tolfte november

Var på birsta igår och letade julklappar, så jag fick med mig en julklapp hem till min storebror. Mamma är egentligen också klar, vet vad jag ska köpa det ska bara inhandlas. Sen har jag mina ideér till resten av familjen. Men vad har jag egentligen gjort det senaste dagarna? Jobbade iallafall i lördags som sagt i hela tio timmar, det tog på krafterna vill jag lova. Idag har jag varit på träningen som vanligt och det har börjat en ny supersöt liten grabb, dock var träningen lite jobbig eller barnen var rätt jobbiga om man får säga så.

Ikväll ska jag på stadshuset och träffa Sabina! Vi har inte träffats sen skolan slutade så det kommer bli hur roligt som helst, har massor att prata om och ta igen! Så ska väl snart börja göra mig iordning ska ta elva bussen in till stan så.

Och imorn ska jag träffa Jennifer! Var ett tag sen vi sågs nu också så det kommer också bli kul. Jag har saknat våra mysiga te-kvällar. Sen har vi alltid såå mycket att prata om och har alltid lika roligt.

Annars händer det väl inte så mycket mer just nu. Men nu ska jag iallafall gå och börja göra mig iordning så jag hinner med mig och så. Godnatt.

sjunde november

Har som sagt varit hemma i Alby i några dagar nu, för dit i söndags och for tillbaka till stan nu ikväll. Har varit skönt att vara hem en sväng som vanligt. Var och hämtade mina och Malins glasögon i onsdags, dyrt som fan. Jag och Jocke har även kollat på en lägenhet! :) Men mer om det en annan gång.

Och nu är det helg igen. Jag ska iallafall jobba i helgen, har en hyffsat bra lön på södra så det blir skönt med pengar plus att det är OB hela dagen imorn! :) Har även lite förhoppningar om lite andra jobb, jag hoppas nån hör av sig så jag kan få börja jobba! Det är faktiskt rätt segt att göra ingenting på dagarna. :/

Och till veckan, hoppas jag kunna få lite tid med en underbar vän. Känns som det är dags för oss att ses igen (dricka te och äta popcorn;) och det känns som om jag behöver dig nu, prata och få lite råd!

Nu ska jag nog se en film, tror jag tänker se SATC-filmen igen faktiskt. Tycker den är riktigt bra så det blir nog den också tänker jag äta en mandarin. Jag älskar madariner. Tänkte så ni vet. Så godnatt.

första november

Igår var Malin här i stan, så vi gick och testa vår syn som vi tänkt. Och det visade sig att vi båda fått sämre syn. Så sen stod vi och provade en massa bågar ett bra tag innan vi äntligen bestämde oss för ett par varsinna. Så nu har jag beställt ett par bågar som jag kommer bära på heltid (förhoppningsvis). Det är det som är meningen för dyrt som fan var det iallafall. :/

Idag har vi varit ute på birsta en sväng (igen), träffade mamma en sväng som var i Sundsvall. Och så gick vi runt och kika på lite julklappar och sånt grejs. Fick dock inte med mig något hem men nästa gång kanske jag får det, har hittat lite.

Imorgon åker jag hem till Alby, var ett tag sen jag var hemma så det kan vara skönt att komma hem ibland. Sen har ju mina skor kommit och dom har jag också längtat efter. Nej, men det blir ju trevligt.

Nu är jag ensam hemma, hos Jocke. Han har farit och jobbat precis och jag vill inte kolla på tv, för det enda som går just nu är en massa skräckisfilmer och sånna vill jag inte se ensam. Så jag tänker nörda här, kanske kolla på nåt avsnitt av nån serie och sen tänker jag lägga mig! HEJ!

RSS 2.0