tjugosjätte januari

Imorgon åker jag tillbaka till Sundsvall. Får se om jag kanske hinner träna när jag kommer dit eller om jag skippar det imorn, det beror på vilket humör jag är på då! Har nu fyllt min mp3 med lite ny musik, var år och dar sen jag bytte låtar sist, så nu har jag något att göra på tåget tomorrow.

Och på onsdag bär det av till Stockholm. Det är bra att ha en syster som jobbar på SJ sådana här tillfällen, 60kr tur och retur sundsvall-stockholm. De ni. Så förhoppningsvis ska vi hitta en massa bra att handla. Annars hoppas jag på lite förändring i min vardag, förhoppningsvis. Jag vill jag vill jag vill såå gärna. Och jag offrar mig verkligen för det!

Nu tänker jag läsa lite mer bloggar sen ska jag gå och göra mig nån en och annan äggmacka! höhö. Sen packa. Hej! 

tjugofemte januari

Jag är hemma! ja, i alby! Och vad har jag gjort sen i fredags då? Ja ni, kollade hockey i fredags hemma i soffan, ätit chips, kollat på film sen vi var små, legat framför tv,n halva dagarna, kollat på film, tvättat, hälsat på i Östavall och umgåtts med alla här hemma. Det är så trevligt.

Så dagen idag, ser inte så speciellt annorlunda ut än vad dom andra gjort. Det brukar bli så när man är hemma här, finns inte direkt så mycket att göra om man säger så! Men det är skönt att bara göra ingenting.

tjugoförsta januari


Hur söt är inte den här ungen då! haha, kolla hans miner! :D


tjugoförsta januari

Gud så många barn dom var idag på träningen, hela arton stycken faktiskt och rekord tror jag! hihi. Tur att både jag och Tessan var där, är inte så pigg på att vara själv med barnen än. Tror dom tyckte om hinderbanan vi gjorde idag. Men dom är så gulliga! :)

Innan jag for på träningen, var jag själv och tränade på friskis med min träningspartner. Har nu köpt årskort på gymmet också! :) Så nu ni ska jag komma i form igen. Jag vet att jag sagt det förut men det är så skönt och träna!

Imorn ska vi kolla lägenhet också, så vi får hoppas på det allra bästa hörrni. Och sen kanske det eventuellt blir hockey med Tessan, men det beror på. Så vi får se imorn hur det blir med det.

nittonde januari

Har precis kollat på Idrottsgalan. Och Peter Settman som jag tycker är så bra! Tycker det alltid är lika kul att kolla på det faktiskt. Jag menar vem kollar inte på idrottsgalan? Okej, dom som inte är sportintresserade räknar jag inte med. Och vad gjorde Björn Gustavsson där? Nej, där hör han inte hemma tycker jag och nå rolig var han ju heller inte. :/ Men annars var det bra. Jag beundrar verkligen de funktionshindrade som håller på med sport, så oegoistiska människor så det finns ju inte. Och Charlotte Kalla fick välförtjänt Jerringpriset i år! Det var hon värd! :)

 

sextonde januari

Och derby igår ju, och granlo vann, tyvärr, denna gång också. Tyckte att city var bättre än granlo igår och att dom var mer värdiga vinnare än granlo. Men det är ju målen som räknas så resultatet blev som det blev. 

Klev upp i rimlig tid imorse
. Åkte och tränade på friskis med Jennifer vid tolv, så en och en halvtimmes pass på gymmet satt hur fint som helst idag faktiskt. På söndag ska vi ge oss på ett spinningpass också, har aldrig gått på ett sånt pass nån gång så det kan bli kul.

Har precis kollat på let´s dance. Blondinbella är ju som sagt fortfarande kvar och det tycker jag är bra! Morgan och Laila tycker jag också är bra, så dom tre till final då kanske? haha.

femtonde januari

Solen lyser ute idag! Hoppas bara man inte blir lurad av det. Men som sagt träningen igår gick rätt bra ändå tror jag, men det var bra att Tessan kom lite efter halv sex så jag slapp vara ensam hela träningen. Och det blev tyvärr ingen träning för oss efteråt, Tessan hade haft tvåtimmars dansträning på skolan innan så hon var rätt trött efter det.

