll blir det lite nörda vid datorn och sen tror jag faktiskt att jag slår mig ner i soffan och ser en film eller nåt sånt. Måste lägga mig rätt tidigt ikväll, ska upp klockan fem(!) imornbitti. Har fått lite jobb, tisdag-fredag! tummen upp för det också! Hej

tjugonionde maj

Lyssna på, Kurt Nilsen och gänget! Döbra ju! Godnatt..

 


tjugoåttonde maj

Vart tog solen vägen liksom? Så tråkigt väder nu så man avlider ju, har ingen lust att vara utomhus. Värmen och solen får gärna komma tillbaka nu, det skadar inte! Har ett paket med kläder från H&M som ska komma till veckan och då vill man ju kunna använda det. Men vi väntar väl en vecka till och juni, då vill jag ha värme och sol! Så de så.

Och idag sov jag alldeles för länge. Men jag menar, vem gör inte det ibland? Skönt var det i alla fall. Så idag har jag faktiskt tagit tag och rensat mina lådor/korgar med papper och annat grejs i. Dom innehåller mestadels typ viktiga papper och sånt som ska sparas. Men det hade hunnit samlats en hel del skräp där också som jag slängde (händer ganska lätt att man ibland bara lägger grejer där när man städar;).

Så mitt i allt rensande dök det upp ett gammalt, gammalt brev från Jennifer. Vi kanske kan ha varit 11-12 år? haha. Så jävla kul och läsa, "Då kan vi ju ringa your darling".. haha. rrroligt! Och inte nog med det så hittade jag ett rim eller vad det var som Tessan skrivit på väg till en friidrottsträning för kanske 1 år sen! haha. Och jag tänkte faktiskt dela med mig av detta otroligt braiga rim! (hoppas det är okej Tessan :) hehehehehe.

Hej mitt namn är Ola
jag går på Leksands folkhögskola.
Jag är vegetarian, äter gräs som bare fan
men ibland så gillar jag att gnida på fiola.
-
Av Therese Bäckström 2009

tjugosjätte maj

Onsdag idag va? Ibland har man ingen koll på veckodagarna (har jag sagt att jag längtar tills jag börjar jobba?). Har gjort massor med bra saker idag! Tränat, betala räkningar, träffat familjen Berglund/Kohtala minus Patrik, mamma och pappa bjöd på mat ute på birsta, kikat i massa affärer och agerat smakråd, sen slutligen duschen och nu soffan! Kan det bli bättre!

Har jag nämnt att jag är sjukt sugen på att greja här hemma i lägenheten. Pyssla till nå kul, sy gardiner, köpa nya grejer och inreda med lite nytt. Hur kul skulle inte det vara? Vet exakt hur jag vill ha det! Vi hade ju tänkt greja lite här hemma framöver nån gång, och då kommer jag nog fixa och greja kan jag lova. Men mer om det en annan gång. Hej

tjugofemte maj

Nu har jag massa kul och berätta för er. Och jag antar att intressesmurfarna börjar hoppa lite smått redan nu, eller hur? Dock kommer inte allt i ett och samma inlägg, utan jag tror jag sprider ut det lite eftersom, blir mer spännande för er så. haha. Har i alla fall tillbringat helgen hemma i Alby, där det bl.a. har blivit lite fiske, god mat såklart, umgåtts, sovit i husvagn, hälsat på mormor och morfar, film och chips.

Sen i lördags fyllde ju Patrik hela 24år. Så då for vi hela familjen bort till Anna och Patrik i Parteboda runt ett, där vi fick tårta och Patrik fick öppna paket. Kollade även hockey där, ni vet den sop-Sverige förlorade och inte gick till final. Sverige. Sämst. Ja. Oväntat? Nej. Men men, jag och Jocke stannade sen kvar medans resten for hem. Senare kom även Thomas och Sara dit, så då blev det grillat och en massa annat gott! Blev kvar där hela kvällen då även några fler trillade in lite senare och det blev fotboll på tv;n och en hel del fifa-spelande (dock inte för min del). treeevligt!

Och vet ni vad? Jag har fått träffat världens sötaste lilla kattunge, finns inget sötare ju. JAG VILL OCKSÅ HA! Svängde som sagt in till Patrik och Anna på vägen tillbaka till stan igårkväll, och där var den! sötaste.

Vadå söt?


fjortonde maj

Hörrni, vad tror ni, är det kanske dags att ta upp bloggkarriären igen? Är ju trots allt några få tappra läsare kvar (vilket är mina vänner:). Har ju faktiskt hänt lite saker sen sist också, mycket bra saker måste jag säga! Jag är nu en ännu gladare filur, som har massor av bra saker att se fram emot. Hej

RSS 2.0