tjugonionde juni



Midsommar, firades som den alltid gjort. Hemma i Alby. Med fam. Bäckström. Bäst helt enkelt. Behövs väl egentligen inte sägas så mycket mer! Hej

Eller jo, förresten. Har ni sagt Hej till Sören?


sjuttonde juni

Inte orkat blogga. Och tror inte jag orkar göra det nu heller, eller ska jag? Såg att Malin lagt ut en massa bilder sen Niklas student i alla fall så jag skippar bilderna, men vill du se bilderna gå in och kolla här! Så helgen bjöd på studentfirande, fiske, träffa alla plus farmor och farfar som var i Alby också, ätit mat, lekt med pajen (patriks kattunge), ätit chips, kollat film, osv. Hade en superbra helg och till midsommar kommer vi hem igen, det ser vi fram emot! Man mår bra av att komma hem ibland sådär! I alla fall jag.

Annars då? Har en rolig grej att berätta, men som dom flesta kanske redan vet. Om inte kommer det kanske en update om det också, den som lever får se. Veckan nu har jag typ jobbat bara och kollat dexter, haha. Det är najs. Och i helgen är jag ledig, men det blir förmodligen fullt upp ändå. Middag imornkväll, besök på lördag plus att Jocke fyller år på söndag. Så det blir kul! tack och hej

trettonde juni

Nu är jag hemma igen, hemma i stan. Fast vi kom ju hem runt halv åtta nån gång och då packade vi upp, duschade och tog sen med täcket till soffan och kollade på dexter. Mys. Hann med två avsnitt innan Jocke for iväg på jobbet nyss. Så det betyder sängen för min del nu, jobb imorn. Skriver om helgen som var en annan dag. Hej.


Godnatt

nionde juni

Vad ska jag hitta på? Jocke är och spelar tv-spel med sin kompisar och ja, vad ska jag hitta på? Inget bra på tv, kan inte kika nån serie heller.. Fast om jag tänker efter så går det nog ingen nöd på mig, lägger mig i soffan och glor på dålig tv, och vips så är det dags för sängen! Ska ju upp tidigt imorn så det blir sängen tidigt ikväll igen.

Annars har vi varit på birsta en sväng idag. När jag slutat for jag hem och hämta Jocke och sen vidare till birsta igen. Mötte upp Patrik och Anna som var i stan och började med att käka mat, sen kika vi lite affärer och köpte lite studentpresenter. Trevligt.

JO nu kom jag på.. Vad jag kan göra innan jag lägger mig, jag kan ju packa. Smart där lina. Åker ju som sagt till Alby imorn och blir där över helgen. Hej

åttonde juni

Det går bra nu, kompis det går bra nu! Och visst gör de det! Händer väl inte sådär superduper mycket intressanta grejer ändå, jag fick hoppa in och jobba i söndags och nu i veckan jobbar jag ända tills på torsdag. en fet tummen upp på det! Så mina dagar består just nu av jobb, hem, vila, laga mat, äta mat, vila, se film/serie, sova. Kul va? Jo, appropå serier så har vi börjat kolla på dexter och det verkar faktiskt vara bra! Najs va?

Blablabla, men i alla fall.. På torsdag efter jobbet åker vi hem till Alby och på fredag blir det studentfirande av Niklas (Shit! det var inte alls två år sen jag tog studenten, hehehehhehehheh:). Det kommer bli kul. Så helgen är något jag ser fram emot, lär förmodligen bli lite fiske och massa annat skoj skulle jag tro. Men det lär visa sig. hej.

fjärde juni

Ska jag berätta nåt sjukt? Klart jag ska. Kan ni tänka er att vakna på morgonen och kollar på klockan som visar 04.49, och sen inser att man faktiskt ska kliva upp om tio minuter? Det hände mig igårmorse. Så efter fyra dagars jobb med uppstigning klockan fem varje dag ska det bli sååå jävla skönt att få sova ut imorn! Jävlar vad jag ska sova! haha. Fick även mer jobb till veckan också, det gillar vi! (dock inte kliva upp fem men, hehehe;)

Men nu blir det soffan.. Blir förmodligen lite dator och tv, sen är jag nog rätt halvdöd och det är dags för sängen. Imorgon hoppas jag på bra väder=sol! Ge mig! Godnatt.
p.s. Min kära vän Jennifer fyller hela 21 år idag också! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! hoppas du haft en superduperdunderbra dag! (fan vad gammal du är;) hheeheh

hej.

RSS 2.0