trettionde oktober

Nu har jag tagit tag i städningen i alla fall. Har dammtorkat, dammsugit och torkat golven i hela lägenheten, så nu kommer en glad pojkvän som kommer hem sen bli ännu gladare. Och inte nog med det så ska jag laga mat till han sen också. Vilken bra flickvän jag är! :) Så nu tänker jag slå mig ner i soffan och kolla på nåt OC-avsnitt tills Jockemannen kommer hem då.

Och ikväll ska jag träffa Tessan! Vi tänkte kolla på Idol och käka onyttigt, som man gör på en fredag liksom. Kommer ju inte träffa Tessan förrän vid jul sen, eftersom hon åker till London imorgon! Jag tror att au pair kommer passa henne super, för hon har bra hand om barn. Det vet jag! :) Men Lycka till Tessan och hoppas allt går bra!  :)

tjugonionde oktober

Det blev inte så att jag, tog en promenad, städade eller tvättade förut. Pappa ringde vid ett och sa att dom var i stan, så jag gjorde mig iordning och följde med pappa, Niklas och Rikard på birsta. Handlade åt Rikard på ÖB först och skjutsade sen han på sitt lan.. Sen forsatte vi andra tre på birsta, Niklas och pappa shoppade en del men inte jag. Fick en påse chips och en tandkräm från ÖB av pappa!

Och min pappa är bra rolig han. Kan tala om att det är en ren utmaning att gå med Tomas Berglund på ÖB och liknande affärer. Man går liksom in för att handla typ fem saker som tar fem minuter, men han hittar alltid nåt intressant och det hela slutar med minst en halvtimme i affären och så kommer man ut med kanske femton saker istället för fem.. Plus att han alltid lyckas träffa nån bekant och pratar med den i fem minuter.. haha

Annars har jag värsta bästa idén. Hade tänkt göra nåt roligt julkort att skicka till familj och vänner. (vuxenpoäng, check). Och nu har jag kommit på hur det ska få se ut och vilka färger det blir. Har gjort en liten mall nu ikväll och det kommer bli såå bra! Ska på panduro i helgen och inhandla allt som behövs. Det är ju riktigt roligt att pyssla! Hej

tjugonionde oktober

Igår var Malin här i stan. Så efter att hon klippt av sig sitt hår hos Carro, så gick vi runt på stan hela dagen. Ända tills hon skulle med tåget som gick halv fem. En trevlig och lugn dag. Ja, precis. Skönt. Och på kvällen kollade jag och Jocke på Grey´s och hade lite onsdagsmys!

Imorse var jag uppe med tuppen igen
.. Klev upp med Jocke klockan sju och fikade med han, och efter att han åkt till jobbet vid åtta så la jag mig i sängen igen och kollade på Vakna med the voice. Det är ju faktiskt bra, synd att man sällan är vaken den tiden bara. Katrin Zytomierska är ju där varje torsdag och jag kan inte bestämma mig om jag gillar henne eller inte.. Ibland tycker jag absolut inte om henne, men ibland gillar jag henne.  Och gravid är hon också.

Aja, i alla fall, så efter det tog jag en timmes tuppis och sen såg jag ett OC-avsnitt. Nu har jag precis diskat allt disk som fanns och nu funderar jag på att ta en promenad faktiskt. hehe. Eller så kanske jag ska städa, eller tvätta? Det behövs. Åh, jag orkar inte. Jobbigt. Så kanske skjuter upp det nån dag till. hehehehehehehehehehehehehehe. Hej

Onsdagsmyyyyyyyyyyyyys..


tjugosjunde oktober

Man blir så sugen.. på mat.. hehe.. Har precis suttit och kollat runt på en massa matbloggar och allt ser ju så gott ut, man bli hungrig av att läsa dom. Och eftersom jag gillar att laga mat och baka så hittar man mycket inspiration till att testa massa nytt, vet inte hur många recept som jag skrivit upp (typ ett helt A4 block+lite mer).. Men man hittar mycket roligt att prova! Funderar faktiskt på att pyssla ihop en egen kokbok, med typ favoriter eller nåt.. Det är ju faktiskt roligt att pyssla också, så vi får se.

