tjugosjätte januari

Finns det nånting godare än egen pressad apelsinjuice? Nej. Det är ju hur gott som helst. Love it!

Och just nu så är Robert Pattinson på Ellen DeGeneres Show, ja för er som ville veta det. Är han verkligen så snygg?

Aja, annars funderar jag på att städa vår klädkammare. För det skulle nog behövas.
Hej.

tjugofjärde januari

Så var det söndag, igen. Och i helgen har Patrik och Anna vart här hemma. Så igårkväll blev det lite fifa, kina-mat, godis också såg vi Sommaren med Göran. Och jag tyckte faktiskt att den filmen var rätt bra ändå! Är jag ensam om det eller? :)

Sen blev det hockey idag, Sundsvall-Leksand. Pappa och Malin kom hit också så vi åkte dit allihopa. Kul med lite hockey, spepciellt när Leksand vann med hela 6-0 också! Det gillar vi. Efteråt blev det mat på Mc Donalds. Gott. Sen skjutsade dom hem mig och Jocke, så for dom hemåt. Och Jocke är nu och tränar, så jag sitter och spelar bingolotto för mig själv. Och inget vinner jag heller. Kul. Helt värdelöst egentligen. Hej


tjugoandra januari

Tre rosor, tre år! Världens bästa



tjugonde januari

WHAAAAT?!? Upptäckte just att jag missat idrottsgalan som var i måndags. Jag missar ju aldrig idrottsgalan. Vad är det frågan om? Vart tog mitt minne vägen.. Dock såg vi ju på film med Jennifer och Oscar i måndags, kanske därför det flög ur huvudet. Kan ju vara så. Men iallafall så tänkte jag kolla på den nu, på svt play. Så det ordnar sig.

Har nyss kommit hem från en timmes promenad också. Härligt!

Dessutom, har jag och Jocke varit tillsammans i 3år idag!


artonde januari

Så var det en ny vecka igen. Min helg som var bjöd på en riktigt stor överraskning kan jag lova, och om jag blev glad! Våra kära vänner från Irland har återvänt, dom är hemma igen! Tror ni jag blev lite brydd i lördags när Jennifer ringde mig och frågade om vi ville ta en fika på stan.. VA? jag trodde hon drev med mig eller nåt. haha. Vi blev iallafall riktigt överraskade och glada!

Helgen annars då.. Vi kollade på hockey i fredags (på tv;n), Leksand-Malmö, och åt chips. Och matchen slutade helt rätt. Vinst. Och i lördags kom mamma, pappa och rikard förbi en sväng efter rikards hockey. Sen gjorde vi väl inte så mycket mer, kollade lite på himym och åt upp chipsen som blev över sen fredagen. Och igår var en vanlig söndag.

Och som sagt, ny vecka igen och denna vecka tror jag att jag ska börja med att städa hela lägenheten. Kanske tvättar också, ska gå och kolla om det finns nån ledig tid nu. Vad säger ni om det? Ganska najs va? hahahahha. Men då har jag det jag gör idag iallafall då. Hej

femtonde januari

Världens bästaste och lataste Bullen! Godnatt.


fjortonde januari

Har varit hem till Alby en sväng. Så vi slog till med lite onsdagsmys igårkväll, jag, malin och mamma,(pappa och rikard kom senare) och såg Harry P. 6, käkade chips, dipp och drack cola. det var gott kan jag lova! Har även hunnit med och sett sista avsnitten på OC också, kom liksom av mig lite där ett tag. Men nu har jag kollat igenom alla säsonger.

I alla fall då, så hade jag tandläkartid idag klockan halv elva. Jag gillar inte tandläkarn. Min käft har typ gjort ont halva dan efter besöket där. Men det såg bra ut iallafall. Så nu är det 1,5 år till nästa gång. Skönt! For hem till stan igen ikväll med sex-tåget, så nu är jag här hemma igen! Funderar på om jag ska åka ut till birsta imorn, men vi får se. Hej

tolfte januari

Här om kvällen/natten, satt jag och pratade med min kära vän Jennifer som nu är tillbaka på Irland igen. Skype är riktigt bra ju! Kan väl säga som så att vår konversation bara blev mer och mer givande.. Eller blev den de? haha. Satt iallafall och skrattade för mig själv framför datorn och vi är ju riktigt kul ju! Men det visste vi ju redan. Eller hur!

