tjugonde december

ja, här händer det inte mycket alls. Bara fyra dagar kvar till jul och nu längtar jag tills på fredag då jag får åka hem och fira jul med min kära familj. Ska bara avverka tre dagar till på jobbet först, som förmodligen är dom tre jobbigaste dagarna på hela året. Men alla måste ju få handla sin julmat i år också. Welcome to the jungle.

men idag är jag i alla fall ledig och tänkte väl inte göra allt för mycket(måste ju ladda upp inför jobbdagarna, eller?), slå in dom sista klapparna, äta paj till middag och sen ikväll ska vi åka till Jennifer och Oscar! Känns som ett rätt bra dag! alldeles lagom sådär. jomenvisstvettu.

sextonde december

Igår var mamma och pappa i stan igen. Så det blev birsta hela dagen och tiden bara sprang iväg men vi hann klart med det vi skulle, så nu är alla klappar äntligen klar! Underbart. Sen beställde vi med oss kinamat hem till oss och käkade, sen blev det julfika med glögg, pepparkakor och lussebullar. jag och Jocke hann även med en bio efter att mamma och pappa åkt hem, vi såg den nya sherlock holmes. en mysig dag! 

idag är jag ledig och Jocke jobbar hela dagen.. Så jag funderar på om jag ska orka baka idag då kanske, men då måste jag först orka gå till hemköp och handla det som fattas. hm. Ska jag orka? hahah. Annars får jag väl hitta på nåt annat kul.

Och nu är det inte alls långt kvar till jul. Helgen och veckan som kommer är det fullt med jobb men sen, sen på fredag (efter jobbet) åker jag äntligen hem till alby! Nästan så att jag längtar lite faktiskt, eller nästan jag gör det! Ska bli så skönt att få vara ledig under jul och vara hemma i alby och bara vara, hääärligt!

elfte december

Igår kände jag för att städa faktiskt (konstigt nog) och så fick det bli. Så har dammsugit, torka golven och allt som hör till, förhoppningsvis behöver man inte storstäda nå mer innan jul. Men någon som inte gillar när man städar här hemma är Sören. Han är rädd för både dammsugaren och golvmoppen, springer och gömmer sig under sängen och vågar knappt gå förbi dammsugaren, haha lillekillen då! Han är så söt.

Idag har jag varit på birsta och försökt handla dom sista julklapparna, vilket resulterade med att jag kom hem med lite kläder till mig själv och inga klappar. Kan väl säga att det var en tidig julklapp till mig själv då! Kom hem för en liten stund sedan och nu väntar jag på att Jocke ska ha tränat klart så han kan komma hem med maten som får bli pizza idag, feeett!

det var väl de det.

åttonde december

I tisdags var jag först till Carro och färgade håret igen, nöjd tjej. Mamma och pappa var i stan då också, så var på birsta en sväng med dom. Åkte sen hem till oss och hämta upp Jocke, for och åt middag och sen tillbaka till oss för lite fika. treeevligt dårå! 

Idag har det blivit ett litet jobbpass, ett tidigt sådant. Så när jag skulle ta bussen hem (som var varm och skön) hade jag svårt att hålla mig vaken. Satt allvarligt och nickade till flera gånger, bytte sen buss på navet och höll även på att somna då, helt sjukt vad trött jag var. Gick inte och hålla sig vaken, tyyp (tur det inte var så mycket folk på bussen då). Visst är det väl härligt att kliva upp 05.00 ibland. Nu har jag legat i soffan ett tag med morgonrocken och fluffSören, det är härligt!

tänkte kanske ta och slå in lite klappar sen också. Är nääästan helt klar så det är ju bra. Så nu kan det ju ta och bli jul snart, vilket det ioförsig är. hoho.

första december

jaha, så var det december nu då. och 23 dagar kvar till julafton. tur man kommit en liten bit på julklappshandlingen nu då i alla fall. hehe. Var på birsta en sväng idag också (tvingade med mig jocke), hittade lite grejs gjorde jag. Sen var vi och handla och köpte visst med oss pepparkaksdeg, så vi ska väl ta och baka det nån dag (och äta degen).

Har nyss suttit och kollat på en massa idol-klipp och kan inget annat än att hålla med om att amanda.f är jäkligt bra alltså. shit. drömde häromnatten om just idol och amanda.f var den som åkte ut, så får se vem det blir imorgon då.

Nu ska jag käka en kexchoklad och kolla om det finns nåt bra på tv och kolla på, eller om det kanske finns nån bra film att se. Så får det bli.

RSS 2.0