Nej det är ingen vanlig dag..

..DET ÄR CAROLINES FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
Hoppas du haft och får en fortsatt kanonbra födelesdag! :)
      

trettionde juli

Nu är jag hemkommen. Åkte ut till birsta vid halv ett nån gång, mamma och Malin var där så jag gjorde dom sällskap. Strosade runt och kolla lite sen bjöd mamma på mat. tack! Handlade en stekpanna, en supermysig filt, färgpensel till håret och en blomma. Så nu har mamma och Malin åkt hem efter ett snabbt besök här hemma också.

Så vad ska jag hitta på nu? Ska jag åka och träna, eller ska jag ta en promenad, eller ska jag ta hand om disken i köket, eller ska jag bara ta det lugnt och slappa? Hm. Vi får väl se. Hej

tjugonionde juli

Snart augusti. Oj vad tiden går fort nu. Idag har det väl inte hänt sådär super mycket, mormor och morfar var i stan och kom förbi och fikade hos oss en sväng då. Dom hade med sig lite hembakta mackor, munkar och gurka från deras eget land. Fick även en såndär silkongrytlapp så det tackar vi för! Kul att träffa dom igen också!

Gjorde sjukt god sallad till middag idag. Skulle testa nåt nytt så det blev bulgursallad m. kyckling, bacon, brödkrutonger och en massa grönsaker! M-MM-MMM. Blev hur gott som helst. Och nu ikväll har jag kollat på Smekmånaden som gick på tvfyra+ idag. Men nu blir det bloggrunda.

tjugoåttonde juli

Sådärja! Har precis tagit hand om ett stort diskberg inne i köket, skönt att få bort det. Idag har jag sysselsatt mig själv lite, åkte in till stan vid halv ett och gjorde några ärenden på stan och sen så gick jag till Tessan som är kattvakt hos hennes bror den här veckan. Så jag har träffat Tessan (PB, Elin och Milla var också där) idag och vi kollade på twilight, typ åttonde gången jag ser den filmen nu. haha

Så vid fem nån gång, tog jag bussen ut till birsta för att kolla lite där också sen ringde jag Jocke och vi for och handlade mat för veckan! Blev soppa till middag idag eftersom vi kom hem så sent, och nu ikväll gjorde vi en jordgubbssmoothie, MMM. det var riktigt gott!

HAHAHAHA! Måste bara berätta att jag såg Stockholm Boogie igår, någon som sett den filmen? Sån sjukt konstig film alltså, kan ju inte direkt säga att den är bra men skrattar det gör man! Så har ni inte sett den måste ni se den, det är värt det! Humor på hög nivå :)

Hittade en massa klipp, orkar ni inte kolla hela måste ni i alla fall spola fram till lite innan 3min och kolla en minut framåt. Så jävla kul när han "brusar upp"...

HAHAHAHAHAHA

tjugosjunde juli

Vilken seg dag! Har inte gjort mycket nytta idag. Dock tog jag en 6km promenad innan middagen, men middagen ska vi inte ens prata om. Nästan så att jag får lite dåligt samvete så inget mer sånt på ett tag nu gott folk! Usch.

Har ett till litet dilemma. Vill ju hitta på nåt roligt tillsammans med Jocke i sommar också. Behöver inte vara nån super-resa nånstan bara att vi hittar på nåt litet i alla fall. Så jag funderar på om vi kanske ska åka till Rättvik på Classic Car Week till helgen, där halva min familj redan befinner sig. Eller ska vi hitta på och åka någonannanstan? Nåt vill jag hitta på, ska höra med mina kära pojkvän.

Nu hade jag tänkt kolla klart på prison break som jag småtittat mig igenom, sen hade jag tänkt slå på nån film och kanske poppa mig lite popcorn. Får se hur det blir med det sista. Hej

tjugosjätte juli

Go kväll! Har precis kollat klart på en film som gick på trean, Huset vid sjön hette den. Lite konstig men bra film faktiskt! Till det blev det såklart lite morotskaka och hade även lite melon som vi käkade upp! Så mycket mer har jag inte gjort ikväll..

Igår var Patrik och Anna här och hälsade på en sväng. Vi käkade också mat på Kermit med dom. trevligt. Sen for vi och köpte lite godis och dom for sedan hem. Jocke var ju ledig igår så vi hade en liten filmkväll, såg Da Vinci koden och den uppföljaren Änglar och demoner. Bra filmer som bör ses! 

Sen har jag beslutsångest också. Har ju velat haft en digitalkamera ett bra tag och nu har jag hittat en som verkar bra. Plus att den är på rea också, 1490kr så man sparar 500kr. Ska jag slå till? Åh jag vet inte.. Får sova på saken! Nu blir det i alla fall lite mer tv eller en film. Godnatt

tjugosjätte juli

Idag skippade vi träningen och tog en vilodag istället, för det behöver man ibland också. Det känns som att söndagar är en vara hemma - göra ingenting - dag, iallafall för min del det har liksom bara blivit så. Kolla massa tv och bara vara.

