trettioförsta mars

Imorse när jag vaknade var jag trött. Tröttare än vanligt, jag brukar vara rätt så morgonpigg av mig men inte idag. Jobbigt. Iallafall tog jag mig upp for iväg till friskis och tränade med Jennifer, tränade ben idag och det lär nog kännas imorn.

Ja, filmerna som jag laddade ner häromdagen. Rallybrudar och Marley and Me. Rallybrudar var väl helt ok för att vara svensk film. Och Marley and Me var också en bra film, den var såå sorlig också. Kom en liten tår i slutet där.. Åh, så mycket kärlek man kan få av ett husdjur. Se den hörrni!

Kan ju berätta att jag antagligen fått jobb också, om jag vill! Dock bara sex veckor över sommaren, men jag menar bättre det än ingenting. Så om jag inte får napp någon annanstans så tar jag det jobbet så får man fortsätta söka andra jobb sen igen. Så jag är glad över det iallafall! :)

trettionde mars

Har precis kollat på ballar av stål. Så jävla klockrent program, humor på hög nivå. haha. Ska snart se på sex and the city som börjar snart. Har varit och tränat idag också sen har det väl inte hänt nåt mer roligt denna dag.

Glömde ju berätta en sak för er i förra inlägget. Har ju varit och spelat innebandy i torsdags. haha. Hade inte spelat på över ett år. Så jag måste säga att det gick förvånansvärt bra ändå, men konditionen som man haft en gång i tiden var ju såklart en bit bort. Men det är det jag jobbar på hörrni. Kanske ska börja spela igen, men inget jag har bestämt mig för än men vi får se...



tjugonionde mars

Nu var det längesen sist igen. Så vad har jag hunnit med sen sist? Det ska ni få höra.. Träffat farbror Kjell, Madde och kusin Sara + farmor och farfar, firat pappa 50år i förväg på lördagen, 50års kalas hos Benka på söndag, 50års kalas hos oss i måndags, åkte till stan på tisdagen med Malin, tränat, kollat lägenhet, sökt en del jobb, sett let´s dance finalen, varit på 20års fest och slappat. Kort och gott.

Så idag har varit slappar dagen. Har verkligen inte gjort någonting idag, börja med att sova till typ två men det förtjänade vi eftersom vi var ute igår. Så har ätit resten av chipsen och godiset sen i fredags och slappat. Skönt! Nu håller jag på och laddar ner två filmer, Rallybrudar och Marley and Me, så en ska jag kika på så fort dom är klara. Så jag säger godnatt.

tjugosjunde mars

JAAAAAAA! Magnus och Annika vann! Bästa showdansen ever! :)



(Nå mer orkar jag inte uppdatera nu, får bli en annan dag)

tjugoförsta mars

Igår for jag hem till Alby. Fick sällskap av Tessan på tåget vilket var trevligt eftersom det är så långtråkigt att åka tåg själv. Igår kom då farfar och farmor och Kjell (pappas bror), Madde och Sara hit, pappa fyller som sagt 50år på måndag! Så eftersom Kjell och dom åker hem på söndag så kommer även mormor och morfar, Patrik och Anna hit idag och firar pappa lite idag. Hela tjocka släkten, bara Jocke och kusin Johan som fattas. Jag vet, har ingen stor släkt men ack så bra.

Imorn ska vi till Benka också, som också fyller 50år. Gamla gubbar dom blir då. haha. Så hela familjen lär väl åka ner och det blir nog trevligt tror jag. Det är väl vad som kommer hända imorn. Kommer blir en supertrevlig helg + måndag.


fjortonde mars

Ikväll har jag kollat på melodifestivalen, precis som många andra skulle jag tippa på. Och som vanligt har bl.a vi svenska folket röstat fram en vinnarlåt. Dock tyckte jag att fel låt vann (som alltid typ), EMD eller Emilia skulle vunnit tycker jag dom var klart bäst. Men vem vet en operalåt kanske går hem på eurovision, vi får vänta och se.

Inatt ska jag sitta uppe och se film, det är nämligen så att American history X går på fyran om typ en timme. Jennifer har tipsat mig om denna film så nu när den går på tv, så varför inte se den då.. smart lina, smart. jag vet! Har lite chips kvar sen melodifestivalen som jag kan smaska i mig om jag blir hungrig också. Bra!

elfte mars

"Chippen kraschar intrevju". HAHAHAHA! Så jävla klockren!


åttonde mars

Ätnligen har min träningskamrat kommit hem, efter att varit borta i fjällen en vecka. Så idag blev det träning igen och skönt att inte behöva träna ensam! Efter träningen for jag och jocke hem, duschade och gjorde oss iordning och åkte sedan iväg till Jennifer och Oscar där dom bjöd på supergod lunch! Vi pratade en massa som vanligt, lekte med katterna och killarna nörda lite dator också. haha. Det var riktigt trevligt måste jag säga! :)

Nu sitter jag och halvkollar på tv, det där nya programmet Wipeout. Var inte sådär riktigt bra som jag hade förväntat mig trodde det skulle vara mer roligt, men det funkar väl. Sen klockan nio blir det som vanligt beck, tycker beck är bra!

sjunde mars

Jag har hittat en ny idol! Alltså jag har aldrig riktigt kollat på ett helt program av Så ska det låta, brukar bara vara äldre som kollat på det har jag tyckt. Men igår kollade jag på det och upptäckte en helt underbar man, Peter Settman.

