tjugoåttonde mars

Ja men då var det måndag, igen.

Patrik kom som sagt hit igår, så vid fyra så hämtade vi han vid tåget och åkte sen ut på birsta och åt på mcdonalds. Sen for vi och bowlade, det var riktigt kul! På kvällen såg vi national treasure 2 som gick på fyran och åt ostkrokar! Sen blev det en del mario kart!

Imorse skjutsade vi iväg putte till sjukhuset, där han skulle dra en visdomstand, sen hämtade jag han runt två nån gång och efter det gjorde vi inte mycket. Spelat ännu mer mario kart, typ! Skjutsade sen han till tåget vid fyra och nu blir det nog tv resten av kvällen, ska ju upp sådär härligt tidigt imorgon. 

Sen tyckte visst patrik att det var lite bilder här på bloggen. Vad fan menar han med det? hehehe. Nä, men det kanske man kan hålla med om. Får se om jag gör nåt åt saken. Hej


tjugofemte mars

Lön idag, vilket innebär K.A.O.S på maxi. Det är lite kul ändå fast det samtidigt inte är det. Folk alltså, vad ska man säga, dom blir nästan som vilddjur allihopa. hahaha. Blir kassan imorn, så vi får väl se hur kul det blir. he he he.

Skönt med helg nu i alla fall. Och pengar har man fått. Härligt. Ikväll tänkte vi nog bara se en film och äta chips. Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på. Puffran (jocke kallar patrik för det, fråga mig inte varför) skulle komma på söndag i alla fall. Hej

tjugotredje mars

Klev upp strax efter åtta idag, man kan väl säga att det var en liten sovmorgon för min del i och med att jag klivit upp fem dom senaste två mornarna. Kände mig faktiskt utvilad och pigg, härligt!

Så det blev frukost och sen bestämde jag mig för att åka ut till birsta en sväng. Kom iväg runt tio, gick på birsta, ikea och mio och kollade. Har lite ideér på att fixa till lite i hallen och i vardagsrummet. Dock får jag väl se hur långt jag kommer med dom planerna (kanske förblir en idé bara), måste ju prata med han jag bor med vad han tycker också. Så det var bara några småsaker som fick följa med hem.

Kom hem runt halv ett och har nu hela dan framför mig. Känns bra när man får ut mycket av en dag, synd att det är så skönt att sova bara, annars kanske man skulle kunna börja kliva upp tidigt varje gång man är ledig. hehehehe.


Och idag fyller världens bästaste pappa år! GRATTIS!!!

tjugoandra mars

Fick ju en trevlig överraskning på jobbet förra veckan. Gissa vem som får semester i sommar!?! JAAAAAG! Betald också! Lite glad man blev då, inget jag väntat mig faktiskt. Och det bästa, hela fyra veckor får jag ta ut! Så nu är bara frågan när man ska ta.

Idag har jag hunnit med jobb, en långpromenad och en dusch. Tänkte att man måste ju ut i det fina vädret och första biten av promenaden var det riktigt skönt ute. Sen efter halva så fick jag motvind, och det blåste inte lite heller. Men hem kom jag i alla fall.

Just sett söndagens solsidan-avsnitt. Och nu blir det förmodligen soffan innan det är dags att laga mat. Imorgon är jag ledig, vad ska man hitta på då för kul? Det får vi se. Hejs

tjugonde mars

Idag får vi se vad som händer och sker. Kanske ska träffa Jennifer en sväng. Men nu först tänkte jag se reprisen av desperate housewives, egentligen kanske man borde pallra sig ut i det fina vädret också men jag får se vad jag orkar med. haha. 

Tänkte i alla fall göra denna lilla fluffiga sak sällskap i soffan nu!

sextonde mars

I söndags så for vi hem till Jockes mamma och jag bakade rulltårta, som dom ville ha till begravningen på fredag. Så det blev middag där också innan vi for hem.

I måndags så blev det först jobb, sen in på stan för en fika med Sanna. Var kul att träffa henne eftersom det inte blir lika ofta nu när hon har slutat på maxi. Så det var kul!

Igår blev det jobb hela dagen lång, 13-21. Sen slänga sig i soffan när man kom hem och fika lite, var döhungrig då. Och idag då, blir det nog en städdag och så måste vi nog åka och handla idag. Det var det.

trettonde mars

Godmorgon, härligt att fått sova ut i helgen. Helt underbart! Idag är det söndag och ingenting planerat. Än så länge i alla fall.

Igår däremot så blev det först birsta en sväng på dan med Malin och Frida. Köpte visst med mig en jacka, tshirt och ett par solglasögon med mig hem. Sen for jag hem en sväng innan det blev middag och bio med Malin, Frida och Anna. Vi såg the adjustment bureau, bra film tycker jag. Trevlig dag!

Hann se halva melodifestivalen också (fanns inte så mycket annat att se). Och seriöst, Eric Saade. Vafan. Men men skitsamma. 

Nu tänkte jag ta och diska lite sen göra iordning nån slags frukost. Hej

åttonde mars

Fettisdag idag, så dagen till ära köpte jag såklart med mig semlor efter jobbet. En har jag redan hunnit ätit och får se om det kanske slinker ner nån ikväll också. Semlor är ju gott! (Tur att jag var iväg och tränade igår då).

Senare idag blir det nog birsta en sväng med Jocke och hans familj. Tänkte försöka hitta något att ha på mig på begravningen. Sen har vi väl lite andra ärenden när vi ändå är där liksom.

Imorgon åker vi hem till Alby för att fira Niklas. Blir nog så att vi sover en natt där, då jag inte börjar förrän 16 på torsdag, så slipper vi åka hem på kvällen. Så det blir kul. Och Sören får träffa sin bästis Smulan!

sjätte mars

Tänkte ge bloggen en chans till. Men vi får se hur bra jag kommer lyckas med det. Men ännu ett försök skadar väl inte. Ja men då så.

I fredags kom Patrik, Anna, mamma, pappa och Niklas till stan. Så det blev en sväng på birsta och mat där. Sen blev det fika och let´s dance här hemma. Patrik och Anna sov över och resten for hem. Så vi hann med en film också. trevligt trevligt. Ännu en film och några avsnitt av serie har även hunnits med under helgen bl.a.

Nu blir det borsta tänderna, sen krypa ner i sängen och se ett avsnitt av gossip girl för att sedan slå igen mina blå. Upp 05.00 imorgon för ett arbetspass. Hej

RSS 2.0