GRATTIS

.. till min Joakim som klarade sin uppkörning idag! :)
jag är så glad för hans skull, visste att han skulle klara det :D
. du är bäst ♥ 


Snart träning

Är hemma i lägenheten nu, har precis bytt om till träningskläder och är redo för träning.
Fast taggad vet jag väl inte riktigt om jag är just nu, är så jävla sen träning. jobbigt. ska inte gnälla allt för mycket.
Ikväll när jag kommer hem är min joakim hemma hos mig och väntar, då ska vi mysa(:
så jag ska inte klaga.
. Från en sak till en annan. nästa vecka då skolan börjar och Lisa flyttat in hos mig börjar våra nyttiga liv. jaapp, det är sant. vi ska vara nyttiga vilket innebär inget godis, chips, dricka eller andra gosaker. :/ men jag är taggad för de. :) man far ju inte illa av de. man mår bara bättre :) men ska kila nu.

min joakim är bäst ♥



Tisdag,trettiondeoktober

Vakande tidigt idag igen, fattar inte varför jag inte sover längre. Menmen. inget att göra åt, mer tid att spendera åt min joakim :) åt risgrynsgröt till frukost, jag älskar risgrynsgröt. Sen så for jag in till stan en sväng, skulle ha utvecklaingssamtal om innebandyn. gick rätt fort så jag for hem sen igen. Gjorde inte allt för mycket måste jag säga.
Men det är skönt att bara ligga i sängen och mysa. :)
och nu är jag hemma hos jocke, kollar på one tree hill just nu. sen ikväll blir det träning.
jojustja, Lisa har ju börjat flytta in hos mig också :) hon hade köpt världens största säng, avis ;)

Joakim <3

Jag är kär..


.. i dom här små filurerna, hur söta är dom inte då? ;D
image11

Bröderna fluff?

Jag har tråkigt. är själv i lägenheten, jocke är på träning och det är inget bra på tv.
så jag har typ astråkigt.
Annars idag har jag inte gjort så mycket alls. vi for iallafall till ikea en sväng, kollade bara lite snabbt. gick på ÖB och köpte billig duschcreme + jordgubbsgodis, mumsigt. :) sen gjorde vi grönsakslasagne med köttfärs i. blev rätt gott faktiskt, blev inte alls så tokigt :) vad vi lyckas.
. För övrigt har jag bara suttit vid datorn, har kollat på youtube efter bröderna fluff. (: lovade ju carro att jag skulle försöka hitta en snutt av det, men icke. finns ingenstans :/ tråkigt. nån som vet om det finns överhuvudtaget? :)

Tillbaka igen

Dalarna, Leksand och hockey igår :) var riktigt skoj. Leksand vann ju med 4-1,
vilket var det viktigaste.
Som alltid stod vi i sveriges bästa klack, i den nya arenan (som vi inte varit i än)
men det är alltid lika kul :) 
Kom ju hem vid ett, gick och la sig på en gång. Sen så ringde klockan tjugo över fem, så då var det bara att ta sig upp och åka till ånge och ta tåget till stan. (: sen när jag kom fram gick jag hem och la mig. sov till halv ett. skönt :) 

. nu ska vi snart äta, snitzel och potatismos :) allitd lika gott. 
sen ska jag dra på träning, har träningsmatch mot BK Sundsvalls P92, tror jag det var.
så får se hur det går då, ska bli roligt att se :)  tjing.
 
joakim ♥

Leksand


Imorn blir det Leksand och hockey för hela slanten ;D

image10

Ratatouille

image8
Igår såg jag och jocke på ratatouille. Den var verkligen jättebra, en film jag rekomenderar att se iallfall :) den var rolig också, ja den hade allt och var jättebra! Även fast den är teckand. Men jag tycker teckand film brukar vara bra (: Han är ju bara för gullig. ja en råtta är gullig för en gång skull, men som sagt han är ju tecknad trots allt. Och det är nog tur! :D Skulle kunna se den en gång till och många gånger till. så bra var den :)



. Men just nu sitter jag själv hemma hos jocke, han har nästan precis farit iväg på träning. :/
så jag får försöka roa mig själv då. Hade iallafall tänkt se CSI om typ 10min sådär :) sen så lär jag nog sitta framför datan resten av kvällen tills han kommer hem. så rolig är jag (:

Joakim ♥
tycker om

Söndagar är tråkiga

Finns absolut ingenting att göra, speciellt inte på en söndag. Sån tur ha man tv, ska se reprisen av både Grey´s anatomy och Desperate housewives eftersom jag missade båda i veckan :) så då har man nåt att göra. 
Åker hem till stan sen ikväll, har en liten chipsdate med Carro! :D
sen så kommer min gofis hem från umeå. då ska vi mysa massor :)
så min kväll kommer bli mysig iallafall ! 


