Söndag 080928

Nu i helgen har jag varit hemma. Fredag såg vi bara på tv, åt godis och myste. Igår firade vi Malin eftersom hon fyllde år, så mormor och morfar kom också och vi åt prinsesstårta. Och nu har vi precis kommit hem från Bäckströms som firade Tessan som fyllt 18 i torsdags! Grattis i efterskott Tessan! Där böjds det på jättegod smörgåstårta + tårta. MMM. Nu ska jag spara mig till middagen eftersom det blir kött och potatisgratäng ikväll! :)

Och igår rensade även jag och Malin vår garderob. Var en hel del kläder som vi slängde (eller som vi ska ge bort). Hittade en massa roliga och konstiga kläder också. Fattar inte att man ens använt en del kläder alltså. Sen på kvällen kollade vi på två filmer, Felon och Sleepers. Sen var det dags för sängen.

Ikväll ska jag iallafall se på tv;n. Endera så blir det Bourne identity på trean eller så blir det Coyote Ugly på femman, har iallafall bestämt att jag ska se nån av dom så. Så min kväll kommer spenderas framför tv iallafall.

Grattis

Grattis till min kära syster som fyller år idag!
Hipp hipp hurra! GRATTIS! :)


Nu kan ni nå mig

Nu sitter jag hemma i Alby. Har precis kollat på lite hockey på tv, Leksand som spelade. Har även hunnit baka en kladdkaka och mumsa i mig em bit av det + glass! MMM. det var gott (:

Och mina kläder som jag beställde, dom provade jag idag och dom satt finfint så dom behåller jag. Och mitt nya visakort  hade kommit också så nu kan jag äntligen använda mig av bankomater igen. Slipper låna en massa pengar av Jocke.

Och nu till själva saken med inlägget. Mitt nya SIM-kort hade kommit på posten idag också så nu kan ni alla som vill nå mig, nå mig helt enkelt! Super va? :) haha. Och som sagt det är fortfarande samma nummer.  Dock har hela min telefonlista försvunnit men det ordnar sig ändå. Kan iallafall dom allra viktigaste nummren jag behöver utantill. Så ja, nu vet ni! :)

Skadeglädje

Skadeglädje sägs vara den bästa glädjen. Och det må den vara just nu för mig iallafall. Har idag fått min mobiltelefon stöldspärrad så ingen kan använda den. Så till dig som snodde den kan jag bara säga; HAHAHAHAHHAHAHAHAHA! :) Så nu känner jag mig lite gladare plus att jag inte behöver lägga ut nå pengar på en ny.

Har precis kommit hem från birsta. hittade en varsin present till Malin och Tessan, men nåt mer måste köpas också. Har ju fått lite förslag av Malin nu om vad hon önskade sig. När vi var klara där ute for vi till Jockes mormor och morfar och fikade och pratade lite, trevligt! :)

Det är vad jag har gjort idag. Som vanligt händer det väl inte nåt speciellt resten av dagen utan bara slappa. Men imorn ska vi nog åka hem till Alby i några dagar, men först skulle jag vilja in på stan en sväng så det får vi fixa.

Kom på en sak som jag ska nämna, har beställt nytt sim-kort med samma nummer. Så i slutet av veckan bör den ha kommit hem till mig och då är jag inte längre telefonlös (dock måste jag använda min gamla telefon så länge). Så en ny telefon ska beställas hem också. Så snart mina vänner kan ni nå mig på mitt nummer igen, återkommer med mer om detta!

Min rubrik idag

Idag så har Carro färgat mitt hår. Den här gången blev det en varmare färg för jag har brukat haft en kall färg förut och enligt Carro skulle jag testa en varm för hon tyckte jag skulle passa i det (och fråga mig inte vad allt detta betyder). Men bra blev det och jag är helnöjd med resultatet precis så som jag vill ha det. Nu ska jag bara klippa mig nån gång också! (:

Imorgon ska jag ut och söka jobb, jobb och jobb. sen blir det nog en sväng på birsta tror jag, måste ju som sagt köpa lite presenter eftersom vi har två födelsedagsbarn denna månad! :) Men jag har ingen aning om vad jag ska köpa!? Men förhoppningsvis så löser det sig, jag kanske kommer på nån superidé. Vem vet.

Men nu har jag poppat en skål med popcorn, så jag tänker sätta mig vid tv;n resten av kvällen och äta en massa popcron alldeles ensam! Men när alla dåliga tv-program smyger fram sådär på kvällen så tänker jag lägga mig i sängen och se på sex and the city filmen! tjing.  

Jag ska måla hela världen

Min helg har bestått av massa jobb. eller ja, i fredags jobbade jag bara tre timmar inte allt för jobbigt. Men igår så jobbade jag hela åtta jobbiga timmar. Det var svenska-skidförbundets 100års fest och vuxan fulla människor är alltid lika roligt att se. Dock var jag helt slut i kroppen när jag kom hem, vi hinner inte med pauser och man hinner aldrig sitta och vila. Därför är det speciellt skönt att det är söndag idag, har legat i sängen hela dan! skönt.

Har laddat ner filmen wanted också. Så den är det tänkt att vi ska se senare idag. Annars händer det ingenting alls vilket inte gör mig något. Men nu ska jag och Jocke fortsätta måla (nej vi är fortfarande inte klara) hans rum. så ska kila.

