Ett inlägg...

... BARA FÖR ATT JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG!  jag är typ asbra. haha :)




Studenten

Student 2008.06.12






Jag älskar dig ♥


Älskling och jag tog studenten samma dag. så jag missade hans student :/ men som tur är finns det kamera och filmkamera som mamma och pappa använde flitigt under denna dag! och det är jag glad över :) som tur kom jocke på min iallafall så vi fick ju träffas. egentligen finns det många fler bilder men jag orkar inte lägga upp mer. kanske en annan gång. Vi har iallafall hunnit tittat igenom alla bilder som mamma och Malin knäppt :) så ja. nu har man tagit studenten också, något man kommer minnas hela livet! jag kommer sakna min klass liite iallafall. trots allt som varit! (:

-

Vilket underbart fint väder det är. har gått i shorts hela dagen! hoppas det håller i sig nu då. vi solade kanske en halvtimme förut idag, jag och jocke. sen har vi typ inte gjort nåt annat speciellt bara varit och njutit av vädret :) det kan vara skönt de också.

Nu ska jag gå och handla frukt. så jag kan göra en fruktsallad. kan vara skönt med en promenad också. så sen när jocke kommer hit kan vi äta upp den :) haha. smart lina. och ikväll är det ju frusna män och greys. fast vi har sett alla greys redan men det kanske blir det ändå. vi får se. men nu ska jag kila. hej. 

4 juni

Nu är jag som sagt ledig fram till studenten. så igår passade jag på att tvätta lite. min tvättkorg var överföll med kläder så det behövdes nog. ska fortsätta tvätta det sista idag eftersom jag inte gjorde klart allt igår.

Åkte även ut på birsta igår. efter att jocke slutet skolan, vid fyra. så vi gick runt och kika lite. Vi köpte en lampa till hans nya rum. kollade på lite andra saker också. sen så blev det middag med mamma, pappa och malin. dom hade tydligen tagit en sväng till stan. så det var ju trevligt. så vi gick runt på birsta ett tag med dom. så vi kom hem vid åtta nån gång.

Och nu ligger jag i sängen och väntar på att jocke ska komma hem från skolan. vi hade tänkt göra en sallad och äta som lunch. Vi ska vara lite nyttiga nu innan studenten :)  plus att det är ju gott med sallad också. sen blir det nog kanske lite sola också om det är så pass bra väder :)

Till helgen är det träslaget. har dragit med mig jocke också. för det måste han ju få uppleva nån gång :) så vi ska vara med min kära storebrors lag. det kommer nog bli kul. nu hoppas vi bara på bra väder också så man kan få liite färg på sig iallafall. så får se om jag åker hem imorgon själv eller med jocke på fredag.

Näe. Nu ska jag ta och kliva upp.



RSS 2.0