tjugonionde oktober

Snart är det jul igen, om mindre än två månader så är det jul och jag känner att det är dags att börja handla julklappar nu. Vet dock inte vad jag ska köpa till alla, men jag har några ideér. Så idag har jag varit ute på birsta en sväng och kika runt, hittade dock inget intressant.

Har även varit till Timrå idag på friidrottsträning med Tessan. Kom bara tre barn eftersom det tydligen stod på hemsidan att det inte skulle vara nån träning, vilket inte vi tränare visste om så, ja. Och världens gulligaste unge var där, finns ingen sötare unge! :)

Nu ska jag mysa ner mig framför tv;n. Ska kanske kolla på greys eller om det går nåt annat bra. Har redan sett greys avsnitten som går på tv eftersom jag ligger lite före. Eller så kollar jag datorn bara.

JA! Första snön har kommit idag också, snöade rätt mycket förut iallafall men den snön lär väl försvinna lika fort som den kom. Så brukar det oftast bli. Slask.

Och Carro har tagit körkort idag, SÅ GRATTIS! :)

Tjugosjunde oktober

Nu är det måndag igen. Veckorna går rätt fort nu för tiden även om jag inte har ett riktigt jobb än. Men jag vet en massa ställen som jag tänker söka på nu så det är bara att ge sig ut nån dag. Vill verkligen ha ett jobb så man har något att göra på dagarna, tro det eller ej men jag längtar faktiskt tillbaka till skolan. Skulle lätt kunna gå ett till år på gymnasiet.

Men mest av allt skulle jag faktiskt vilja flytta nån annanstans. Tycker faktiskt inte riktigt om Sundsvall och ni som känner mig vet nog varför. Skulle i princip kunna flytta vart som helst egentligen, till en ny stad, nya människor och nya möjligheter. Men som det ser ut nu söker jag jobb i Sundsvall och ska sedan hitta en lägenhet här tillsammans med Jocke. Jag börjar så. Och jag längtar faktiskt tills jag fått ett jobb och tills vi flyttar till en egen lägenhet, vill ha ett eget hem nu.

Senare i livet om några år kanske då tänker jag absolut flytta bort härifrån, vill verkligen inte fastna i tråkiga Sundsvall. Det enda som är bra med Sundsvall är att de har rätt bra shopping, inget annat.

Nu ska jag kika lite tv, det är boston tea party på tv så tänkte kika lite på det och vänta på att Jocke ska komma hem så vi kan mysa. Hej.

Tjugosjätte oktober

Nu börjar kära vintertid, eller kanske kalla? jaja, eftersom man ställt tillbaka klockan en timme så klev vi upp redan vid halv tio idag. Så jag har hunnit varit ute på birsta nån timme och sådär nu, köpte mig iallafall ett par svarta stövlar som jag kikat på länge var nu på halva priset så jag är supernöjd med dom. Köpte även en vit vanlig långärmad tröja på H&M.

Ikväll blir det tacos till middag, för er som känner er intresserade. Ska iallafall bli supergott. Tror vi ska kolla på MammaMia filmen ikväll också jag och jocke, kanske vi köper nå godis också? Godis är gott.

Imorn bör mina skor från ellos komma, som jag beställde för snart två månader sen. Så nu har jag iallafall införskaffat mig två nya vinterskor som jag kan vandra runt i ute i det kalla vädret och det behövdes kan jag säga.

Nu ska jag gå ut och hjälpa min kära pojkvän tvätta sin bil eftersom jag är en sån underbart snäll flickvän. HAHA.


Mina nya shoes.



Two and a half men


Har precis kollat på ett avsnitt av two and a half och jag älskar den serien och speciellt deras underbara, vad ska man säga `intro`. Så bra, titta och njut!

Och med det säger jag godnatt.

tjugoandra oktober

Träffade Jennifer i måndags, vi var på birsta en sväng sen for vi hem till henne där Oscar hade varit snäll och gjort god mat till oss! :) så vi käkade och kollade på tv och så. Och igår jobbade jag från sju till halv ett, så kom hem runt ett nån gång och var rätt slut i kroppen så det blev sängen på en gång.

