28 april

Helgen har varit hur skön som helst. har ju som sagt varit hemma i Alby. gjorde absolut ingenting, bara varit. det har varit skönt. träffade som sagt Malin och hon var ju brun, ja. så i lördags kom mormor och morfar på "välkommen hem Malin" middag :) vi grillade och det var hur gott som helst. me like!

Idag på jobbet tyckte jag att det flöt på bra. väldans bra. tiden gick som vanligt rätt fort. det var väldigt mycket folk idag tycker ja. var hela tiden nåt att göra! de är ju bra. Så just nuu är jag hemma hos min prupp. ska väl kika på tv och mysa ikväll bara.

Jag ska ju ha fått en uppkörningstid. men tror ni jag fått det. nej. ringde dit i fredags och då skulle hon boka en tid hos vägverket och sedan ringa tillbaka till mig. men tror ni hon gjort det. såklart inte. blir så sur. man slösar en massa pengar på en jävla massa lektioner. sen när dom ska göra nåt så händer det ingenting. Måste gå in imorn och höra om jag fått en tid eller inte. Jag vill ha mitt körkort nu!

24 april

Imorgon kommer Malin hem från sin jorden runt resa! något brun hon lär vara då. jag kommer se ut som en blekfis brevid henne. det tycker vi inte om! Men däremot tycker vi väldigt mycket om att äntligen få träffa henne igen! de gör vi :) ska bli så kul. jag längtar! såklart ska jag åka hem till mitt kära barnhem Alby imorn då. Jocke följer också med! mys.

Allmänt tråkig dag idag. eller har inte gjort nåt sepciellt direkt. Köpte föresten en jacka på HM i förrgår. blev kär i den direkt när jag såg den. fick dock åka ut på birsta och köpa den eftersom rätt storlek inte fanns inne i stan såklart. så nu har jag införskaffat mig en vårjacka också. me like. men vart ska jag hitta den perfekta student outfiten för just mig!? finns den ens? jag börjar tvivla nu :/

Sitter och lyssnar på takida - curly sue. tycker den är riktigt bra. men är egentligen inget stort fan av dom (trots att jag kommer från Ångetrakterna) men liite coolt är det ju att dom kommer därifrån ju. tror inte så många vet om det faktiskt. ingen vet väl ens vart Ånge ligger?! haha.

Nu ska jag vänta tills pruppen min kommer hit och hämtar mig efter sin jäkla träning. men jag ska väl så länge ägna mig åt något vettigare kanske. JA! HEJ.

21 april

I helgen har jag varit på birsta. har försökt hitta mig en studentklänning men fortfarande ingenting. hittade en tröja/jacka som jag funderar på att köpa. men jag vet inte. Hade en liten date med Carro i lördagskväll också. vi köpte stjärnchips och cola som vi mumsade i oss. det var väldigt trevligt.

Första dagen på nya praktikstället idag. har ju som sagt bytt ställe nu dom sista tre veckorna. ska vara på tandoori house nu. det kommer bli jättebra! verkar bra där :) Nu håller jag på att tvättar lite. kikar på tv och så. ska väl antagligen springa mellan tvätten och tv:n resten av kvällen innan det är dags att sova! (:


  

16 april

Idag har jag varit ledig. eftersom jag ska på avslutningsmiddag med innebandylaget ikväll så kan jag inte jobba kväll. Har varit på skolan en sväng då och pratat med min lärare. gick till kulturmagasinet, duktig som man är, och lånade böcker om champagne som jag ska ha till arbetet om champagne såklart! :)

Ajustja! Jag har läst ut sista Harry Potter nu. måste bara säga hur spännande som helst. man fick reda på en hel del oväntade saker faktiskt. men det var bra saker! men gud va bra den va! me like harry! :) jag är typ ett stort fan. trots min höga ålder ;) hhaha. jag läser nästan aldrig böcker. men harry böckerna måste man läsa!



12 april

Då har jag mitt arbetspass avklarat för helgen. fast tror jag ska dit imorn en sväng och städa och så. hann en snabbis på stan innan jag for dit också. Nu har precis ätit mat, lax och potatismos det var gott! :) Är hemma hos  jocke nu, vi har handlat mentos och chips, så ikväll blir det myys! :) vi kanske ser en film också.

