tjugoförsta september

Fredag och ledig idag. Började med en morgonpromenad, ja jag har börjat med sånt nu också. Tanken med det är väl att komma igång och röra på sig och sluta vara så fruktansvärt lat som man faktiskt blivit. Sen kanske man hittar tillbaka till lusten med att åka på gymmet nån dag i veckan också, men vi börjar sakta men säkert. (Ska väl försöka att äta lite bättre också.) Ja vi får helt enkelt se vart det här tar mig och om det håller i sig.
 
Sen tog vi även tag i städningen här hemma, så nu är det gjort också. For in till stan en sväng, sen har jag bara legat och kolla på tvprogram som jag missat i veckan. Precis ätit egna köttbullar och stuvade makaroner till middag, så jävla underbart gott var det. Resten av helgen hittar ni mig på Ica Maxi. 

artonde september

Helgen tog jag och spenderade hemma i Alby. Tog tåget till Ånge på fredag. Så har hunnit med en bakdag med mamma och Malin, hälsat på Niklas i hans nya lägenhet, käkat pizza, hälsat på i Östavall, kolla på film, kollat på fotboll i Ånge med Malin, Patrik och Anna, tacos och fotboll (Liverpool) i Parteboda, och massa hÄng. Tog tåget tillbaka på söndag eftermiddag och köpte kinamat till middag. Härligt med helg!

Imorgon ska vi först på lägenhetsvisning, sen kommer Malin hit och vi ska gå på innebandy, Granlo-Storvreta. Ska bli kul faktiskt att gå och se nu när Granlo spelar i Superligan. SpÄnnande. Mer intressant än såhär blire inte vettö.

nionde september

Hemma från jobbet och intagit soffposition. Eller egentligen slutade jag klockan tre, så då mötte jag upp mamma, pappa och Niklas som var i stan och handlade grejor till Niklas lägenhet. Så vi käkade på donken och sen åkte vi till media markt och kika på tv och sånt. Så nu verkar det ju som han fått ihop allt så ska bli kul och få komma och kolla hur det blir! Åkte hem med Jocke efter fem då han slutat. Och nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ta med täcket till soffan och tillbringa resten av kvällen där. Förhoppningsvis hinner vi se lite serier ikväll när Jocke kommer hem.

sjätte september

Man kanske ska försöka att ta upp bloggkarriären igen. Ännu ett försök skadar väl inte (snart kan vi börja räkna "jag-ska-börja-blogga-igen-inlägg", haha). Eller så kanske man ska ge sig på twitter eller nåt sånt modernt, vi får se vad det blir av det. 
 
Ja men i alla fall då så är ju sommaren över. Tog mig igenom fyra rätt så tuffa veckor på jobbet med mycket kvällar och jobb flera helger i rad innan jag fick min efterlängtade semester. Jag lovar, den var väldigt efterlängtad! Började min semester med en helg i Östersund och storsjöyran, sen for vi hela familjen utom mamma och Niklas till Rättvik och CCW, tältade, kollade massa raggarbilar, grilla och levde campinglivet i några dagar innan det var dags att bege oss hem igen. Spenderat mycket tid hemma i Alby och bara varit och tagit det lugnt. Har även hunnit med och spenderat tid med mina vänner och bara njutit av att ha semester. Kort och gott. Nu är jag inne på min tredje jobbvecka, så nu är man tillbaka till vardagen igen.
 
Lite förändringar är också på gång, vi håller på och kollar på lägenheter. Dags att flytta till något större nu, men jäklar vad svårt det är. Jag älskar ju att kolla på lägenheter bara för att (även om man inte ska flytta), men nu när man verkligen ska flytta så blir det lite halvjobbigt faktiskt. Man vill ju hitta den där perfekta lägenheten och flytta in på en gång men riktigt så lätt är det inte kan jag lova. Håll alla tummar att vi hittar den perfekta snart! 
 
Nu har jag suttit och skrivt det här inlägget på min iPad (som jag ju fick av Jocke bara sådär, världens bästa) så ni förstår hur långt tid det här inlägget har tagit att skrivit..

RSS 2.0