Oj vilken personlighet mannen har. Den går rakt genom tv;n och direkt in i hjärtat, mitt hjärta blev så glad. Och karln saknar ju absolut inte humor, ohnej. Sån skön och härlig människa, tror nästan jag gått och blivit kär. HAHA! Nej så kolla på Så ska det låta och se själva, jag ska iallafall inte missa ett program till!   


    

sjunde mars

Igår blev det som sagt stan och birsta. Köpte iallafall sandalerna jag lagt undan så det blev ett par bruna, dom svarta var slut i min storlek så det blev självklart att jag köpte bruna och jag är nöjd. Kan vara kul med andra färger på skorna än bara svart också. Köpte även lite smink och sånt nödvändigt. JA just de, Kevin Borg var i birsta igår också så vi tog en titt på han när han satt och skrev massa autografer. haha! Blev även käk med mamma, pappa och malin då, trevligt värre!

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, Life of Ryan på MTV och det är weekendbreak vilket betyder att det är massa program i rad! Tycker det är roligt att kolla på det!

Grattis till mormor som fyller år idag också! :)

femte mars

Har ikväll kollat på bl.a Sveriges värsta bilförare. Alltså helt är ärligt, VEM är så kass på att köra bil och inte fattar bättre? Såå svårt är det faktiskt inte, funderar på om man egentligen bara vill göra tv. Men varför? Nej, men helt ärligt ingen kan vara sådär kass det går bara inte. Eller?

Imorgon blir det träning igen, tror det blir mest springa på bandet och lite annan kondition och få bort lite överflödigt fett! Eller så att jag kan äta chips imorn, höhö! Efter det blir det hem och duscha sen stan för att köpa mina skor, har bestämt mig för att köpa dom tror jag, men funderar på svarta istället för bruna men har inte bestämt mig än. Får jämnföra vilka som verkligen är snyggast. Jocke ska köpa sig en ny mobiltelefon så vi lär ska åka ut på birsta en sväng också.

Mamma och pappa kommer till stan imorn också. Så vi lär nog träffa på dom ute på birsta skulle jag tro, kanske dom till och med bjuder på middag imorn? Det skulle ju inte vara helt fel. hehehehehehe! På kvällen blir det väl let´s dance eller nån rolig film kanske och såklart chips (eller godis)! Är hur sugen som helst på chips nu iallafall!

Nej, nu ska jag kolla färdigt på CSI och sen blir det kanske till och sova eftersom vi ska upp i tid imorn och träna. Så godnatt! 

femte mars

Nu har jag precis kommit hem, har varit på arbetsförmedlingen och sökt lite jobb och så. Efter det tog jag en sväng på stan, medans jag väntade på skjuts hem, och hittade ett par supersnygga gladiatorsandaler för bara 299kr som jag blev kär i. Jag la undan dom till imorn så vi får se om det blir ett köp eller inte.

Och usch vilket väder det är ute. Slask, slask och slask vart man än går typ. Hoppas för all del att snön verkligen försvinner nu så det inte börjar snöa igen som det brukar så det blir ännu mer slask. Nej, nu är våren mer än välkommen faktiskt! Är trött på snön, vintern och vinterjackan nu. Vill ha fram vårkläderna!

fjärde mars

Ikväll har vi kollat på film igen. Såg den svenska filmen Låt den rätte komma in. Halv konstig film måste jag säga, varken bra eller dålig. Kändes som den bara gick rätt igenom liksom ingen direkt handling eller nåt sånt.

Och idag har vi varit på visning av en lägenhet. Riktigt snygg och mysig lägenhet måste jag säga, bra hyra och bra ställe. Men som sagt får vi se hur det blir som vanligt. Har nu lärt mig att inte hoppas allt för mycket då blir man bara besviken sen när det inte går som man vill.

Och vet ni vad? Snart drar kvalserien igång så vi håller alla tummar på vårt kära Leksand att dom klarar sig uppåt denna gång. Ska bli kul och se hur det går och förhoppningsvis kommer vi iväg på nån hemmamatch också, vi hoppas på det bästa hörrni! Tänk er att stå i denna underbara klack och skrika sig hes, Sveriges mest folk-kära hockeylag eller hur var det.. Helt underbart!

 

tredje mars

Nu är jag i stan igen. For som sagt hit i söndags med jocke då han skulle jobba. Har kommit igång med träningen igen och det är skönt.

Ja nu har vi egen dator igen, eller ja, jocke har köpt en ny dator så vi slipper låna. Och det innebär ju faktiskt att jag kan sitta vid datorn när jag vill, bra va? Så ikväll har vi kollat på Changeling, verkligen en bra film. Sjukt bara att det var en sann historia, att folk gjorde som dom gjorde då. Men sånna filmer brukar oftast vara bra faktiskt.

Har även kollat mtv, A shot at love with Tila Tequila just. Nån annan som kollar på det? Hon ska iallafall hitta sin kärlek och jag har halvt följt det ett tag nu, rätt bra faktiskt och samtidigt komiskt, underhållande. haha.

RSS 2.0