trettioförsta maj

Åh! Den här versionen av denna låt är helt underbar! Grymt bra!


tack och hej

tjugonionde maj

Igår kom mamma, pappa och Malin hit. Så vi åkte ut till birsta vid fem och mötte upp dom för bl.a lite student-shopping och middag! När vi var klar där ute åkte vi hem till oss och drack kaffe/te innan dom for hem igen. Och vi fick vår inflyttnings present av Malin igår också, en grill. Vi behövde en grill!

Imorse var jag på en föreläsning, från nio-tolv. Åkte sen och handlade jordgubbar och grädde som vi ska äte ikväll! MMM. Har nyss diskat efter middagen nu, blev pappas baconkollijoks och mätt blev jag och gott var det!

Hade tänkt ta en promenad lite senare, efter ån eller nåt sånt, hem och duscha sen åker mysbyxorna på och jag tänker gosa ner mig i soffan med jocke, tv/film och massa gott! Så kommer min fredag se ut. Hemma i Alby/Ånge kommer säkert dom flesta sitta på Ånge IP ikväll och kolla på derby och senare kulturnatten, jag vill också! Men känner inte för att slösa pengar på det just nu, jag spar mig till nästa helg då det är träslaget istället. Också får jag gå på nästa derby istället!

tjugosjunde maj

Kollat på Champions League finalen nu.. och Barcelona vann, jag som höll på United men egentligen är jag inte så insatt så jag gråter inte. Nu ska dom dela ut bucklan snart också ser jag..

Annars då, har jag faktiskt inte gjort allt för mycket idag. Har bakat tekakor och dom blev faktiskt riktigt goda! Sånna kommer jag baka fler gånger. Har också börjat kolla på halv åtta hos mig som går på fyran, tycker att det är roligt att kolla på. Jag gillar matprogram, det är så kul och se vad mycket gott man kan göra och kanske för att jag själv tycker det är roligt att laga mat och baka!

Nu.. Blir det en runda på dator och sen antar jag att det blir lite mer tv, kanske en film eller sängen? Ja vi får se helt enkelt.  

tjugoförsta maj

Vart var vi sist? Jo just ja, festen hos Jennifer och Oscar.. Var jättetrevligt. Vi spelade som sagt brännboll, sjung lite singstar eller vad det heter, drack goda drinkar och umgicks. Jag hade det trevligt i alla fall. Alldeles lagomt!

Nu idag då.. Har varit och tränat (som vanligt typ). Nu ikväll har jag bakat rulltårta, pappas recept och då kan man inte misslyckas för min far, tro det eller ej, gör världens godaste rulltårtor. Så jag har det i generna :) Men nu då? Jocke har farit iväg och spelat basket med en massa folk så jag är ensam hemma nu, tror jag ska se på en film faktiskt. Går ju inget bra på tv på torsdagar så så får det bli. Ja..

Imorgon i alla fall, åker vi hem till Alby en sväng sådär. Patrik fyller ju år i helgen så det passade ju bra! Åker dock hem på lördag igen för Jocke ska jobba.. Men det kommer bli trevligt att vara hemma i Alby en sväng, som vanligt.

sextonde maj

Skönt att sova ut ordentligt. Har precis klivit upp nu, för det var jag värd idag faktiskt! Igår kom pappa hit en sväng och hälsade på, han hade vägarna förbi. Så han bjöd på pizza igår, MMM. Var ju också på bio igårkväll, jag, Jocke och Robert och såg Wolverine. Har dock inte sett X-men men det behövdes inte, jag fattade allt och filmen var riktigt bra. Den kan jag rekomendera faktiskt.

I torsdags, så var Jennifer och Oscar här och hälsade på. Dom hade med sig en blomma och en trisslott (som vi förövrigt vann på) till oss, det var snällt! Så vi snackade massor som vanligt och drack te. Trevligt.

Och idag, ska vi till Jennifer och Oscar på fest. Vi ska spela lite brännboll bl.a så det blir skoj. Sen så skulle Oscar fixa lite drinkar och så om jag inte hade helt fel. Så det blir nog riktigt trevligt. Men nu ska jag ta tag i dagen och börja med att äta frukost iallafall. Sen ikväll ska vi äta tacos, bara så ni vet. MMMM.


tolfte maj

Sådär gott folk! Nu är flytten i princip klar, har fått ordning på det mesta nu och allt känns jättebra! I lördags var som sagt min familj här hela dagen och hjälpte oss flytta in, så tack! Det var till stor hjälp faktiskt! :) Och inga bilder blev det heller men det kanske dyker upp senare, vem vet?

Och jag trivs jättebra redan! Och det är ju positivt. Har precis träffat Emelie och hennes hund Vilda (jättesöt hund förövrigt) en sväng nu på kvällen. Hon bor bara alldeles i huset brevid så det är roligt!

Nu väntar en skål popcorn på mig. Måste ju bara testa min popcornmaskin som jag fått av mormor och morfar för nåt år sedan. Mycket behändig om man tycker om popcorn vill säga. Så tv och popcorn nu. Hej!

sjunde maj

Imorgon är det den stora dagen D! Åh, jag längtar. Mina nära och kära vet hur skönt jag tycker att det ska bli att äntligen få flytta till egen lägenhet tillsammans med Jocke. Så imorn klockan fem skulle vi få nycklarna, vi har en del kära vänner som kommer hjälpa oss med att bygga ihop möbler och sådant. Det ska bli kul!

På lördag kommer då mina grejor. Eventuellt så kommer hela familjen ner då, så det blir roligt i så fall. Och så blir det lunch/middag med allihopa hemma hos Jockes mamma då. En liten familjedag sådär nästan. haha. Det blir nog också skoj. Mycket roligt och skojsigt nu hörrni, det gillar vi.

Ska försöka knäppa kort också. Men jag är inte direkt nån bra fotograf och glömmer lätt bort den där kameran. Men dom flesta som läser min blogg kommer antagligen och hälsar på nån gång så då behövs det kanske inga bilder. Äh men vi får se om det kommer upp nå bilder eller inte (antagligen inte). Men kanske förr eller senare? Ska inte babbla mer nu. Godnatt!

femte maj

Här får ni lite bilder från Sthlm - Helsingforsresan


Här var då vår grupp, Grupp 3! :)

fjärde maj

Nu är jag hemma igen, efter Helsingforsresan över helgen. Har haft det jättebra, kursen började på fredag morgon och höll på till lördagkväll, hade fri tid på kvällarna. Ätit god mat och haft trevligt tillsammans med mina `kollegor` Tessan och Frida som också var med. Kom hem igår eftermiddag. Varit en väldigt lärorik och bra kurs något man kommer ha nytta av i framtiden, man fick till och med ett kursintyg. Tänkte slänga in lite bilder också, men det gör jag nog imorn för jag orkar inte just nu faktiskt.

Imorn ska jag nog ut till birsta en sväng. Malin skulle till stan igen så jag kanske gör henne sällskap en stund, jag kanske hittar nåt fint till lägenheten. Sen ville hon ha sällskap vid middagen också så jag ställer upp! :)

Och vi ska flytta in på fredag! Jag är såå glad, det kommer bli jättekul och få upp allt och se hur det blir. Mamma och pappa kommer på lördag med alla mina grejor. Så nu vet ni vad jag kommer göra hela helgen.


RSS 2.0