Och vad fan har hänt med mig då.. Jag har skrivit hela tre inlägg idag, det tror jag aldrig någonsin har hänt så länge jag haft denna blogg. Så idag har jag varit duktigt.. eller nördig? man kan ju tolka det som man vill. Ikväll blir det i alla fall Desperate Housewives, fika och mys för min del. Hej

tjugosjunde oktober

Okej, bara för att jag inte har nå bättre för mig och såg att Malin hade utmanat mig i detta, så varför inte liksom?

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

 

1. Vad heter du: Lina
2. Ett ord på fyra bokstäver: lipa
3. Flicknamn: Lovisa
4. Pojknamn: Lukas
5. Yrke: lokförare
6. Färg: lila
7. Klädesplagg: linne
8. Mat: lax
9. Sak i badrummet: läppstift
10. Plats/stad: Leksand
11. En orsak att vara sen: liten missuppfattning skedde
12. Något man skriker: luraaaaaad!
13. Film: love actually
14. Något man dricker: läsk
15. Band: Linkin Park
16. Djur: lodjur
17. Gatunamn: lördagsvägen
18. Bil: lamborghini
19. Sång: Live forever

Och utmanar den som vill..

tjugosjunde oktober

Oj, besöksrekord igår.. Undra vad som var så intressant igår då? Brukar liksom ligga på typ samma antal varje dag i princip, men igår.. Måste ju ha varit mina fina bilder jag la upp ni gillade.. eller hur! haha.

Och idag har jag varit lika duktigt, klev upp samma tid och fick lite mer gjort idag också. Så det känns riktigt bra faktiskt. Dock vet man ju inte vad det kommer leda till, men man får hoppas på det bästa! Måste börja se så positivt som möjligt på det mesta, annars kommer man nog ingenstans.. Allt känns i alla fall bra såhär efteråt.

Resten av denna dag, vet jag inte riktigt vad jag hittar på. Jocke jobbar så är liksom själv hemma. Kanske åker in på stan en sväng, eftersom jag skulle behöva fixa lite grejer. Sen lär det säkert bli mer OC, det börjar ju bli riktigt spännande nu ju.. Dock har man ju redan sett avsnitten en gång, men ack så bra serie OC är/var.. Hej

tjugosjätte oktober

Här får ni, titta och njut.. eller nåt!

Hrmpf, ja vi åkte fel...






Niklas Jihde var på plats.. (typ världens bästa innebandyspelare och vi såg han
köpa kaffe i kiosken men tog inget kort(?!). Varför? ingen som vet..)



Här står man kvar trots en förlust, derbyförlust till och med..
Vilka mer gör då? Nej just de..



is cocacola..


Jocke köpte dessa snygga glas..

Eftersom det är svårt att få med själva klacken när man själv
står i den, så har jag låna lite bilder.. Enjoy!


Foto: Jessica Ström / LEKSAND SUPERSTARS

Foto: Jessica Ström / LEKSAND SUPERSTARS

Foto: Jessica Ström / LEKSAND SUPERSTARS

tjugosjätte oktober

Vad ska man säga? Behöver väl egentligen inte nämna hockeyn, vet inte vad som händer med dom ibland.. Sämst är rätt ord för igår.. sämst.. men nog om det. Blev i alla fall mat på donken igår innan hockeyn med pappa, Patrik och Rikard. Och efter hockeyn så åkte vi och köpte fikabröd och sen hem till oss och fika! MMM.

Imorse kelv jag upp klockan sju, hörde ni det, klockan sju. Så idag har jag varit duktig och även fast klockan bara är elva så har jag fått mycket gjort denna dag. Och det känns riktigt bra. Imorgon ser nog kanske likadan ut. Lika bra att köra på nu när man kommit igång, eller hur? :)

Men nu är jag hemma, och tänkte koka mig en kopp te och sen kolla på en massa OC-avsnitt. Och bilderna från Leksandresan tänkte jag lägga upp nån gång idag också. Och idag känner jag mig på riktigt bra humör! :) Hej

tjugofemte oktober

Nu är det vintertid på riktigt.. Eftersom man ställer tillbaka klockan till vintertid idag så kan man väl säga det! Igårkväll var jag som sagt hos Ellena med Tessan. Blev dock ingen film, men vi tittade på tv, drack te, åt chips, popcorn, bullar och kakor, en riktigt svullo-kväll blev det.. hehe ;) Sen målade vi en jättefin tavla med oljefärg som Ellena hade hemma! haha, jag lovar den blev skitsnygg.. Kom väl hem efter tolv nån gång. Det blev en riktig myskväll och sånt gillar jag! Och måste ju säga Grattis till Ellena som fyllde 18år igår också! :)