Och idag har jag följt med Tessan på friidrottsträning. Så jag har sprungit runt med alla småbarn och så, alltid lika roligt för alla är verkligen supersöta! Kom hem vid halv sju så då gjorde jag och jocke supergod mat, kyckling med potatis och massa grönsaker i ugnen och massa bearnaisesås. Så nu är jag proppmätt!

Nu har jag tänkt kolla tv iallafall. Går ju faktiskt en hel del bra som jag kan tänka mig att kolla på, så det är bara att välja vad jag vill se. Vilken tur jag har! Har dock en hög med disk som jag måste ta hand om också, men det hinns.

Godnatt

Ikväll har det blivit film iallafall, kollade på en skräckis the strangers som var rätt bra faktiskt. Men den slutade dock lite konstigt tycker jag men annars var den helt ok faktiskt. Och till det åt vi såklart en massa onyttiga saker. Senare ikväll, 00.40 är det filmen I am Sam på fyran, funderar på om jag ska orka vara uppe och se den men vi får se.

Imorgon ska jag kolla på innebandy iallafall, dock inte division ett så då blir det gratis! haha. Annars blir det väl till att bara vara hemma och göra ingenting, får se om jag hittar på nåt skoj.

Och på måndag bor vi i lägenheten igen, det ska verkligen bli skönt att vara själv några dagar igen. Ska även träffa Jennifer då, iallafall om det blir som vi sa! :) Sen blir det jobb på tisdag. Just ja, läste aftonbladet idag och såg att timrå förlorade mot Rögle, igen. och ligger nu nästan sist. värt att nämna bara.

Nej, nu har jag tänkt lägga mig i sängen och kanske kolla på nåt avsnitt av gossip girl eller bara kolla på tv. Godnatt. 

artonde oktober

Är nu tillbaka i sundsvall igen. Hade en supermysig födelsedag hemma i tisdags med min kära familj. Fick en massa presenter också, sånt som jag önskat mig plus lite pengar. Så jag är nöjd. Åkte till stan i onsdags, då vi även gick på innebandy derby, City-Granlo. Spännande match men fortfarande inte riktigt värt 50 spänn.

Igårkväll umgicks jag med min kära vän Jennifer. Vi satt som vanligt och bara prata om allt och ingenting, alltid lika trevligt! Och Jennifer bjöd mig på supergoda crunchy musli, haha :) Sen drack vi såklart te också bara för att vi är temännsikor. Fick även en födelsedagspresent av henne, tekoppar, te och ett doftljus. tack! :)

Och igår fick jag göra min första nykterhetskontroll. Var iallafall på väg till Jennifer i nacksta igårkväll då jag plötsligt ser någon i reflexväst stå mitt i vägen och vinkar till mig med en röd lampa. Det visar sig vara polisen. Först trodde jag att jag kört för fort, men hon vinkade in mig på sidan och en annan polisman stannade mig där och kollade in i mitt fönster och log. hm. Jag vevade såklart ner rutan och han ville se mitt underbart fina körkort och göra en nykterhetskontroll. Jag tog snällt fram körkortet och blåste i den där mojängen, yes jag körde nykter. Sen får jag en fin kommentar av denne polisman "vad glad du ser ut, har du kul ikväll". Mitt svar blev, ööhh nej. HAHA. (Och till den saken hör det ju inte till att jag var skitnervös). Sen önskade han mig en trevlig kväll och sa att jag skulle köra försiktigt. Sen kunde jag pusta ut. Trevlig kille dedära. Observera att jag haft mitt körkort i drygt tre månader medans andra haft det flera år men aldrig blivit stoppade av polisen. Men nu kan ju jag det dära, höhö :)

Och så var det med det. Idag är det lördag, men jag har inga speciella planer. Blir en myskväll med min favorit. Dock ska han jobba ikväll men börjar inte förrän halv tolv så, det gör inget. Hoppas det går nå bra på tv, annars får det bli film. 