joakim

Jag passar på

Har haft match idag mot fränsta. vi vann (: vilket kändes rätt skönt måste jag säga :D
sen så for jag hem med mamma.  Jocke är i umeå hela helgen och spelar innebandy, så då har jag inget att göra i stan ändå (:  så då kan jag passa på att hälsa på lite hemma också när jag ändå var i trakterna ;) 
Iallafall så skjutsade mamma hem Anna och Patrik, så vi stannade och kollade på den urgulliga kattungen, som inte har en mamma. den var verkligen hur söt som helst. vill ha! åhh. gosigt :) 
beställde hem mat, gott. man får faktiskt vara tjock ibland :) sen så har jag bara suttit vid teven. lär väl bli det resten av kvällen också antar jag. :) men det kan vara rätt skönt de också, speciellt när man spelat match.
nä . nu tänkte jag äta en mandarin, gott :D


Jocke 

jag älskar dig
 


Julbaket :)


haha. Jag älskar Sune. Han är så rolig, och Håkan såklart.
Får ju inte glömma Rudolf också. Kolla in här bara :)   


18 år

Igår fyllde jag år. Åkte hem i lördags med jocke. Måste ju bara nämna att jag hatar mittnabotåget, kassa jävlar. Behöver inte nämna så mycket mer om de.
Iallafall så fick jag massa god mat, gott fika och god tårta :) mormor och morfar kom på middag också, trevligt. Längesen men träffade dom, så de var kul. Patrik och Anna kom ju också :) Såklart jag fick jag massa presenter, eller massa var väl att ta i, men bra presenter iallafall. Pengar och lite andra småsaker. sånt som behövs :) hade iallafall en jättebra dag. (:

. Nu sitter jag hemma i lägenheten med Carro och Lisa, dom äter mat just nu. Inte jag för jag åt på skolan, inbakad fläskfilé med klyftpotatis och rotfruker i ugnen. :) + muffins till efterrätt. (som egentligen blev jätteäckliga så man inte kunde äta dom) men nu sitter jag och väntar på att få äta daimtårtan vi köpte förut. :) 
ska se CSI ikväll också, sen ikväll kommer jocke hit efter sin träning. då ska vi mysa, det tycker jag om väldigt mycket :) 

  
Jocke

07.10.12

Klev upp sju idag, trött som ett as. Hade lektion en timme, det var allt jag hade idag. kändes rätt onödigt att gå dit faktiskt, men jag tog mig upp så (: Sen så åkte jag hem där jocke låg och sov, så jag väckte han. Det tycker jag jag gjorde rätt i ;) så vi fikade, åkte in till stan och kika lite. Övertalade han att vi skulle på Ikea också, så det blev en sväng dit också. jag hittade inget speciellt men jocke köpte en tröja och en jacka :) nu så är vi hemma hos jocke, ska äta tacos här idag (:
. imorn far jag hem till min kära familj i Alby :) ska bli rätt kul, får ju träffa min Smulan också, gud va vi ska gosa. Sen på söndag kommer mormor och morfar på middag, eftersom jag fyller år då. :) god mat, tårta och fika, mycket bättre kan det ju inte bli . haha :) plus att jag bestämmer maten. så det blir en ganska lugn och skön helg, om man nu bortser från matchen som jag har klockan nio imorn på morgon. det blir härligt att kliva upp då. eller inte.
blir skönt att komma hem lite iallfall. :)

Jocke.
min älskling

07.10.09

Kändes riktigt bra på provet om kristendom och judendom idag iallfall! Skrev ju hur mycket som helst, trodde inte jag skulle kunna så mycket. Men nu hoppas jag bara på ett högt betyg. (: 
For hem till Jocke efter skolan, åt middag där och så. Sen gjorde vi väl inte så mycket mer, busade och myste lite bara :) Men nu sitter jag hemma med carro och lisa, vi nördar typ. Har träning sen ikväll 21.45-23.00, världens jobbigaste träningstid. man är jättetrött och slö. fast jag har sån tur att jag ha sovmorgon till ett imorn :) skönt. 

. min jocke


 


Pluggarkväll

Jag och Carro sitter i hennes säng och pluggar. Eller det är vad vi försöker göra iallafall ;) Har försökt hela kvällen. Lite framåt har det ändå gått, men vi försöker komma med undanflykter hela tiden! :) kollar internet, töntar på och snart ska vi göra varm oboý, mumsigt. (: Något annat mumsigt var det vi åt till middag, schnitzel m. potatismos. Har faktiskt inte hunnit gjort så mycket mer, tvättar lite också. eller jag snålar med på carros tvättid . 
Nä . ska väl försöka plugga vidare (kristendom + judendom) hur skoj som helst, eller inte. :/  vill ju trots allt inte få IG, vilket jag inte tror jag kommer få men ändå :) 

Jocke   
världens underbaraste.  
  

