femte november

Åh, herregud! Är helt slut! Kom hem från jobbet för en stund sedan och helvete vad folk det var idag, jag dör. Seriöst, handla aldrig på maxi en fredag. Plus att folk är typ galna när dom handlar. Går inte att beskriva, måste upplevas för att förstå. Inte nog med det, så gick tiden så sjukt sakta idag. Världens längsta dag någonsin. Annars brukar dan rulla på bra, men inte idag...

Gissa om det var skönt att slå sig ner i soffan nu med myskläderna på. Ja. Ikväll blir det nog bara Idol och kanske äta sig fet på chips eller nåt sånt. Eller så blir det bio. Vi får se helt enkelt. Annars känner jag mig väldigt glad idag, känns som om allt just nu bara går framåt, framåt, framåt.. Yes!

tredje november

Så var vi inne i november nu då. Tiden går inte alls nå fort, snart är det julafton. Men jag längtar nästan lite till december, jag tycker det är så mysigt med allt som hör till det. Men i alla fall, i torsdags for vi hem till alby och stannade till söndag. Så vi har hunnit med att hälsa på i Östavall, ätit god mat, kollat på idol, hälsat på patrik och kollat på hockey, ätit ostkrokar och chips, busat med supersmå och gulliga kattungar, bakat och umgåtts med alla där hemma. Alltid lika kul!

Annars sov jag tolv(!) timmar inatt, gud vad sköönt! Ja, jag gick och la mig efter desperate housewives igår, var hur trött som helst gick liksom inte att hålla sig vaken. Men så kan det gå när man kliver upp fem på morgonen flera dagar i rad. Är som sagt ledig idag och ska väl inte göra nåt speciellt vad jag vet nu.


RSS 2.0