Justja. igår hämtade jag min studentmössa på skolan. fattar inte att en jävla mössa kan kosta 600kr så ska man använda den en gång i hela sitt liv, VA!? även att den var för stor också.. :/   och apropå  studenten så passade inte klänningen jag beställt så bra på mig. jag såg ut som ett stort tält i den! så det var ju inte allt för bra.. Så nu är det bara att fortsätta leta. måste hitta mig ett par fina skor också. det är dåligt med sånt tycker jag.

nä, ska mysa med min gofis nu! ♥

10 april

Idag har varit precis som alla andra dagar denna vecka. jobbat 8-16, som alla andra dagar denna vecka. tog bussen direkt hem till Jockis och käkade middag här. har hunnit med att läsa två kapitel ur harry! :) me like harry. Just nu gör vi inget speciellt, jag kikar runt på datorn lite och jocke spelar gh . får se om vi ska baka nåt tills imorn som han ska ha med sig när han jobbar på innebandy SM imorn, jag ska jobba på lördag. :/   Men det ska bli skönt med helg imorn iallafall. vem ser inte fram emot helgen liksom!? ska bara mysa hela helgen har jag bestämt.

Och snart kommer min syster hem från sin jorden runt resa. hon kommer hem den 25e det är bara två veckor kvar nu. Så då ska jag fara hem och träffa henne och höra alla hennes återupplevelser av resan, de ska bli skoj. hon kommer vara sååå brun, iallafall enligt korten jag kikat på resdagboken och jag tvivlar inte på dom.

j ♥

    

-

image14
Okej, eftersom jag är svullig så gjorde jag en kladdkaka.
Så nu väntar jag på att min gofis ska komma hem snart så
vi kan tjocka i oss en varsin kladdkakebit :) MM. mums


8 april

Nu är jag inne på min andra vecka på praktiken. tycker att det börjar flyta på bra nu! Slutatde klockan fyra idag, så Jockis kom och hämtade mig då. Vi for en sväng ut till birsta och kikade på lite jackor, tycker att dom borde fått in lite mer vår-jackor det är ju trots allt april nu. Vi var där typ i en timme sen for vi hem till Jocke och lagade mat.

Så nu ikväll har jag faktiskt inte gjort nåt speciellt. som alltid. men ändå.  vi har badat ikväll, det var mysigt :) så nu har jag russin-fingrar vill jag lova. Justnu så är min gofis på träning så jag sitter hemma här själv nu. har precis läst ett kapitel ur harry, börjar bli lagomt spännande! Så nu funderar jag på om jag ska baka en kladdkaka eller inte? hm. får se om jag orkar eller hur det blir.  ha en trevlig kväll :)

j ♥ 

6 april

Söndag idag som sagt. Och söndagar är alltid lika tråkiga fast ganska skönt på ett sätt, bara göra ingeting, bara vara! jag tycker det kan vara skönt ibland! Har hunnit med att äta frukost, spela lite gh. jocke har lyckats med att spela en hel del.. Sen ska vi åka iväg och tvätta Jockes mammas bil tydligen. Det är det som är inplanerat denna söndag! Så vad vi hittar på resterande tiden av denna dag vet jag inte riktigt än. kanske blir en promenad eller nåt om jag får bestämma .  sen funderar jag på vad jag vill äta idag, jag är sugen på nåt gott iallafall så får se vad det blir :)

5 april

Det var verkligen skönt med helg nu. nu har första veckan på praktiken gått också, tycker att det fungerar bra och så, är rätt skoj ändå. men jag är inte ett så stort fan av praktik går nästan heller i skolan medans man kan. jag menar.. det är inte alls långt kvar till studenten nu :/ då ska man kliva in i vuxenlivet, eller!? jo, angående studenten så tror jag att jag hittat mig min studentklänning, verkligen superfin var den. nu hoppas vi bara att den ska passa :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket (som vanligt) varit med Jocke. for ut till birsta en sväng och kikade runt lite, fikc sällskap av emil också. och vi tog en fika. ja det är sant, jag brukar aldrig gå ut och fika för det är svindyrt för en liten bulle och en dricka. Men idag kände vi oss mogna för det ;) haha. Nu ikväll ska vi bara vara hemma hos mig. antagligen spela guitarr hero, kolla på nån film, mysa och göra fruktsallad :) MM.

JOAKIM ♥

RSS 2.0