Ensam..

.. hemma. är alldeles ensam hemma nu. ingen är hemma, vilket är ganska ovanligt hemma hos oss faktiskt. Inte ens min Smulan är hemma! ;(
Men snart kommer min älskling hit, längtar såå! ska mysa jättemycket. ;)
 
Ett kort litet inlägg om Yran kommer snart :D

Grattis!!

Carro fyller 17 år idag!
Så Grattis Carro! Ät massa tårta! 
Idag är det din dag. (:
<3
 


 


Sista dagen

.. på jobbet den här veckan! (: skönt. + att jag slutar om typ 10min. hur skönt som helst.
 blir Yran i helgen, det är därför jag ska vara ledig från jobbet.
Carro fixade sovplats på torsdag, vilket var jättebra! så nu ska vi ha jättekul (: 

Måndag

Sitter på jobbet igen. en måndag. är hur trött som helst. det är långt kvar på denna dag. Det var skönt med helg iallafall. Skönt att sova. Sen blev det mysigare när jag fick sova med min Joakim! (:  
Vi var och kollade nya Harry Potter på bio i lördags. den var väl bra, men det hända inte så mycket. och eftersom jag är en nörd som läser böckerna ;D så måste jag bara säga att filmerna tar bort hur mycket saker som helst ifrån böckerna. Vilket är ganska dåligt, men filmerna kan kanske inte vara hur långa som helst ioförsig. 
Sen har vi bara myst, varit och fiska och åkt båt. (:  jättemysigt och skojsigt. 

.. JA, Yran börja närma sig. men vet inte om jag är lika sugen på att åka nu, men har ju redan köpt ett tredagars så kanske är för sent att ändra sig. allt bara krånglar. blir så less. det kommer inte lösa sig heller. det brukar vara min tur de. så, får väl se hur det blir. hoppas det löser sig iallfall.

jaja, ska väl fortsätta jobba då kanske.?
får se vad som finns att göra.         

Äntligen fredag!

Sitter på jobbet och är hur trött som helst. klev upp halv sex imorse, som alla andra dagar den här veckan. så tyck synd om mig nu! (: haha. vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. vill inte börja inventera än. så får väl hitta på nåt annat istället då kanske. Slutar vid lunch idag, vilket kommer bli hur skönt som helst. cyklar hem och duschar sen så åker jag till stan, till min Joakim! :)  äntligen! 

jaja. ska väl antagligen jobba vidare nu. 
hejhej. 


Rast :)

har äntligen en lite rast, välförtjänt om ni frågar mig. Eftersom jag jobbar på hårt med inventeringen. Har typ inventerat fem-sex hyllor idag! (: vilket är ganska bra. Men snart är det slut på hyllor. :/ så vad ska jag då göra på jobbet? hm. den här dan har gjort ovanligt fort faktiskt, om man jämnför med dom andra dagarna! att jobba är hårt. :) 

En positiv sak är att jag ska packa när jag kommer hem :) slutar efter lunch imorn eftersom jag jobbat en timme extra dom här dagarna. Så jag kan åka till min älskling. Längtar så otroligt mycket efter dig.

jaja (:
tjingeling.

Jobba på

Sitter på jobbet nu. Har en liten kafferast, men för min del blir det oboýrast. (: haha. 
rasten är typ slut nu så ska väl fortsätta jobba då. även fast vi inte gör någonting. vilket är rätt segt som sagt. Men måste väl antagligen fortsätta. håller på att inventera lite. så då går ju tiden rätt så fort. Men det är låååångt kvar på dagen. :/ orkar inte jobba mer.
nänu. ska jag väl sluta gnälla och börja jobba! (sitta och göra ingenting)
tjingtjing.

Åhhh.

Andra dagen på jobbet är avklarad, av 25. Och jag är redan less. dagarna går ju så segt, man gör ju typ inget. sitter. sitter och hm. ja. sitter. blir så less. hur ska jag orka med det här! hoppas verkligen det blir bättre om några dagar. annars dör jag! frågan är om det verkligen är värt att jobba sådär. visst man får ju pengar, men frågan är ju om det är värt de? inte fem veckor kanske. :/ jaja. får väl se hur länge jag står ut. men nog om det nu. :)
 ... är hemma nu och har tråkigt. jättetråkigt. bara pappa och jag hemma, så jag föreslog att vi skulle till östavall och hälsa på. men nej. han skulle laga punka på nån cykel. kul. så jag har absolut inget att göra. inge bra på tv heller. får väl se vad jag hittar på. kanske sticker iväg och tränar lite, det är alltid bra. men jag orkar egentligen inte.
. Saknar min älskling jättemycket. känns som en evighet tills jag får träffa dig. allt blir så mycket tråkigare utan dig. 
Joakim är min solstråle:) du gör mig glad. du betyder allt för mig! du är min. du är det bästa jag har. Jag älskar dig. <3   