Imorse klev vi upp vid tio, gjorde frukost som vi åt i vardagsrummet till onsdagens Grey´s avsnitt som vi missade i onsdags då.. Och just nu sitter jag och småkollar lite på reprisen av Idol eftersom jag missade det i fredags. Idag kommer Patrik, pappa, malin?, rikard?, också blir det hockey klockan fyra, Sundsvall-Leksand.. Ja, tänkte lägga upp bilderna sen Leksandresan nåt också.. Hej

tjugofjärde oktober

Vi börjar med gårdagen. Gick på stan en sväng på dan, hittade bl.a två klänningar, en på HM och en på BikBok. Köpte den på HM men vet inte om jag ska behålla den eller inte! Gick och hälsade på Carro en sväng på salongen också innan jag for hem. Sen på kvällen åkte vi iväg ett gäng och bowlade, det var skoj. Sen åkte jag och Jocke hem och kollade vem som åkte ut Idol (jag som gillade Nicklas). Såg sen filmen Up, åt chips och dipp. Sen blev det sängen!

Hittills idag har jag inte gjort mycket. Funderar fortfarande på vilken klänning jag ska behålla/köpa, la ju undan den från bikbok tills idag.. Men jag vet inte.. Äh, vi får se.. Ikväll ska jag nog följa med Tessan till Ellena och se på film och så. Det blir mys. Så ser nog min lördag ut. Hej

Här.. Den första klänningen är från HM och den har jag köpt, ska jag behålla den eller inte? Eller ska jag köpa den andra från bikbok? Vet inte själv vilken jag helst vill ha..

HM 299kr                                                      BikBok 199kr


tjugotredje oktober

... Hemma igen. Besöket i Leksand och den nya arenan var riktigt roligt, trots förlusten. Men man kan inte jämt vara i toppform. Eller hur? Det är alltid lika roligt att stå i klacken i alla fall. Sen övernattade vi i en stuga som var jättemysig. Käkade chips och drack fryst(!) cola (nån glömde visst colan i frysen) innan vi la oss.. På torsdag åkte vi till Borlänge och gick en sväng på cupolen, träffade farmor och farfar och åt lunch med dom. Sen tog vi vårt pick och pack och påbörjade vår resa hem.

Blev hela 80 mil, på dom här dagarna. Eftersom jag och Jocke åkte hem till stan igår också blev det liksom 10 mil till för oss. Men tiden och bilen gick rätt fort hela vägen så det var bra. Var riktigt trött när vi kom innanför dörren kan jag lova. Sov riktigt skönt inatt också. Lite bilder från resan kanske dyker upp nåt också. Nu blir det frukost och OC. Hej

tjugonde oktober

Godmorgon allihopa! Eller godmorgon kanske är fel ord eftersom jag vart uppe sen tio, men ändå! Igårkväll myste vi till det och kollade på Harry.P och halvblodsprinsen, och åt lite godis! :)

Idag ska jag städa, har jag lovat jocke. Men först ska jag nu åka in på stan och göra lite ärenden, sen hem igen och börja städa. yey, vad roligt (men vi gillar ju att komma hem till en ren och fin lägenhet). Nej, men vi åker ju till Alby idag och sen imorgon åker vi vidare mot Dalarna, Leksand! För imorgon blir det hockeyderby, Leksand-Mora. Ska bli grymt roligt att komma iväg och se Leksand! Och det lär ju bli bra drag eftersom Mora kommer på besök.. fortsättning följer....

nittonde oktober

Helgen är över! I lördags gick jag ut med Tessan, var först hemma hos Milla med en del folk och det var trevligt! Sen åkte vi in på stan men det var dock kö överallt så till slut gav vi upp och gick hem vid halv 1. Men jag hade kul ändå.

Och igår, söndag blev en riktigt såndär slappar dag. Tessan sov över i lördags så vi vaknade vid 11 nån gång, hade på tv;n och kollade på Idol (igen) haha. Sen åkte Jocke och köpte subway som blev frukost. Sen låg vi i soffan resten av dagen och kolla tv och OC. Pappa kom förbi en sväng vid fem, så då blev det lite fika som han hade med sig. Sen vid sju åkte Tessan hem och vi åkte och köpte middag som fick bli pizza. Fet och slapp söndag. haha.