Malin kommer hit idag. Vi ska gå på innebandy-derbyt som äger rum i stan idag, Tessan ska också med förresten! Ska käka med Malin innan vi går på matchen och så, det blir nog trevligt. Det är väl det som händer idag. Nu tänker jag nog gå ut i solen och ta en promenad.

trettonde januari

Jag gruvar mig inför morgondagen faktiskt. Hjälper ju Tessan och tränar barnen på friidrotten ute i timrå på onsdagar och det är riktigt skoj faktiskt. Men imorn kommer jag vara alldeles ensam med barnen (vilket jag inte varit förut) eftersom Tessan kommer en halvtimme senare. Så jag är lite nervös. Men det ska nog gå bra, har iallafall planerat träningen så! :)

Har gått och blivit en hurtbulle också. Eller jag har väl alltid varit den som håller på med nån sport och träning, men det senaste halvåret har jag rent ut sagt varit skit lat. Men nu är det ändring på det! Var och tränade idag också och imorn ska jag nog följa med Tessan och träna en sväng! Jag är bara så bra.

Imorgon ska jag upp tidigt. Redan halv nio ska jag kliva upp, så jag hade faktiskt tänkt att krypa ner i sängen snart och göra ett försök till att somna tidigt för en gång skull. Godnatt!

tolfte janurai

Idag har jag varit riktigt duktig! Klev upp i någorlunda tid idag faktiskt, for sen iväg och tränade på friskis med Jennifer! Var verkligen hur sköt som helst och träna igen, vet inte hur länge sen sist det var jag rörde på mig. Iallafall har vi bestämt två till träffar på friskis denna vecka (är gratis hela denna vecka ut) så det blir bra! Har bestämt mig för att köpa gymkort där också så vi kan fortsätta vår träning men vet dock inte om det blir säsongskort eller årskort, det beror på.

Jag har tydligen fått ett priokort från SJ. (jag som åker med SJ så ofta) Hade inte ens en aning om att ett sånt var på väg hem till mig eller vad det innebär. Men eftersom min syster och jag ska ut och resa en sväng i slutet av januari var man tvungen och ha ett sånt kort för att få den billiga resan.

Ikväll tänker jag ligga framför tv;n, hela kvällen. Kanske blir så att jag kikar på en film också men får se. Nej, nu ska jag ta och påbörja min bloggrunda. 

tionde januari

Vet ni vad jag gjort idag? Inte ett dugg. Det låter väl riktigt roligt? Eller kan ju nämna att jag och jocke var iväg och tränade en sväng förut idag. Det är väl det enda. Ikväll har jag inte tänkt anstränga mig nåt mer heller. En riktigt slapp dag.

Och den så kallade mellandagsrean, jag har lyckas pallrat mig dit, alltid samma visa varje år, och alltid en besvikelse. Kläderna dom rear ut måste ju vara dom fulaste dom har och som ingen vill köpa. Eller så är det bara dom största storlekarna som finns kvar. Så hittar man nåt fynd ska man vara nöjd tycker jag, själv hittar jag aldrig nåt på mellandagsrean tyvärr.

Har faktiskt en del saker att se fram emot. Inga stora grejer men bara småsaker som får en på bättre humör, eller iallafall får mig på bättre humör. Men vad tänker jag inte berätta för er nu tror jag. haha.

Första inlägget 2009

Bara för att det faktiskt är några som tydligen saknar mitt bloggande så ska jag såklart inte göra dom besvikna.

Så vart ska jag börja? Orkar inte rabbla upp allt under mitt år som gått osv. Har iallafall täkt lura på Malin att göra om min bloggdesign lite nån gång framöver! :)

Sitter just nu och kollar på Let´s dance och ingen kan väl ha missat att blondinbella är med? Och säg vad ni vill men jag gillar faktiskt henne, inte bara där utan hennes blogg, tv-programmet och allt! Det är roande på nåt sätt! (:

THERESE BÄCKSTRÖM, jag väntar fortfarande på din speciella blogg endast för mig! haha. :D Iallafall så måste det fixas om jag så måste hjälpa dig med den!

Det var allt just nu, men jag tror nog att jag återkommer det lär visa sig!

RSS 2.0