-

Okej nu har jocke farit iväg på jobbet. så jag passar på att blogga lite :) nu ikväll så har vi som sagt ätit grillat. var jättegott! och sen så for vi iväg och köpte godis och chips-stjärnor. så nu har vi nästan precis kollat klart på transformers och proppat i oss en massa onyttigt. som vanligt. så nu snart tror jag att jag ska en film som heter 6 points, en svensk film. har aldrig hört talas om den faktiskt. men den kanske är bra. det visar sig. 

Fan jag ångrar att jag inte tog med mig kameran igår. på lärarmiddagen. hade ioförsig inga batterier men det kunde jag väl ha pallrat mig till affärn och köpt. det ångrar jag nu. så hädanefter får den följa med på resten av händelserna innan studenten. så batterier måste köpas. eller så tar jag av pappa när jag är hemma nästa helg! smart lina :) ha.

JA nu är det absolut inte långt kvar till studenten. typ 13 dagar imorn om jag inte räknat fel. det är helt sjukt. vi har ju också slutat alla lektioner. igår var allra sista dagen. så nu är vi lediga till den 12 juni. skönt. så ja. vad händer sen!? men nä. nu ska vi inte tänka så långt fram. det tar vi efter studenten. för studenten är det man bara ska tänka på nu! :)  det händer ju som sagt bara en gång i mitt liv.  menja. nog om det, för nu ska jag ta och kika på filmen.



31 maj

Igår hade vi vår lärarmiddag på våningen. kom dit vid halv sju. åt en trerätter-middag, jag tycker det var rätt gott men ganska liite mat :) dock var efterrätten, den man sett fram emot, inte alls nå god :/ den var jätteäcklig. blä. lärarna uppträdde med en sång och show. det var oväntat med jätteroligt :) det var även lite tal och grejor. och senare mot kvällen blev det nästan som lite karaoke. typ nästan alla stod på sen och sjöng och dansade!

Efter det vid typ elva nån gång. så gick typ halv klassen till bk. var rätt lite folk och typ inge drag alls tycker jag. men vi blev kvar där ett tag och så. sen skulle vi gå på aveny. men då kostade det inträde där också så då sket vi i att gå dit. så vi gick en sväng på max istället :) sen så var kvällen slut där. jag fick skjuts hem av Sabinas Olle. Jag hade iallafall en jättetrevlig kväll! Sen vid typ kvart i tre kom jocke och hämtade upp mig efter jobbet så vi kunde sova tillsammans. mys :)

Och idag har jag inte gjort mycket alls. vi sov iallafall typ till tjugo över tolv. gick upp och åt frukost. sen duschade vi coh sen så tog vi bussen in till stan en sväng. jag köpte en tröja iallafall. jättefin :) sen gick vi på mcdonalds och åt glass och tog sen bussen hem till jocke igen. det är allt vi har gjort idag hittills. nu sitter vi och "lanar" igen. haha. ska äta här idag också. det blir grillat. mums :) och ikväll vet jag inte vad vi ska göra. kanske se en film eller nåt då.

hejdå.

-

Eftersom jag har så otroligt mycket att göra just nu. så kan jag ju blogga lite. har som sagt inte alls mycket att göra. väntar på att Jennifer, Carro och Sabina ska komma. Kanske börjar göra mig iordning om en stund då kanske. har iallafall hunnit med att duscha och smörjt mig med brun utan sol kräm. jag fuskar lite, precis som alla andra!

Min kära far var här förut. han var i stan så han kom förbi på ett litet besök hos mig. så det var ju lite trevligt eftersom jag är alldeles ensam i lägenheten nu. Ajust. kom på att jag hinner kolla på frusna män söker kärlek innan vi drar ut :) haha. rätt roligt att kolla på faktiskt. Menja. ska väl inte bli alltför jobbig. så hejdå.    

28 maj

Imorse följde jag med Carro på skolan. hon hade nåt slags prov på skolan och skulle ha en modell för färgning. så nu har jag en lite mörkare färg i håret. det blev jättefint och jag blev jättenöjd. så det var ju bra :)

Mösspåtagning sen. inte alls så märkvärdigt. tycker jag. så nu har man gjort det också. Efter det så gick vi några i klassen till bk och satt där ett tag bara. nu är jag hemma och är hungrig. har varit och köpt lite mat som jag ska äta sen. Har även köpt shorts och en tröja som jag tänkte ha på mig ikväll kanske. får se. men nya kläder behöver man alltid.

Ja. det blev utgång iallafall. hade inte tänkt det idag. men det blir så ändå. verkar ju som alla ska ut idag och då har jag ändå inget att göra hemma så. varför inte. Sabina och Carro kommer till mig sen och kanske Jennifer också :) det blir nog hur bra som helst! Nä. men nu ska jag nog laga nån mat... hej.

25 maj

Jag fattar inte. Igår satt vi i samma bil..
Idag så finns han inte längre.....

