Stan + Birsta

Har varit ledig idag, sov till halv tolv. :) bakade scones till frukost, nybakade mackor till frukost är ju bland det bästa som finns! (: gjorde mig i ordning och for in till stan vid ett. Mötte upp Carro så vi gick runt och kika lite, sen så kom Lisa också! Vi kikade runt en stund. Sedan for vi till birsta. Handlade äntligen nya innebandyskor. det var på tiden, vet inte hur många år jag haft mina gamla. haha (: handlade även lite andra nödvändiga saker och present till Malin, vilket var svårt att hitta. Men hoppas det blir bra ändå. Ska gå på stan imorn en sväng till och se om jag hittar de sista jag tänkt köpa. :)
Sitter hemma hos jocke nu iallafall. ska väl se greys anatomy, dricka te och mysa! :)
Ska åka hem imorn också och gratta Malin då, ska bli gott med tårta! (:

. hoppas min Smulan har kommit hem!


Det Är Mycket Nu.

oh gud ja. vad mycket jag har i skolan nu. känns som vi har så mycket att jag inte ens ha koll på vad som ska göras "/ orkar inte, blir så less. Har mycket att syssla med iallafall, men det kommer inte bli kul. 
Men är ledig imorn iallafall, vilket är såå skönt! verkligen :) tänkte ta en sväng på stan och till birsta. hade tänkt försöka hitta nåt till min syster som fyller 20 på torsdag.
vad ska jag köpa
? Hjälp mig . 
Så jag ska fara hem till Alby på torsdag och äta god mat och tårta! :) och såklart gratta Malin. De ska bli kul att träffa familjen och mormor, morfar. Ses ju inte så ofta nu så. Det är rätt skönt att komma hem ibland. faktiskt :)
Annars idag har min dag varit rätt så lugn, hade sovmorgon till tio och slutatde vid två,
var faktiskt skönt. (:
Då for jag till min gofis, så vi hann mysa lite och så :)  Har nästan nyss kommit därifrån, så nu sitter jag ensam i lägenheten, ingen aning om vart Carro är!? Kollar iallafall på Idol, som har blivit jättedåligt och jättetråkigt att kolla på för tillfället. Det enda som är bra egentligen är finalen, då man kan köpa godis och kolla på Idol på fredagarna.
 jaja. börjar komma in på mer och mer ointressanta saker nu så ska väl avsluta.  (:


min jocke ♥
(:


Ledig idag

Idag är jag ledig från skolan och det är verkligen hur skönt som helst! :) Har kunnat sovit hur länge jag vill också kan man bara ta de lugnt och inget att behöva stressa till! härligt ;) fast det är väl inte så kul att vara ensam hemma, men jag hoppas att Jocke kommer snart, för det skulle han! Har faktiskt hunnit med att städa lite nu på morgon. Det är inte så lätt att hålla ordning, speciellt inte jag och carro :) haha.
Måste börja plugga nu snart också, har prov i samhällskunskap imorgon. inte det roligaste. också ska vi knäppa kort imorn på skolan också. :/  gud va roligt. eller så inte :) 
Ser fram emot helgen, det gör man ju alltid. men ändå. :) Ska bara mysa med min jocke. för de tycker jag om allra mest! :) . min jocke är bäst!


GodMorgon

Det är jättetidigt på morgon, jag är vaken och kan inte somna om heller. Då känns det lika bra att kliva upp. eller kliva upp och kliva upp, ligger fortfarande i sängen :) somnade rätt sent igår. Jocke är sjuk och ligger och hostar, stackarn. Men nu har jag väckt han, bara för att jag är så morgonpigg och bara för att jag är så snäll ;) hihi. 
Nu ser jag fram emot frukosten och oboýen/te. jag är jättesugen på oboý, också älskar jag mackor :) Men först ska jag gosa med Jocke som ligger brevid mig och myser, eller så är han jättetrött bara. Det lär visa sig! ;) 


*

        


Tandis

For hem från stan igår efter skolan eftersom jag skulle till tandläkaren idag 08.20. på min lediga dag från skolan. jätteskoj. så fick kliva upp tidigt ändå. Men är inte sådär jättetrött. än iallafall (: och mina tänder var jättefina och inga problem alls. som vanligt. ;) så det var ju bra då.
Sitter hemma nu alldeles för mig själv. Ska snart åka till stan igen, tar tåget som går 12.20.
Det var rätt så skönt att få komma hem en sväng faktiskt och träffa familjen och så. Det blir ju inte så ofta nu när det är skola + innebandy varje helg.
Men när jag kommer till stan får jag träffa min gofis Jocke. Vi ska åka på Ikea idag, har tjatat med mig han. så han har inget val ;) sen så blir det bara mysa resten av dagen! det tycker jag om :)
. Bäst att fixa det sista nu innan jag far, så jag har med allt.

jocke
älskling.

Ica Maxi

Jaop, jag och Carro tog en sväng till Ica Maxi ute i brista idag och handla mat. Eftersom vi bara hade ett smörpaket och en juice i kylen! Så först tog vi en onyttig middag, sen så bar det av till Ica Maxi för att storhandla, och då menar jag storhandla. :) började med att vi kom in i det jättestora. Kollade inköpslistan som vi så flitigt gjort på 5minuter innan vi tog bussen. Tog en hel timme att hitta allt, kanske för att vi yrade runt och busade lite ;) hihi. Vi hade med oss 600kr, och allt gick på 598kr. Vi är grym på att handla. Tappade räkningen vid 300kr. Så vi är grym :)
. Skulle ta bussen tillbaka till lägenheten. Vilket var lite pinsamt när vi hade tre stora och astunga påsar att bära. Fast eftersom vi är så starka så gick det sån tur bra! :) haha. En jobbig men kul eftermiddag.

Sitter och kollar på Idol nu, fattar inte varför man vill skämma ut sig så som vissa gör. Menmen. det är väl upp till sig själv. Kan man inte sjunga har man inget där att göra! sådeså! :)  ska snart ta bussen till träningen också.
Sen när jag kommer hem ska jag bara mysa med min älskling! <3

*

RSS 2.0