Första dagen på jobbet

Idag var det min första dag på Eka. Ska ju vara i förrådet nu i fem veckor. (: jättekul. eller? vet inte riktigt om jag ser fram emot det här, men man får tänka positivt. Man får ju pengar! Hoppas verkligen det blir bättre, mer att göra. Gjorde typ ingenting idag, kanske kan bero på att det var första dagen och att jag inte kan nåt än. Så jag hoppas verkligen att det kommer bli bättre och att dagarna kommer gå fortare. :)  så min dag idag har inte varit den bästa. Joakim åkte hem idag också, så det gjorde ju inte dagen bättre. Men fick ju träffa han lite. det har varit det bästa med min dag idag! (: 
ska kila iväg nu. :) tjing.

Älskar min Joakim<3   


Otroligt :)

Imorse var det rätt molnigt och tråkigt ute. så jag tänkte åka och träna mitt på dan. MEN. så kom solen fram och alla moln försvann. (:  så jag vände hemåt, och la mig och sola istället. måste ju passa på att bli lite brun när man väl kan. för det har ju inte varit så soligt att man kunnat ligga och sola. så jag fick några timmars solande. vilken tur jag har! :) haha. 
.. så nu har jag nyss varit och tränat. kände mig lite seg eftersom jag solat en hel del idag då. Men de var det värt. :) har duschat och så nu. så nu väntar jag på att Las Vegas ska börja. :) Kanske ska börja packa lite också innan det börjar. så slipper jag packa sen ikväll eller imorgon, eftersom jag ska åka rätt så tidigt. halv ett är rätt tidigt. (:

saknar min Joakim jättemycket<3
      


En torsdag

Hm. ja. ska snart iväg och träna har jag tänkt. måste smälta frukosten först. haha. (: 
vad mer ska man hitta på idag!?  ikväll är det iallfall Las Vegas på tv, och efter det så är det en film, Honey. Så ikväll har jag något att göra för en gång skull. :) 
Kanske åker och hälsar på morfar och mormor. (:  de vet man aldrig. kan man kanske övningsköra lite också.
jag har så tråååkigt. :/  menmen. ska kila nu. hej. (: 

Dagen idag

Vi for till Östersund vid halv 11 imorse. vaknade av ett sms från Frida halv 10. det var tur att jag vaknade över huvudtaget. annars hade jag nog inte hunnit med mig. (: hehe. Vi gick på stan i några timmar. och hittade jag nåt? nej. men det var trevligt ändå, vi gick runt bara. också åt vi god mat och köpte lite godis. de var det mina pengar gick åt till. (: haha. Hade ju förväntat mig soligt väder idag, men nej. Såklart ska det vara molnigt och blåsigt, vilket jag hatar. Solen kikade fram lite då och då. men vad är det för mening!?  jaja 
Kom hem vid åtta. Kollade då på Harry Potter och Fenixorden, Bakom kulisserna. Är jättesugen på att se filmen nu! :) De vet jag fler som är! (: 

saknar min Joakim<3 
älskling.

Imorn Östersund

Ska åka till Östersund imorn med Carro och Frida. Carros föräldrar ska åka upp så vi snålåker med dom! (: haha. Förmodligen så ska vi gå på stan, vilket jag ser fram emot. var ett bra tag sen jag gick på stan faktiskt. sen så ska vi kolla lite på fotboll också. lär bli en trevlig dag, med mycket sol får jag hoppas! (: 
har någonting att göra imorn iallfall, vilket jag inte haft dom andra dagarna när jag är hemma. så då lär den dagen säkert gå hyfsat fort.    
vill att de ska bli fredag så jag får träffa min Joakim. längtar jättemycket efter dig! 

..
näe, nu ska jag nog gå och mysa i sängen och kolla på någon rolig film.
Måste bara nämna att jag såg Skönheten och Odjuret idag. har inte sett den filmen på jättelänge kom inte ens ihåg hur den var. Men nu är det ändrat på det. (: haha. hade väldigt lite att göra idag.
tjing.


Storhandlat

klev upp klockan tio imorse, skulle till Ångehälsan och göra ett drogtest inför sommarjobbet på Eka. Fick även göra nåt test för lungerna och hörseltest. (:  jätteskojsigt. Sen så gick jag till konsum för att hjälpa pappa och handla. Vilket tog typ 45minuter. minst. Jag hatar att storhandla, det är nästan lite pinsamt när man går med en överfull vagn med varor. :/ men vad gör man inte för sin pappa! :) 
pappa tog allt som stod på handla-lappen medans jag fick springa runt och leta efter kupongvaror. och det var inte lite kuponger vi hade. pappa älskar kuponger när man ska handla. Det blir så mycket billigare, bukar han säga.  jaja. haha. (:  jag fick övningsköra lite iallafall.

Min Joakim<3
 

        

RSS 2.0