-

Sådärja. Bra jobbat Sverige. alltid säger dom sverige har så bra chans osv. men hur bra går det då? M. precis. Nä nu ska jag se några avsnitt av gossip girl. tänkte hålla mig vaken till Jocke kommer hem. är mycket mysigare att sova då. jag är inte trött än så länge. men kanske om tre timmar. vi får se om jag slocknar eller inte.

24 maj

Åkte med mamma och pappa tillbaka till stan idag. kom hit vid fem sen så har jag varit hos Jocke sen dess. vi har kikat på lite harry potter. spelat gh. kollat lite på eurovision och myst. det har varit skönt att varit hemma en sväng också.

Nu har Jocke precis farit iväg och ska jobba. så jag är kvar här. sitter just nu och kollar på röstningen på eurovision. vilket land vinner i år tro? ja. jag bryr mig inte direkt. men. det känns som att det är en tradition att kolla. jag vet inte varför men jag tycker egentligen inte att det är ett dugg bra. men man kollar ändå. konstigt. hm.

Imorn lär väl bli en slapp dag bara. har inget speciellt att göra så. man kan ju hoppas på fint väder så man kan sitta i solen. jag hann med att sola typ 20 minuter hemma förut på balkongen så varmt har det varit idag. me like :) hoppas att sommaren kommer och stannar nu.

nu hejdå. 
♥ 

23 maj

Imorse for jag hem till Alby. tog det tidiga tåget så jag skulle hinna vara hemma lite eftersom jag ska åka tillbaka till stan imorn antagligen. så jag bestämde att vi skulle äta tacos idag. så vi for med pappa till Ånge och handlade. sen hade min studentklänning kommit. så vi hämtade ut den också. den var inte riktigt som jag tänkt mig.. men den var iallafall jättefin och sen så satt den bra också. det blir kanon :)

Har varit och hälsat på mormor och morfar. dom måste bara vara världens bästa! :) vi fikade lite och så. det var ett tag sen jag hälsade på nu så det var dags nu. Och just nu sitter jag hemma  vardagsrummet.. Malin kom precis hem så undra om vi ska öppna chipspåsen snart och kanske hitta en film att se!? ja. men. hejdå. 


21 maj

Idag fick jag min halkbana avklarad. det var inte såå roligt som alla sagt. men det gick iallafall bra! kravet för att klara det var ju godkänt. vi var där i typ tre timmar. så direkt när vi kom tillbaka till stan gick jag på skolan och gjorde sista provet i servering. gick inte bra. hade inte hunnit plugga. så det får gå som de vill.

Sen tog jag bussen hem till Jocke. vi har ätit kycklingwok m. nudlar idag. mums. jag skulle kunna leva på wok har jag kommit fram till. såå gott. sen så var jocke snäll och hjälpte mig lite med mitt champagne arbete. så nu är jag i princip klar kan man säga. och det är verkligen hur skönt som helst. inge mer i skolan nu. Och det är ju inte sämre att jag är ledig tors-mån nu. sen tisdag en lektion. sen ledig ons-fre. det är allt som är kvar nu! såå sköönt. bara alla roliga saker kvar nu då :)

Näe, nu ska vi nog krypa ner i sängen och slå på en film. och mysa lite kanske! vi ska nog ta lite glass också tror jag. absolut inte helt fel. om jocke kan slita sig från gh. HAHA. men ja. godnatt.

20 maj

Nu är inte studenten långt bort. tiden går så jävla fort.. idag hade vi typ vår sista lektion i skolan. det är väl nån enstaka grej kvar att göra. men sen är allt klart och sen är vi lediga tills studenten den 12 juni. oj vad roligt det kommer bli. kommer hände en hel del de sista veckorna nu. skojsigt.

Nu är det inte så långt borta med mitt körkort heller. hade körlektion idag och det var motorväg today. gick rätt bra ändå tycker jag. det var vääldigt mycket att tänka på. men det gick! så snart är det dags för uppkörning. det närmar sig.hoppas jag klara det bara då :)

Har mina sista pluggningsdagar nu hade jag tänkt. har ju prov i servering imorn som jag tänkte plugga till såklart. sen så har vi ett stort arbete om champagne som ska vara inne på fredag. så jag tänkte jobba lite på det. är nästan klar. ska skriva om några till saker sen så ska jag renskriva. sen så. aldrig mer. eller!? (:

På torsdag tänkte jag åka hem till Alby en sväng. hälsa på mamma och pappa + alla andra där hemma lite. det var längesen nu. så det hade jag tänkt. sen så liftar jag tillbaka till stan med mami och papi på lördag då dom ska dit och kolla på Rod Stewart. ja de var väl de.