Det här var ändå bäst!
[2010-01-08 23:54:12] Osciknas o Jennabus!: asså ba vem fan kan klå oss asså? Liksom typ... ingen?

haha, och med det säger jag hej.

åttonde januari

Mys.


sjunde januari

Biggest Loser... Nån mer som kollar på det? Jag har fastnat iallafall, det är ju hur bra som helst, nästan så att det blivit en favorit. Är ju faktiskt rätt intressant också, förra säsongen var det några som gick ner 50% av sin egen kroppsvikt. femtio procent!! fattar ni. helt sjukt ju, att man ens kan gå ner så mycket. Och helt sjukt att man kan vara så stor som en del är. Men dom är ju grymma!

Och appropå träning, så kan ju jag bara därför klaga lite över min stackars träningsverk som jag fått sen gårdagens träning. Märks att man inte har tränat på ett tag igen. Behöver min träningskompis som peppar mig! Är inte så kul att träna själv. Men snart går mitt årskort ut så vi får se om jag köper ett nytt eller hur jag gör.

Och planerna för imorrn, blir förmodligen birsta en sväng. Skulle vara kul att hitta nå nytt till lägenheten. Också tror jag att det blir till att gå in en sväng på panduro, hade tänkt pyssla ihop nån grej. Så nu vet ni det. Hej


femte januari

Här får ni några få bilder sen nyår! Enjoy;


2010.

fjärde januari

Loggade just i på min msn, och då slog det mig att det var fan skitlängesen jag loggade in. Känns lite bortglömt det där, jag menar nu har vi ju facebook. höhöhöhö.

Har varit på stan en sväng idag, jag hittade en supermysig stickad-tröja, dock tror jag inte att jag kommer köpa den men den som lever får väl se. Fick iallafall med mig schampoo, balsam och saltvatten-spray hem. finally! Har redan hunnit testa schampoo och balsam och jag gillar´t. Ska testa imorn och se om saltvatten-sprayen funkar på mitt hår, så som jag vill!

Men nu blir det snart käk, min middag står i ugen just nu och är snart redo att bli uppäten. Äter ensam idag eftersom jocke är bortbjuden på födelsedags-smörgåstårta. Så då blir det mat framför tv;n. Hej

tvåtusentio

Lite uppdatering, kort och gott, Varsågoda;
  • Julafton, var mysig och bjöd på god mat och väldigt braiga klappar.
  • Juldagen, blev det först middag hemma. Och efter många om och men mittis med Malin. Och det var faktiskt riktigt kul.
  • Annandag jul, Jocke kom till Alby. Fick lite mer klappar att öppna. Mys.
  • Träffat världens bästaste Tessan! Vi fikade, snackade en massa och kollade på JVM.
  • Spelat Wii, och fått träningsvärk. haha.
  • Hälsat på Patrik, biffen och hårbollen. Kollade på hockey, Leksand denna gång.
  • Ätit god mat, massvis med god mat.
  • Firat mamma, som fyllt år.
  • Packat, och begav oss hem till Sundsvall igen.
  • Firat Nyår, med trevligt sällskap, god mat, efterrätt, alkoholhaltiga drycker och lite fyrverkerier.
  • Träffat Jennifer och Oscar, lina och jocke glad, gick på bio och såg Avatar och åt biochips. (Jennifer spillde ut en låda med popcorn också, men det behöver vi väl inte nämna här. hoho).
  • Lite middagar, blivit bjuden på middagar.
  • Sagt hejdå, igen. Till världens bästa vänner. Eller hejdå och hejdå, snarare vi ses snart igen! :)

RSS 2.0