Bara för dig!

Idag fyller min kära vän Caroline 18 ÅR!



GRATTIS!
 

I sista minuten

Efter jobbet igår blev det en heldag med mamma och Malin. Vi käkade mat och gick sedan på bio och såg mamma mia. den var väl helt ok. Men jag kände faktiskt inte igen alla ABBA-låtarna. Så jag hade supertrevligt igår :)

Nu har vi äntligen bokat. det har ju varit fullt typ överallt vi kollat. kanske för att vi är ute i sista minuten, men ändå. Så om alla är överrens om att betala det de blev så åker vi då till Göteborg på torsdag! Det ska bli så kul, känner att jag behöver nåt sånt här nu faktiskt! (:


Blogga...

Igår träffade jag min kära vän Caroline. Efter jobbet tog vi bussen hem till henne. Klev av vid ica och köpte lite godis :) Sen fick jag min studentpresent, tekoppar och en tekanna. superfint var det, tack igen Carro! :) dom kommer vi ha nytta av senare, eller hur!? Sen satt vi bara och kolla datorn, kika tv och snacka skit, som vanligt.

Annars händer det inte så mycket. Men på torsdag ska jag, mamma och malin gå på bio, vi ska se mamma mia. Sen på fredag åker jag nog hem en sväng. Och nästa torsdag åker vi antagligen till Göteborg. Annars bara jobb typ. Känner inte att jag orkar blogga nå mer, tråkigt va. HA! ellerhur... bajspåer.

Helt perfekt, ja..

Min dag igår var helt perfekt! På dan gjorde vi inte allt för mycket. tog en promenad och bara va. Vid halv sex for vi in till stan hämtade ut biobiljetterna sen så gick vi på en Kina restaurang och åt, god mat hade dom så vi tog en efterrätt också. bara för att vi förtjänade det! :) sen vid typ halv åtta gick vi mot bion, köpte sånna där varma chips! höhö :) såg Hancock med Will Smith. jag tycker att den var bra faktiskt. sen vid tio begav vi oss hemåt. för min del blev det sängen medan Jocke skulle fara på jobbet. Min kväll var iallafall jättemysig och lyckad. Bara för att jag har världens bästa Joakim! Jag Älskar Dig  ♥ 


Min nya kompis




Nu har jag äntligen köpt mig en ny mobiltelefon! Det blev en samsung u600. jag gillar samsung. Den var inte så dyr heller. så det var ju bra! Beställde den igår så den ska komma nån gång i slutet av nästa vecka. Vet inte hur länge jag haft min andra telefon. men den har varit med i några år iallafall. Så det var dags för en ny kände jag :) 

Äntligen helg

Idag är det äntligen fredag. Vilket innebär att det är helg. superskönt. skönt att kunna sova på morron. dock bara två dagar. men det får duga. Nu har vi iallafall bestämt oss för att vi ska åka till Göteborg/Liseberg istället för yran. jag, jocke, dennis, amanda och jim. så vi åker yranhelgen. jag tror det kommer bli hur kul som helst. jag älskar karuseller! man bli som barn på nytt när man är där. haha :) ska bara boka boende sen är allt klart. nåt att se fram emot!

Känner att min mage börjar kurra. vi ska nog snart kila iväg på lunch. hoppas det är god mat bara + efterrätt!? man kan alltid hoppas. för min skull. Sen ikväll ska väl jag och jocke bara mysa, såklart ska vi köpa chips eller godis! :) MUMS!

Jobb och nackspärr

Sitter på jobbet nu. väntar på att posten ska komma så jag får nåt att göra. igår hade jag sån jävla nackspärr. kunde knappt vrida på huvudet utan att det skulle göra ont. jag hatar det. och nå speciellt skönt är det inte. hoppas de går över nu! Var och kollade på en mobiltelefon igår också. har bestämt mig för att köpa en ny och jag vet precis vilken jag vill ha. ska bara kika vart den är billigast!

 söndag har jag och Jocke varit tillsammans i ett och ett halvt år! ♥ Så på söndag var vi bestämt att vi ska gå ut och äta nåt nånstans och sen bio. vi brukar aldrig gå ut och äta sådär seriöst. men det kommer nog bli supermysigt! :)

Så nu vet ni. Nu kan jag återgå till jobb. TJING!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. alltid lika trevligt. så igår åkte jag upp till mormor och morfar en sväng. plockade typ 1liter jordgubbar från mormors jordgubbsland. hur goda som helst ju! (:  sen for jag och niklas till Ånge och hämtade Malin på jobbet. hann få undan en hel del kläder från golvet också!

Idag kommer familjen Bäckström på besök. det är också alltid lika trevligt :) dom ska uppvakta mig för studenten eftersom dom var borta då jag tog studenten. så är det. Jocke kommer hit idag också. jag ska hämta han vid tåget vid kvart i tre. (ja det är väldigt roligt att ha körkort tydligen)
Sen ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. men lär väl bli det vanliga typ. titta på film och äta massa onyttiga saker. det tycker jag om. speciellt med min joakim. Men nu ska jag gå ner och börja göra min kladdkaka som vi ska svulla i oss sen!

HEJDÅ!

Ett riktigt körkort

Oj. Här skriver man inte ofta. Men vem bryr sig egentligen. Är inne på min andra jobbvecka nu på if. Känns bra att tjäna lite pengar i sommar iallafall. bättre än ingenting. Så var det med de. Idag tog jag och slutade vid två och tog tåget hem till Ånge, hämtade ut mitt efterlängtade körkort på posten. De ni! Sen knäppte jag studentkort idag borta vid Albybyn, nu hoppas vi bara att dom blev bra!

Har hunnit åka till Östavall en sväng. hälsat på mormor och morfar lite. såklart så var det jag som körde. haha :) och nu är jag hemma, ska packa ihop lite saker jag ska ha med mig till stan imorn. Ska åka med sex tåget för att sen börja jobba kl.8. härligt, oja! Så det kanske är dags att krypa ner i sängen.

God natt.

RSS 2.0