16 maj

JA, då var denna skolvecka över också. gick ju bra och smidigt tycker jag. det gillar vi :) Idag kollade vi iallafall på en drogmissbruks film på samhället. det var de enda vi gjorde idag. Så efter det gick jag och mötte Malin som var till stan idag. Hade sen körlektion halv ett, som f.ö gick bajs. jag blev lite sur där ett tag. Men sen gick jag på stan med Malin igen. vi letade studentskor och väska till mig. hittat ett par skor jag skulle vilja ha iaf.

Sen efter vi kikat klart på stan blev det mat. vi åt på pizza på kermit. det var Malin som fick bestämma mat idag. Så vi satt där och jag pratade på om alla möjliga tv-program och en massa annat som hon missat när hon varit borta! :) Fick sen ett meddelande av min storebror att han skulle spela match borta vid kuben. så vi for dit och kollade. dom vann med 4-1 om nån känner sig intresserad av att veta det. Ja. men det var iallafall trevligt att träffa både syster och bror. blir ju inte lika ofta nu för tiden.

JA-A, och nu sitter jag här hemma hos jocke. vi har ett så kallat "lan". väldigt trevligt. det borde alla prova nån gång. inte för att jag kommer sitta här i mer en än timme. men det får duga. liite glad blir han nog hoppas jag :) sen så bestämmer jag och då bestämmer jag att vi ska mysa! sådeså.

JAjust. Måste bara berätta att informationen på hedbergska suger. jag blir så jävla less. ska det vara så jävla svårt. Fick iallafall idag reda på att vi skulle ha studentfotografering på skolan på måndag. jag har ju inte ens fått min klänning eftersom jag beställt den. så. man får väl ta nåt vitt man har hemma. skulle ju va kul att kanske ha sin klänning på kortet. menmen. sen måste jag boka om min tandläkar tid också. ett jävla krångel. fel att komma ut med informationen kanske nån vecka innan!? låter inte det som en ganska bra ide!? tydligen inte.

Oj vilket långt inlägg det blev. orkar ni läsa igenom allt detta måste ni haft vääldigt tråkigt. haha.



10 maj

Igår var som sagt sista dagen på praktiken. och jag fick ett presentkort på 200kr på gina tricot. hur snällt var inte det då! :) jag har iallafall haft tre jättebra och roliga veckor på Tandoori. Kommer bli jobbigt att gå till skolan på måndag faktiskt, kommer nog att kännas konstigt. har ju trots allt inte suttit i en skolbänk på sex veckor! men. men.

Nu håller jag på att bakar cookies. MUMS! receptet har jag snott från Carro. tyckte dom var så goda så jag passar på att dona lite med de nu. jocke är ju hemma och målar så :/ kanske ska ta och gå ut en sväng i det underbart fina vädret också. det borde man ju. kilar kanske ner en sväng på stan. får se vad jag hittar på.

Ikväll hoppas jag att jag får mysa med min prupp. kolla på tv och äta chips. (jag fick inga chips igår) och mysa :) nä men nu ska jag gå och kika till mina cookies.

8 maj

Nu har jag hittat min studentklänning. Allt är klart och vi ska beställa den på måndag troligtvis. jag är glad att jag hittat en, det var på tiden faktiskt. det börjar ju dra ihop sig nu. Ja det var ju jättebra ju :)

Nu funderar jag på att ta en promenad. alldeles ensam. lite tråkigt. men det är ingen som vill göra mig sällskap så. jag kan inte dra med mig Jocke heller han är och nördar gh med sina kompisar. så. men först kanske jag ska äta nåt. har inte gjort det än. men vi får se. 

Imorgon är det sista dagen på praktiken. det ska bli skönt på ett sätt att det är slut nu. men jag kommer faktiskt att sakna tandoori liite! :) men nu ser jag fram emot tre slappa veckor i skolan. hoppas dom blir slappa jag orkar inte med nåt annat. är iallafall klar i svenskan. har precis gjort klart min bokanalys, som var det sista jag hade kvar. så det är ju skönt.

Nä nu tänker jag äta nåt. jag är hungrig! :)



5 maj

Jag har bokat uppkörningstid! Äntligen har jag fått en tid. men tänker inte avslöja när. det får bli en hemlis än så länge. Jag vill bara klara det nu så jag kan få mitt jäkla körkort nån gång!

Apropå ingenting så är det inte alls långt kvar tills skolan slutar. det är helt sjukt. sista veckan på praktik nu. sen skola i tre veckor. sen ledig i en och en halv vecka. sen tar vi studenten. det är absolut inte långt kvar nu! :/ jag har iallafall hittat en studentklänning jag vill ha, ska bara övertala mamma att hon ska köpa den för jag vill ha just den! den var så himla söt :) me like.

Ska kanske försöka få med mig Jocke på en promenad sen. tvivlar på att jag kommer att lyckas. han kommer alltid med så bra ursäkter. hrm. haha. nä men vi får se. har ju varit kanon väder idag. så det kanske har hållit i sig. men nu ska jag sluta babbla en massa bajs. hejdå.   

RSS 2.0