tjugoandra december

Jag är hemma i Alby nu, därav den dåliga uppdateringen. Jag sysselsätter mig gärna med nåt när jag är här hemma. För snart är det julafton. Mys! Så jag har bakat en massa idag och imorn lagar jag och pappa en trerättersmiddag! Lyxa till det lite på dan-före-dopparedan. Det är vi värda! Sen hoppas jag på uppesittarkväll med massa julgodis och skinkmacka, skinkmackan är tradition kvällen innan så är det bara.

Men annars då. Så kommer det nog inge mer uppdatering detta år (kanske slänger in några bilder eller nått bara). Orkar faktiskt inte bry mig så mycket om detta just nu och allt annat runtomkring. Ska bara umgås och ha en mysig jul med världens bästa familj, och ett riktigt bra nyår med ett väldigt bra gäng!

Sen får jag ju inte glömma att jag kommer få träffa världens bästa människor, också kallade Jennifer och Therese! Dom är saknade! Jag är såååååååå glaaaaaad!


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


artonde december

Här får ni ett utav mina favorit-avsnitt av Sunes Jul.
(jag bara ääääääääälskar Sunes Jul)

Enjoy!


sextonde december

Igår blev det julmat till middag, dock ingen stor jultallrik dirket, men köttbullar, prinskorvar, potatissallad och kokt potatis. Och fan vad gott det var! Nu längtar jag till julmaten också, och julskinkan såklart! jag gillar mat, okej! Sen har vi gjort en julmusik kategori på spotify, så vi kan få lite julstämning här hemma!

Och idag fick vi ett julkort. Av mormor och morfar, dom är så söta som skickar till oss. Och i år har iallafall vi skickat julkort till alla nära, känns som man faktiskt borde göra det nu när man inte bor hemma längre. Eller jag tycker det är roligt i alla fall. Hej

ps. nu är jag sååååå glad, kan inte bli bättre tror jag!

femtonde december

Jag har det så mysigt på morgon, jag kliver upp, gör iordning gröt och en macka, sätter mig vid datorn och kollar på dagens avsnitt av Sunes jul och Mysteriet på Greveholm. Det är faktiskt mysigt tycker jag!

Blev så glad imorse
, när jag tittade ut genom fönstret och såg att det snöade. Äntligen! Och det snöar fortfarande, så vi hoppas på mycket snö hela dagen och att det sen stannar kvar på marken sen också. Då blir lina glad!

Nu snart ska jag bege mig in mot stan för lite ärenden. Det är lika bra att jag fixar det idag, annars skjuter jag bara upp det ännu längre fram. Men nu först måste jag göra mig iordning och sådär, men det brukar jag göra rätt fort. Så snart stan kära vänner. Hej

fjortonde december

Det är redan den 14 december! Det vill säga, bara 10 dagar kvar till självaste julafton. Och ingen snö har vi fått än, hellre lite minusgrader och snö än plusgrader och regn! huh? Och har precis fått höra en grej som gjorde att jag längtar ännu mer till jul, men vet inte hundra om det är så, men om det är så blir jag såå glaaaaaad!

Och i lördags var vi ut, Dennis hade 20årsfest så vi for dit. Hade inga förväntningar på kvällen, men den visade sig bli riktigt bra. Jag hade jättekul! Kom hem vid tre-tiden och då var jag trött kan jag lova! Och vet ni vad? jag blev inte bakis! Fattar ni? haha

Och Nyår, (när vi ändå är inne på massa roliga saker). Så är det spikat, iallafall nästan helt hundra! Och jag är sjukt pepp inför det, för det kommer bli så kul och mysigt. Precis som man vill ha det! Ännu en sak att se fram emot. Jag gillar december!

elfte/tolfte december

Så var Idol slut och Erik vann ju, ganska tippat faktiskt och han var ju värd och vinna. Men jag gillar iallafall Calle mer, för han är mer egen tycker jag. Och var bara tvungen att kolla på eftersnacket av idol också på datorn, eftersom vi inte har tv400 på tv;n. Annars så har jag ätit mig äckligt mätt på chips och godis ikväll..