Och nu ni kommer jag med nåt roligt. Vi gjorde en blogg till Tessan igår när hon var här, så hon kan blogga om hon vill när hon är i London. Hur bra är inte det? Tessan är äntligen med blogg! :) yey. Gå in och kika på hennes blogg.


Söndags-slappar..

sjuttonde oktober

Idag har jag blivit klippt. Självklart var det Carro som klippte mig, på hennes salong till och med! Det var min födelsedagspresent från henne, hur bra som helst! Blev som vanligt ingen förändring, bara fräscha upp topparna lite. Sen lockade hon håret på mig också, det blev supersnyggt. Ska försöka ta hand om lockarna så dom håller tills ikväll. Thank you Caroline! :)

Sen ni, handlade jag på systemet för första gången (var tvungen att skriva det här bara). haha. Även att han i kassan frågade "är det första besöket här" och log.. hm. roligt. hehe. Gick en sväng på stan också, men hittade inget roligt. Kanske kan bero på att jag egentligen inte orkade gå på stan. Nu ska jag kika runt på lite bloggar. Hej

sextonde oktober

Nu har precis jag diskat. Kom typ precis hem från mitt möte med min jobbcoah också, och nu är jag nästan peppad till det som jag ska göra. Hon är bra på det hon gör jobbcoachen. Och personliga brevet och CV:et är klart och bra. Suveränt!

Igår firade jag och Tessan våra födelsedagar. Först kom hon hit till mig och vi snackade en massa, sen gjorde vi egen pizza till middag! MMM. Och det var gott. Proppmätt blev vi också, men det är ju så det ska vara eller hur? Sen tog vi bussen in till stan och gick på bio, såg The Ugly truth. Bra film, fick oss ett gott skratt då och då. Se den vetja! Det var hela fem stycken i hela biosalen. Rätt skönt faktiskt! Och efter bion for vi hem åt varsitt håll. Var verkligen supertrevlig kväll med TB! (fan Tessan åker ju snart).

Ikväll, blir det i alla fall fredagsmys här hemma med Idol bl.a. kanske en film också. Vi har ju en massa filmer på datorn som vi inte sett än. Och filmer man kan se igen, t.ex Harry.P och halvblodsprinsen. ja. Hej


Lägger ut en bild på våra goda pizzor vi gjorde igår.. hehe :)

sextonde oktober

Här kommer då lite bilder..

Denna fina blomma och lapp stod på bordet på födelsedagen..


Massor med trisslotter!


FIKA!


Bullen är med som vanligt!


Detta låg innanför dörren när jag kom hem till stan!


Typ alla mina presenter jag fick.


Och såklart godis jag fick.. MMM

femtonde oktober

Nu kommer jag med massa roligt. Vad har vi gjort hemma i Alby? Jag har som sagt bakat en massa, vi har spelat massa fifa-10, kollat på film, ätit massor, gosat med bullen, klivit upp i tid och umgåtts med alla! :)

Igår fyllde jag som sagt 20 år. Dagen började med att Tessan kom förbi en sväng och fikade lite. Hon hade med sig ett band som vi spelat in ett "radioprogram" på när vi var 11-12 år. haha. fyfan vad roligt det var, vi hade mycket för oss när vi var mindre. Och jätteroligt att du kom förbi Tessan! Sen hjälpte jag pappa med maten, resten av familjen kom hem, mormor och morfar kom, vi käkade oss proppmätta, öppnade sedan paket, vilade och sen fikade vi såklart! Min födelsedag kunde inte bli bättre, jag gillar´t!

Och i paketen fick jag, en symaskin, ljus, t-shirt, bok om blommor, trisslotter, godis, te, skorpor, chokladkola, chokladkaka, digitalkamera, pengar och ett smörgåsjärn skulle komma senare! Tack alla! (tror jag fick med allt).

Och inte nog med det. Så när vi kom hem till stan igårkväll så låg det ett litet brev från Irland innanför dörren. Kan ni gissa om jag blev glad! Jennifer hade skickat ett jättefint födelsedagskort och ett brev, Tack vännen! Sen snackade vi med dom på skype innan vi gick och la oss. Perfekt slut på min födelsedag!