HEJ!       

Home sweet home

Och inte blev det nå fotboll för oss i lördags. Tydligen så hade inte Jocke kanal 8 hemma hos han, så det blev inget av med det. Men matchen slutade ju 0-0 så det kanske inte var värt att titta på ändå. Istället kollade vi på exorcisten the beginning, som gick på 6an.

Igår var vi som sagt och kollade på innebandy, Granlo som mötte Ersboda. Är dock inte så insatt i det där med innebandy och inte är det värt 50spänn för att kolla på heller. Men matchen igår var rätt jämn och Granlo vann till slut i sudden, det kan väl ingen ha missat i tidningen idag!? haha.

Och igår efter innebandyn for vi hit hem, till Alby. Kollade mest på tv hela kvällen, sporten, pralamentet och halva pretty women. Sen gick vi till sängen och la oss och kollade på ett grey´s avsnitt på datorn. Sen var det godnatt.

Idag är en ny dag också, vad ska man hitta på då? Måste iallfall iväg till morfar och mormor en sväng och tvätta lite kläder, ja vår tvättmaskin har gått sönder så för tillfället har vi ingen. Och farfar och farmor är på besök här hemma nu eftersom jag fyller år imorgon! :)

Hur slutar det?

Har handlat mig en ny vinterjacka idag, en svart dunjacka precis en sån som jag ville ha och som jag letat efter ett tag. Men nu har jag hittat den och nu är den min! jag är glad :) Har under veckan även inhandlat skor, två par byxor, linne, tshirt, skärp, mössa och strumpor. Har gått en hel del pengar men de var det värt, sånt som behövdes faktiskt.

Har varit på innebandy idag, i fränsta där Jockes lag spelade så jag kände att jag inte hade annat för mig så jag följde med och kollade. Nu ska väl fotbollen börja snart så vi ska nog ta och kika på den, hoppas bara inte Sverige får för mycket spö då stängs tv;n av. hehe.

Träffade Jennifer i torsdags också, vi drack te, åt popcorn och pratade massor om allt möjligt. Har otroligt många roliga barndomsminnen med henne och det är alltid lika roligt att sitta och tänka tillbaka! HAHA.

Och igår (fredag) var jag på hockey på gärde, med mina kära syskon (alla utom Niklas då skulle aldrig falla han in och följa med på hockey) och min kära pojkvän. Vi stod bland alla dessa leksingar, och så som Leksand utklassade Sundsvall. Matchen var aldrig riktigt spännande och slutreslutatet blev 1-10, lekstuga.

Imorgon åker vi hem mot Alby, men först ska vi kolla på innebandy klockan tre, Granlo mot nån. Sen åker vi hemmåt, tänkte vara hemma på min födelsadag eftersom jag kan det. 
     

Gossip girl

Har faktiskt saknat att blogga lite, inte för att jag har nåt vettigt att skriva eller för att så många läser utan bara för att jag faktiskt tycker det är roligt.

Iallafall så var syster här i stan igår, vi gick på stan innan hon skulle till Carro och klippa och färga håret. Köpte en svart kofta på zara, hittade en hel del mer saker som skulle behövas men får ta och inhandla det en annan dag. Så när hon var klar så gick vi och åt pizza innan hon tog tåget hem igen.

Och nu bor jag och jocke i lägenhet faktiskt, dock bara måndag-torsdag varje vecka men det är verkligen hur skönt som helst. Så igår hyrde vi film, We are Marshalls, köpte frukt, godis, loka och bara myste igårkväll.

Nu har jag precis kollat på ett nytt avsnitt av gossip girl, är inne på säsong två nu eftersom det varit så spännande dom senaste programmen! Och nu sitter jag och kolla på hockey, Leksand-Mora, och Leksand ser ut att vinna. värt att nämna. 

RSS 2.0