Men idag har jag bakat lite, står en morotskaka i ugnen nu som snart ska ut. Och det luktar såå gott. MMM. Smaka gott kommer det antagligen också att göra sen när vi äter den! hhehehehehehe. Nej nu ska kakan ut så den inte blir bränd. Hej

tjugofemte juli

Godmorgon! Har typ precis klivit upp nu, kunde inte sova igår så det blev rätt sent så. Ja men nu är jag uppe iallafall, ska väl snart göra iordning lite frukost och sen dra på mig träningskläderna och åker och tränar lite! En bra start på dagen!

Igårkväll så kom mamma och Malin hit till stan en sväng. Så vi gick på bio vi tre och såg the proposal, jag tyckte faktiskt att den filmen var riktigt bra och rolig. Längesen man såg en riktigt rolig komedi då man faktiskt skrattar mycket lite då och då. Så tummen upp för den! Nej nu frukost.

tjugotredje juli

Vet ni vad jag just kom på? JO, Justin Timberlake var med på Ellen DeGeneres show igår! Gissa om jag blev glad. I just loooove Justin Timberlake. Vadå het? ;)

 

tjugoandra juli

Igår kväll blev det film, några av jockes vänner kom hit igår och vi såg på baksmällan. Helt okej film om ni frågar mig dock lite överdriven som alla andra komedifilmer nu för tiden. Vart tog dom riktigt bra och roliga komedierna vägen? jaja det var iallafall vad jag ägnade min kväll åt.

Nu väntar jag på att få åka och träna. Jennifer skulle ringa när hon var redo, så det blir lite träning idag mina kära vänner. Skönt att ha kommit igång med träningen på allvar igen, hade ett litet uppehåll på typ två veckor där ett tag.

Läste precis Malins blogg och Noah m. familj skulle tydligen på middag hemma hos oss i Alby idag. Och jag blir bara liite avundsjuk. Jag vill också leka med världens goaste unge! Men dom får leka lite åt mig istället då. Nepp nu ska jag ta på träningskläderna så ja är redo när Jennifer ringer. Hej

tjugonde juli

Kort och gott, vad jag gjort dom senaste två veckorna om jag nu fått med allt.
tv. film. dator. bio Ice Age3. träffat Jennifer. alby. träffat my family. träffat Carro. klippt mig. träffat farmor och farfar. chips. kex. lekt med noah. skrattat. promenad. åkt tåg. Mc donalds. 658 sidor Harry Potter och halvblodsprinsen. tvättat. tränat. handlat. myst. friidrott m. Usain Bolt. träffat Tessan. kina mat. trevligt sällskap. bio Harry Potter och halvblodsprinsen. jordgubbar. Intressesmurfarna hoppar.

Och idag har jag och Jocke varit tillsammans i 2,5 år!


tredje juli

Har precis kommit hem. Har varit hos Jennifer en sväng nu ikväll och hälsat på. Vi tog en lång promenad runt sidsjön och det var superskönt ute, mötte även en gammal klasskompis på vägen! Sen när vi kom in igen drack vi te och snackade lite. Sen tog jag mig en promenad hem också, Jennifer följde med mig halvvägs! (jag gick dit också förresten) Så det var riktigt trevligt att ses plus att vi har varit riktigt hurtiga. Tummen upp för det hörrni!

Det var allt jag ville. För nu ska jag se på Järngänget som går på 5an nån svensk thriller, har sett halva nån gång för längesen så nu hade jag tänkt se hela. Kan ju bli spännande. Sen när jocke kommer hem från jobbet har han lovat mig donut-kalas, det blir mys. Godnatt

andra juli

Kan ni tänka er, det är redan juli. Och gatufesten har bara börjat (gud vad töntigt det där lät). Igår var jag där med TB och Malin, hade en trevlig kväll med lite öltält, lite dans och gratis dricka! Självklart bra sällskap också. Men det blir nog ingen mer dag på gatufesten för min del, är ingenting jag vill se och orkar inte slösa ut en massa pengar då. Så är det.

Vaknade vid halv ett idag, jag och Malin käkade frukost och gick sedan ner här vid oss och solade en timme. Gick sen in igen och kollade tv typ. Sen vid sex for hon till Ida och jag och Jocke åkte och köpte mat. Nu ikväll var vi ut på en liten promenad jag och Jocke, såg två bävrar här nere vid selångersång vid oss. Rätt coolt, huh? Nu ska jag mysa ner mig i soffan och slå på en film. Godnatt

RSS 2.0