Godnatt

JA, filmen var iallfall sjukt kass. Det räckte med första filmen. Men nu har man sett den iallfall.
Har precis druckit te och ätit digestivekex, börjar bli en vana med de nu. (:  Ska busa lite med min jocke nu, sen så lär vi väl ska sova. :) så godnatt.


Match

Har haft hemma match idag mot brunflo, vi vann med 5-3. :) Det var riktigt kul att spela idag faktiskt. det gick faktiskt jättbra för en gångskull. Också kändes det bra, så de är ju positivt. hoppas det håller i sig ett tag då. (:
Innan de var jag och kikade på jockes match,
såg två preioder innan jag skulle fara till min samling.
det är typ de jag har hunnit gjort idag, innebandy hela dagen. Gjorde mig lite våfflor när jag kom hem också, jättegott :) Så nu ska vi se på film, jag och jocke, White Noise 2 the light. Hoppas den är bra, första filmen är rätt bra iallafall första gången man såg den. (: sen så ska vi nog mysa och sova!

jocke<3

Matklubben.se

Fick ett sms av mamma där hon skrev att Niklas hade hittat Smulan. :)
så när jag kommer hem till Alby ska vi gosa. (:

. Annat skoj är att jag och jocke bakade falska potatisbakelser. :) tro de eller ej, men vi lyckades faktisk. dom blev jättegoda. kanske inte världens finaste, men de skyller vi på våran spis hemma i lägenheten för att den lutar mer år ena hållet, så kakan blev jättetunn på ena sidan. men det är ju det goda som räknas. och den blev jättegod :)
Tänkte se Shrek 3 nu, har inte sett den än så. :)

Jocke .
världens bästa

Min Smulan


Min Smulan har kommit hem :)

image6


LördagMorgon

Vaknade för en liten stund sen. tog mig friheten att låna Jockes dator efter som han ligger brevid mig och vilar, sömntuta :) Vi hyrde film och köpte chips igårkväll, jättemysigt. Såg Van the Man, jätterolig film. Jocke hade inte sett den så han var bara tvungen att se den :)  Skitrolig film iallafall, den rekomenderar jag att se om man inte sett den.
Vad ska man hitta på idag då? Har inget speciellt att göra, så vi ska bara vara. :) det kan ju vara skönt ibland faktiskt. Jag är sugen på att baka något, brukar alltid vilja baka när jag inte har något annat för mig. Vet inte varför, men det är kul att baka faktiskt, alla andra blir ju glada. (: men får se vad det blir för något. Hade nog tänkt gå en sväng på stan också. Måste köpa mig lite nya underkläder, också kanske man hittar nå mer. :)
Ska väl snart äta frukost antar jag, te och mackor, nåt av det godaste som finns.  jag älskar det. :)

jocke <3
min gofis.
   

Kanelbullensdag

Har färgat och klippt mitt hår idag! :) Carro skulle ha en modell. Blev jättenöjd iallafall (:  Har ju min lediga dag idag, men  klev upp halv åtta imorse ändå. eftersom jag skulle följa med carro till skolan.
Sitter hemma nu, jag och jocke har precis ätit en bulle. :) eftersom det är kanelbullensdag idag. Han ska snart fara iväg på körlektion, så kommer Lisa snart hit en sväng. 
Träning sen ikväll då. sen bara sova! :)

jocke <3


Tinnitus

Det är vad jag gjort dom senaste två dagarna, jobbat med ett arbete om tinnitus. Ska vara klart idag, så igår när jag kom hem från träningen vid halv tolv så började jag renskriva på datorn. satt typ till ett eller nåt sånt! :) Men sån tur har jag sovmorgon till ett idag, så fick ju sova ut iallfall. :) ska snart kila iväg till bussen så carro får sin dator och så jag kan skriva ut mitt arbete och lämna in den idag! :) jag är ju bara för bra! haha (: går i skolan till halv tio idag, efetrsom vi har retsaurangen på kvällen. orkar inte, men man har väl inget val antar jag. Men det positiva är att jag är ledig hela dagen imorn, eftersom vi är på skolan på kvällen. :) sådeså. ska bli så skönt att bara kunna ligga i sängen hela dan! :) nä, nu måste jag börja packa ihop datorn och så, sen ska jag kila.


Jocke  
du är bäst.


RSS 2.0