tjugosjunde februari

Herregud! Grabben är bara sex år gammal och redan grymt duktig. Helt sjukt, ni måste bara kolla. http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article4511788.ab 

Och idag kommer min gofis hit, så vi kommer vara här till på söndag. Fick reda på att han ska få jobba även hela nästa månad också så det är ju bra för han :) Så vi ska mysa hela helgen bara!  ♥


tjugosjätte februari

Hade just tänkt vara snäll och baka bullar här hemma eftersom det är lite födelsedagar här snart. Men så fanns såklart inte allt hemma och då försvann min lust att baka. Får se om jag får lust att baka sen när pappa kommer hem med grejorna som fattades.

Så därför tänker jag kolla på film. Det blir nog andra halvan av She´s the man som jag började kolla på här om dagen men somnade efter halva typ så jag missade andra halvan. logiskt va. Så ser nog klart på den. Appropå film såg jag och Malin Slumdog millionaire igår, Den filmen var riktigt bra faktiskt, se den!

Annars händer det inte så mycket mer roligt. Om Jocke är ledig i helgen kommer han hit imorn, annars åker jag till han imorn! För jag saknar min älsklings gofis!

tjugofemte februari

Fettisdag igår som sagt, så jag tog och bakade semlor själv istället för att köpa eftersom vi är så många i familjen blir det billigare, ja ni fattar. Men iallafall ville jag bara berätta att jag tog världens bästa kort. haha. Ser ni vår andra Bulle som kikar fram? hahahaha. Vår lilla Bullen! :) hahahah. Hon är ju så söt!


tjugotredje februari

Sitter nu hemma i Alby, har hittat hem hit en sväng! Och ja vad gör man här hemma på dagarna då? Inte så mycket och inte så mycket annorlundare än hos jocke. Men som vanligt är det skönt att komma hem en sväng. Mormor och morfar tittade in en sväng igår så det var också trevligt.

Inatt sov jag så jävla oskönt. Sov på en madrass förstår ni för Malin skulle upp och jobba tidigt så jag ville inte sova inne hos henne. Så vid halv tio tog jag mitt täcke och kudde och gick in till Malins tomma säng och la mig och sov en timme till där. Det var iallafall skönt kan jag lova.

Så jag blir nog här hemma ett tag, antagligen hela veckan. Beror lite på om Jocke kommer hit i helgen eller inte. Annars blir det nog stan i slutet av veckan. Så jag har massor av tid att spendera med min kära familj här hemma. Och eftersom jag inte kommer kunna träna nåt denna vecka har jag bestämt mig att jag ska ta en promenad varje dag istället, så jag inte kommer av mig och blir lat.


tjugonde februari

Nu ni var det längesen. En del roliga saker har jag väl ändå haft för mig. Tränar på som vanligt och det går riktigt bra måste jag säga också går det i rätt riktning. Skönt att kunna äta chips utan att få dåligt samvete, haha.

Igårkväll på friidrottsträningen hände en liten olycka. Två barn krockade med varandra så ena barnet slog hål i läppen och grät och blödde hur mycket som helst. Uscha. Tror nog att både jag och Tessan blev rätt chockade en stund där. Han fick fara på sjukhuset så vi hoppas allt är bra.

Efter träningen for jag till Jennifer, vi drack massvis med te, pratade om allt mellan himmel och jord, myste med katterna. Jocke skulle komma och hämta mig vid två - halv tre nån gång när han slutat jobba, så vi tänkte han kunde komma in en sväng och säga hej. Vi kom därifrån vid fyrasnåret på morgon. haha. lite komiskt faktiskt. Men ändå var vi uppe vid tolv och tränade. De ni. Här slappar man inte med träningen för att man kom i säng sent inte. Nej Nej!

Har även sett Patrik 1,5. Äntligen! Har velat sett den hur länge som helst och nu hade den kommit ut på powerbits så vi laddade ner den. Hur bra film som helst! Rekomenderar den starkt. Sen skulle jag även vilja se Changeling och Benjamin Button så det får vi ta och ordna framöver.

Har även projekt, leta lägenhet och jobb som pågår för fulla muggar kan jag lova. Blir så less. Men snart hittar vi den perfekta lägenheten och det perfekta jobbet ska ni se. Håll alla tummarna.

Nu tänker jag krypa ner i sängen. Kika lite tv och sådär innan jag somnar kanske. Det blir perfekt. Godnatt. 

femte februari

Blir inte så mycket bloggande, från min sida. Händer egentligen inte nå speciellt så därför blir det kanske lite långa mellanrum mellan varje inlägg, så ni vet tänkte jag! Plus att vi inte har nån dator just nu utan lånar dator ibland. höhö.

Har iallafall träffat min vänner. Var och drack te och prata en massa hos Jennifer i måndags iallafall, och det är alltid lika trevligt som sagt! Och var hos Carro på filmkväll i tisdags vilket också var hur trevligt som helst, var ett tag sen sist där. Också har jag ju tränat som vanligt. Det är väl det som har hänt hittills.

Ska iväg och träna ikväll, med Jennifer. Men innan vi ska svettas så ska jag hem till henne en sväng och mysa med deras supersöta kattungar dom skaffat. Åh såå söta dom är. hihi :)

Har lite planer inför helgen också, eventullet iallafall så vi får se hur det blir. Ska iallafall genomföra en av mina planer så det blir trevligt.

första februari

Idag, 11 år sedan du gick bort. Saknaden är enorm.
MOBBO
 ♥

första februari

Ojdå, nu var det ett tag sen. Men Stockholm i onsdags med syster som sagt. Det var trevligt. Hittade en tröja, en t-shirt och ett par byxor som jag fick med mig hem. Alldeles lagomt faktiskt. Och tågresan gick fort. Kanske kan bero på att jag sov halva vägen både dit och hem. Skönt.

Var och kollade på vårshowen i torsdags där Tessan var med! Köpte en biljett i år, förut när man gick på hedbergska fick man ju gå gratis och kolla. höhö. Men det var bra i år, jag tycker det är riktigt roligt att kolla på sånt där. Och Tessan var verkligen hur duktig som helst. Bäst! Så det var lätt värt pengarna.

Annars har det väl inte hänt så mycket mer intressant. Varit och tränat som vanligt. Igår kollade jag på Den gröna milen som gick på 6an. Så himla bra film.

RSS 2.0