Bilder tänkte jag lägga upp också (eftersom jag fick en digitalkamera av Jocke). Men det lägger jag nog upp senare eller imorn, vi får se när dom dyker upp! Hej

nionde oktober

Nu är allt klart! Har diskat och städat är hemma och nu är allt klart. Härligt. Håller på att packa lite också, är svårt att veta hur mycket man ska ta med. Jag tar alltid med för mycket, men vad gör det liksom? Jocke har precis kommit hem så han ska bara duscha och packa så är vi i princip klara att åka sen.

Så i helgen/till veckan, ska jag baka massa gott som vi ska äta på min födelsedag (bara för att jag tycker om att baka och greja). Men jag tror det kommer uppskattas där hemma också! Sen lär det väl bara bli som vanligt, ta det lugnt, umgås, äta massa mat, onyttiga saker och gosa med bullen! höhö. Hej

åttonde oktober

Just nu håller jag på och tvättar. Eftersom vi åker till Alby imorn och stannar till på torsdag så tyckte jag det kunde vara skönt med en ren och fin lägenhet som man sen kommer hem till. Smart va, huh? Därför tvättar jag, eller egentligen behövdes det ändå så. Tänkte plocka lite också så det blir fint här hemma.

Annars har jag funderat lite. På varför jag blev på dåligt humör igår egentligen. Men nu har jag kommit fram till att jag ska tänka så positivt som möjligt och se positivt på det som kommer framöver. Jag menar man samlar lite erfarenhet och får något att göra på dagarna, sen kanske man flyr sin kos? Jag är grymt sugen att flytta (igen). Finns ju fan inga jobb i Sundsvall, gäller bara att övertala min kära pojkvän. Han har ju ett lite starkare band till Sundsvall än vad jag har så det kommer bli svårt.. Men försöka kan man alltid!

Nu ska jag kila till tvättstugan och hänga tvätten samt starta en ny, sen tänker jag nog slå på ett gossip girl avsnitt. Har ju fortfarande ett kvar att kolla på! Hej

sjunde oktober

Dålig start på dagen! Eller dålig och dålig, känner inte att jag riktigt vart på bra humör efter mötet med min jobbcoah. Snarare tvärtom. Ibland blir man så less på det där men samtidigt får man ju såklart lite tips. Har idag fått lite tips om mitt personliga brev och CV, lite småändringar bara, men på det stora hela sa hon det såg riktigt bra ut! Nåt positivt i alla fall.

Mitt humör blir nog bättre, när Jocke kommer hem från jobbet. Är lite segt hemma när man är ensam om dagarna, men egentligen har man alltid saker man kan sysselsätta sig med det är bara det att man är lite för lat iband. Men nu ska jag i alla fall göra lite nytta. Hej

femte oktober

Kan ju berätta nåt annat roligt! Igårkväll så for jag bort till Carro och hade en slö-söndagkväll, vi drack massor med gott te, kollade tv och snackade! Idag gick jag in till stan (notera gick) och hälsade på Carro på salongen, och där var det supermysigt. Blev lite mer snack och sen fick jag en kaka också, snällt! :) höhö

Och inte nog med det, så pratade jag och Jocke med våra vänner som har landat på Irland. Inte visste jag att skype kunde vara så bra! Så det var riktigt roligt att höra hur det gått för dom och vad dom hunnit med hittills! Lär garanterat bli mer sådant kan jag lova! :)

tredje oktober

Något att se fram emot, är när jag och Tessan ska fira våra födelsedagar med mat och bio! Det ska bli riktigt skoj. Sen åker vi (jag, jocke, patrik och malin?) till Leksand den 21a för hockey, derby till och med. Sen fyller jag ju år snart också och det ska firas med familjen. Sånt här behöver jag nu!

andra oktober

Jag hatar att säga hejdå! Men ikväll ska jag säga hejdå till världens bästa Jennifer som imorgon flyttar till Irland på obestämd tid. Kommer bli otroligt tomt utan dig här och det känns enormt tungt att du kommer vara så långt borta! Du kommer vara saknad! Samtidigt är jag jätteglad för er skull och hoppas ni kommer trivas där! Håller alla tummar för er! Och självklart kommer jag och hälsar på! ♥

RSS 2.0