LÖrdagkväll

Igår kom som sagt mamma och Malin till stan. Jag åkte till birsta och yrade runt där med dom tills vi for och kollade på innebandy kvart i åtta, jocke spelade eftersom dom tydligen var lite folk eller nåt.

Idag for jag också ut till birsta. Den här gången med Jocke. Vi kikade på lite bilar och en massa kläder, dock hittade inte jag nåt men Jocke köpte några tröjor iallafall. (förresten jag köpte en jättesöt stickad tröja på gina igår) Sen for vi hem gjorde typ ingenting, tog en promenad och sen kika film som var helt kass.

Nu har jockepocke farit på jobbet. som vanligt. Så nu är jag ensam igen. Tänkte kolla om det gick nåt spännande på tv och ta en frukt. annars blir det nog dator tills jag ska sova.

Ojustja. Imorn ska vi nog kolla fotboll. Patrik skulle spela  och eftersom vi är så stora fans av Östavalls IF??! Så går vi och stödjer laget. haha. Och imorn ska jag träffa Jennifer också. Det blir skoj :) 

Jag är vågen


Vågen

Vågen är ett av de sex sista stjärnteckena. Vågen härskas av venus,kärlekens gudinna och det är kanske därför att vågarna är dom vackraste människorna som finns. De ni!

Tråkig dag

Vilket roligt väder vi har i Sundsvall. Spöregn hela dagen typ, vilket betyder att man inte gör någonting. Man kan helt enkelt inte. Men jag och Jocke for ändå till timrå och kollade på lite bilar. (det är jocke som ska köpa bil, inte jag) Tänkte åka och kika i birsta också men såå kul var det inte att kolla på bilar i spöregn så vi ska göra det en annan dag istället.

Har bara blivit tv;n för vår del annars. Kollade på Criminal Minds och Hell´s Kitchen där finalen är nästa vecka, det får vi inte missa! Sen for Jocke på jobbet så nu har jag precis sett sex and the city och tänkte fortsätta kolla på den filmen jag började på igår. Sen blir det nog sova för min del.

Imorn kommer kanske mamma och Malin. Skulle ut på birsta och handla lite, kanske åker ut dit och gör dom sällskap en stund. Sen tänkte jag kolla lite innebandy på kvällen och sen jobba med innebandylaget. Så ser nog min dag ut imorn. Apropå innebandy så ska jag iallafall iväg och träna nästa vecka, får väl se hur det går och hur jag tycker och tänker efter det.   

Jag vet inte

Idag kom som sagt min kära syster till stan. Jag gjorde henne sällskap på birsta hela förmiddan, men dock handlade jag inget. Det var nog mest Malin som handlade och jag var smakråd :)

Efter det for jag hem till Jocke igen. Vi gjorde väl inte allt för mycket bara latade oss. Har nästan precis sett en film, idag igen, Drillbit Taylor blev det denna gång. En komedi som inte alls var sådär jätterolig, men vi såg iallafall klart hela.

Fick även ett samtal idag som fick mig att fundera. Hur ska jag göra med innebandyn?! egentligen vet jag inte, men jag måste bestämma mig nu. Ska iallafall iväg nästa vecka och träna och se hur det går, tycker jag det är roligt längre? Ja det är min stora fråga. Jag provar mig fram och bestämmer sen.

Nu ska jag se Sex and the city som vanligt. Sen kanske jag laddar hem en film och kikar på eller nåt annat, men tacka vetja datorer. Vilka grejer. haha

 

Här ska det tydligen vara en rubrik.

Nu är jag tillbaka i Bergsåker hos min gofis. Det har varit skönt att varit hem en sväng iallafall. Har donat på och greja lite hemma och så bara. Träffat mormor och morfar, kollat på filmer då vi var små som alltid är lika roligt. Och jag säger bara en sak Niklas Berglund, ojoj vad vi skrattade där hemma vill jag lova :) haha.

Har precis sett på Sex and the city. Konstigt nog har det blivit så att jag följt den serien då den nu går på tv3 på kvällarna. Det är rätt så bra faktiskt måste jag säga. Sen jag kom hit har jag och Jocke hunnit med att se en film också, 21 hette den. Den var rätt bra faktiskt, gillar man Las Vegas så tycker man nog om den här filmen.

Imorgon blir det nog stan med Malin. Hon skulle hit och handla lite så jag får vara sällskap :) kanske hittar något jag också, det visar sig. Men först hoppas jag att min lön ska komma, jag behöver den nu. Sen kanske jag och Jocke fortsätter målar hans rum, men vi får se imorn.

Nu ska jag nog göra något annat onödigt. antingen se 28 dagar senare på tv (om jag vågar se den själv) eller nörda framför datan ett tag till. Men jag säger ändå godnatt nu! 

Ensam hemma!?

Såhär blir det alltid när jag kommer hem själv. Alla far iväg åt alla olika håll och det hela slutar med att jag sitter ensam hemma. man är typ aldrig ensam hemma i detta hus vill jag lova, men jag lyckas alltid. hm. Får väl ta och hitta på nåt alldeles ensam då. Men det är skönt att vara hemma ändå :)

Men vi har iallafall hunnit med ett besök i Östavall. Jag, mamma och pappa for dit, fika och plockade bär. På söndag kommer jag troligtvis bli ensam hemma igen, så jag ska då gå på fotboll med mormor och morfar i Östavall. Hur trevligt som helst! :) Men just nu ska jag ner och sätta mig framför tv;n ett tag.