Och vet ni vad? Nu är jag äntligen klar med den stora julstädningen av lägenheten! Delade liksom upp sysslorna från i onsdags tills idag eftersom jag haft lite andra saker för mig också. Och bara för att jag varit så otroligt duktig så tänker jag göra en allt-som-jag-städat-lista (om jag kommer ihåg allt), så kan ni säga hur duktig jag varit sen!
  • dammtorkat överallt (bokhyllan, fönsterkarmar, tv-bänken, skåp, osv)
  • städat och torkat rent kylskåpet
  • gjort rent spisen och ugnen
  • städat på toaletten
  • dammsugit överallt
  • torkat golven (till och med under mattan i vardagsrummet)
  • bäddat rent
  • (oj, trodde det skulle bli en längre lista, hehehehehehehe)
men ja, det var väl det.. tror jag fått med allt, så få höra nu! Va? VA? Va? hehehehehee. Också har jag faktiskt bakat pepparkakor idag, med kristyr på till och med (jag känner mig så duktig). Sen åt vi supergod mat idag också, vi unnade oss det, det var vi värda! Men nu ska jag slå på en film och lägga mig i sängen och mysa. Godnatt

tionde december

Alltså, nya ICA-reklamen.. Hur bra är inte den då? Har ni sett den? haha, jag tycker den är skitbra i alla fall. Dom brukar lyckas bra med sina reklamer ICA faktiskt. Nu sitter jag och kollar på reprisen av Biggest Loser från igår, det är kul att kolla på. Fatta att en del där går ner lika mycket som jag väger, sjukt!

Igår åt vi på restaurang, jag och Jocke! Tror det är första gången jag faktiskt äter på en riktigt restaurang. Vi hade en värdecheck på 600kr, så vi behövde inte betala nåt. Vilket var bra, annars hade vi nog inte gått och ätit där. Vi åt iallafall fläskfilé m. potatis och bea-sås . Det var gott, men hade förväntat mig lite bättre mat dock. Hela kalaset gick på 500 spänn. Inte värt det om man måste betala, enligt mig. (vi är väl egentligen inga finrestaurang människor heller). Men det var mysigt i alla fall!

Senare idag ska jag iväg på möte, kvart över två rättare sagt. Kan bli ett intressant möte faktiskt, bra saker att veta när man söker jobb liksom! Nej, men nu ska jag se vem som åker ur på biggest loser. Hej

åttonde december

Igår var mamma och pappa här, dom hade hälsat på tomten hela dagen tydligen! I alla fall så bjöd dom då på mat, blev ikeas mat, ni vet där uppe. Dock var maten typ ljummen, men helt okej ändå faktiskt. Sen köpte vi med oss daimtårta och for hem hit och drack te/kaffe och fikade. Dom for runt åtta, så det blev tv resten av kvällen för oss.

Och en annan sak.. Är typ klar med alla klappar nu, ska handla nå mer till mamma och pappa och fixa lite med mormor och morfars klapp, men sen tror jag faktiskt att jag är klar! Hur skönt är inte det? Sen skulle jag vilja ha en julgran här hemma i lägenheten, men frågan är då om man ska ha en eller inte? Isf måste man nog köpa en, är det värt det? Man får ju defenitivt mer julkänsla med gran. Får se om det blir nån gran eller inte. Annars får jag väl nöja mig med den hemma i Alby.

Imorgon ska jag försöka städa, vi kan säga julstäda. Vilket innebär allt som har med städning att göra typ. Så har man det gjort också, för det ska vara fint här hemma vid juletid. Eftersom Jocke jobbar dubbelt den här veckan, dvs. dag och natt, så kan ju jag vara en snäll flickvän och ta städningen själv. Så jag får ut nåt av morgondagen, då jag inte har något inplanerat. Kanske blir pepparkaksbak imorgon också då, när jag ändå är igång liksom. Vi får se!

tredje december

Jag har tråkigt och jag är snorig.. Sitter här själv nu med två papperstussar i näsan (ogillar att snyta mig, tycker det är obehagligt), men tussar löser det hela rätt bra det med. Har som sagt haft feber, hosta och snor sen i helgen. Därav den dåliga uppdateringen, tror jag. Iallafall är jag på bättringsvägen nu, om nån råkar bry sig. Så ni kanske kan lista ut att nåt roligt har då inte hänt här. Har hunnit med och handlat en del julklappar, det är väl det enda.

Börjar få lite julstämning nu, och jag gillar´t! Så nu längtar jag ännu mer till självaste julaftonsdagarna. Är bara snön som fattas här i stan, så snälla kan vi få lite snö, tack! Och för att få ännu mer julkänsla med julkalender så kollar jag ett avsnitt varje dag på mina favorit-julkalendrar Sunes jul och Mysteriet på Greveholm. Tacka vetja youtube! Hur bra liksom? tummen upp! (förvänta er ingen uppdatering på ett tag igen skulle jag tro)..

En liten del av julklapparna (ej färdig än)!


RSS 2.0