Sena nätter

Oj vad jag är uppe länge nu för tiden. Tror jag är både morgonmänniska och nattuggla, var iallafall ett tag sen jag var sådär jättetrött faktisk. Nån fördel med att vara arbetslös, eller!? Näe, men nu har jag faktiskt skrivit CV;s till olika ställen så nu är det väl bara ut och söka som gäller. Jag vill verkligen få ordning på allt nu och jag vill verkligen ha ett jobb och kunna flytta till Sundsvall. Så det tänker jag faktiskt ta tag i nu och ordna.

Idag har vi iallafall gjort nåt. Jag och Jocke har målat blått i hans rum, kommer verkligen bli supersnyggt. Men vi är inte klara än men snart så. Sen såg vi en film innan han for på jobbet, Falon hette den. Handlade typ om en kille som hamnade i fängelset och han passade verkligen inte in där, hamnade i slagsmål, osv. En riktigt bra film faktiskt, längesen man såg en riktigt bra film.

Imorn åker jag hem till Alby. Bara vara hemma och känna lugnet, rätt skönt de också. Får se vad jag hittar på, om det finns något att hitta på, men det lär väl bli det vanliga som alltid :)

Men nu tänker jag krypa ner i sängen. Kika lite på dagens OS som alltid går repris nu på natten. Vänta tills Jocke kommer hem från jobbet, så vi kan se på Hell´s Kitchen Finalen på datorn. Det blir mys.
  

MOBBO TONI

Världens bästa Mobbo

Idag skulle min kära morbror fyllt 37 år, men för 10 år sen gick du bort. Det absolut värsta som någonsin hänt mig. Men jag vet att du har det bra där uppe i himlen och att vi kommer ses nån gång igen! Vi saknar dig så otroligt mycket, du finns alltid hos oss  och kommer alltid vara bäst i våra ögon, men det kommer alltid vara något som saknas här nere. 


080808

Sista dagen på jobbet idag! Fotfarande inte allt för mycket att gör. Ska städa ihop lite på skrivbordet och så, så det ser snygg ut när den ordinare kommer tillbaka från sin semester :) Nu längtar jag efter lunchen, är superhungrig och fredagar brukar betyda lite "lyxigare" mat. kanske en effterrätt också!? Ska iallafall sluta vid tre idag, ta ut min flextid så det är ju skönt. 

Imorgon åker jag och Jocke hem till Alby. Det blir så att jag åker imorgon också. Skönt att få komma hem en sväng sådär ibland. Men nu kanske det kommer bli oftare!? Det beror helt på om jag får jobb eller inte. Hur som helst ska vi väl inte göra allt för mycket som vanligt. Man kan ju alltid hoppas på fint väder iallafall.

Näst sista dagen

Imorgon är det min sista dag på jobbet. Ska bli skönt på ett sätt att få vara lite ledig och kunna sova på morgon. Men vad ska jag göra nu då? Såklart ska jag fortsätta söka en massa jobb här i stan och förhoppningsvis få nåt, så jag kan flytta hit nån gång med min älskling! Det är mina planer än så länge :)

Åt världens godaste mackor på lunchen förresten. MM, supergoda. jag älskar mackor! kul och veta va? jag vet. Har väldigt lite att göra på jobbet just nu. Har lite flextid att ta ut så funderar på om jag ska gå tidigare idag eller imorgon!? Ska iallafall hem i helgen, endera åker själv imorn eller så åker jag med Jocke på lördag. vi får se. åker jag hem imorn tar jag ut flextiden idag, men jag har inte bestämt mig än (: 

HEJDÅ! 


Uppdatering

Nu kanske det är dags att uppdatera lite igen. Göteborg var iallafall kanon. Bilresan dit var såå dryg, vi stannade ett antal gånger (för många). Körde lite fel och så men till slut hittade vi rätt och kom fram till hotellet. På fredagen gick vi hela dan på liseberg, från kl.10 till typ halv 12 på kvällen. 13timmar! Något slut man va i fötterna då. Men kul hade vi iallafall, åkte en massa karuseller :) På lördagen gick vi lite på stan och käkade innan vi for hem. Hemresan gick rätt fort faktiskt. kan ju bero på att vi körde rätt så fort också. Ajustja, får ju inte glömma att Jocke vann en jättestor nalle till mig också. supersöt! :)

Egentligen var det allt jag hade att berätta. Men kan ju dra lite onödiga saker bara för att. Åkte hem igår en sväng för att hämta min innebandygrejor så jag kan börja träna. Men får se hur jag ska göra med det sen, är osäker på vad det blir :/ Nu sitter jag på jobbet igen. Sista veckan nu då, skönt att tjänat lite pengar iallafall. Så vad händer nu? Har iallafall en anställningsintervju på måndag! :) vi får hoppas på det. håll tummarna.

Ikväll ska jag bara gosa med min gofis Joakim.  ♥ 

RSS 2.0