I brist på annat

1. Hur gammal är du om 5 år?
24.
2. Vem tillbringade du minst 2 timmar med idag?
Joakim.
3. Hur lång är du?
162 cm.
4. Vilken var den senaste filmen du såg och med vem?
Wall-E med Jocke.
5. Vem ringde du senast?
Jennifer.
6. Vem ringde dig senast?
Mamma.
7. Hur löd det senaste smset du fick?
(kommer ej ihåg min mobil är stulen)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
sms.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
förlovade.
10. När såg du senast din mamma?
En vecka sen.
11. Vilken ögonfärg har du?
Blåa.
12. När vaknade du idag?
10.00
13. Vilken är din favorit julsång?
Nu är det jul igen :)
14. Vilket är ditt favorit ställe?
Hm.. bra fråga?
15. Vilken plats föredrar du minst?
Ånge kanske.
16. Vart befinner du dig om 10 år?
Inte här iallafall.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mardrömmar!?
18. Vad fick dig att verkligen skratta senast?
AVF, på tv;n.
19. Hur stor är din säng?
105 cm bred.
20. Har du en stationär eller bärbar dator?
Har pappas dator :)
21. Sover du med kläder på?
Öh, nej. Vem gör det?
22. Hur många kuddar har du i din säng?
helst tre.
23. Hur många landskap har du bott i?
Endast i medelpad.
24. Vilka städer har du bott i?
Alby (dock en by, räknas det?)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor.
26. Är du social?
ja.
27. Vilken är din favoritglass?
88:an
28. Vilken är din favoritefterätt?
kladdkaka + grädde.
29. Tycker du om kinamat?
ja.
30. Tycker du om kaffe?
nja.
31. Vad äter och dricker du till frukost?
oftast te och mackor.
32. Sover du på någon särskild sida?
Öh, nej.
33. Kan du spela poker?
ja?
34. Tycker du om att mysa/kela?
ja, med min jocke.
35. Är du en beroendemänniska?
Av vadå?
36. Känner du någon med samma födelsedag som du?
Kände.
37. Vill du ha barn?
ja, hela två stycken.
38. Kan du andra språk utom svenska?
engelska och lite tyska. (om det räknas)
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej.
40. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder.
41. Äger du dyrbara smycken?
nej.
42. Vilket är ditt favorit tvprogram?
Oj, kan inte bestämma. kollar på det mesta.
43. Kan du rulla med tungan?
Öh, va?
44. Vem är den roligaste människan du känner?
jag känner många roliga människor.
45. Sover du med gosedjur?
nix.
46. Vad har du för ringsignal?
(hade) Gavin DeGraw
47. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
oja, massor.
48. Vad har du närmast dig som är rött just nu?
en film.
49. Flirtar du mkt?
nej.
50. Kan du byta olja på bilen?
det tror jag väl ändå inte.
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej.
52. Vilken var den senaste boken du läste?
Harry Potter och dödsrelikerna (sista boken)
53. Läser du dagstidningen
ja oftast så.
54. Prenumerar du på någon veckotidning?
nix
55. Dansar du i bilen?
öh, nej.
56. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
mix megapol.
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
min mobils "personnummer".
58. När var du i kyrkan senast?
hm. när Noah döptes kanske?
59. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Hasse!
60. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
hm två dygn?
61. Vem var den senaste som gjorde något alldeles speciellt för dig?
Joakim


Nej nu blir det sängen för mig.. Godnatt.

Födelsedagspresenter

Nu sitter jag här igen. Bara för att Jocke är ute och tvättar bilen med sin brorsa och dom klarar nog sig själva. Så jag nördar som vanligt. Men jag gör en del nyttiga saker också, så som att kolla efter lediga jobb och lägenheter!

Ikväll blir det nog träning iallafall. Jag ska ju som sagt antagligen testa på yoga, se om det är något för mig. Annars idag ska vi väl inte göra nåt speciellt. Bara ligga inne och slöa framför tv;n eller kanske en film?

Måste på stan nån dag också, och inhandla lite presenter för både Malin och Tessan fyller år snart. Så det blir bara till att leta. Är så svårt det där med presenter, att komma på något bra att köpa som kommer till användning. Men jag ska nog hitta något bra ska ni se! :)

Ska kila nu. Hej!

I feel good

Wow vad jag känner mig duktig nu. Var faktiskt riktig roligt att träna plus att det är väldigt hälsosamt. Så imorn kör vi på med yoga, här blir det inte till att vila, nej. Känns riktigt skönt att få komma igång och träna och röra på sig faktiskt!

Sen har jag blivit en jävel på att köra bil. (jag skojar inte) som t.ex idag när jag var på väg hem från träningen så är det nån dum idiot som kör uppe i arslet på mig, händer rätt ofta i sundsvall faktiskt, så när det blev 70 gasade jag fort upp och vips så är idioten långt bak. HAHA :)

Hade tänkt skriva mer här. Men kände att det skulle bli för seriöst så jag skippar det. Tror att jag tänker alldeles för mycket. Så nu tänker jag gosa ner mig i sängen.

Godnatt!

Dags för träning

Imorse kollade jag på Ellen DeGeneres Show. Man blir alltid lika glad när hon dansar, hon verkar vara en sån härlig människa. Det bästa med programmet är ju när hon dansar. Den som missat det måste se.

Annars har jag och Carro varit ute i birsta en sväng. Vi yrade runt i alla affärer och kikade, hittade dock inget speciellt. Men det var allt trevligt ändå, var så länge sen vi träffades så det var på tiden!

Och nu ikväll har jag bestämt att jag ska träna. Jennifer ringde förut och sa att det var gratis vecka på ego, så hon skulle åka iväg och träna så jag tänker göra henne sällskap. Sen kanske det eventuellt blir yoga imorn.

Får se hur min kropp mår imorgon efter träningen. Eftersom jag inte tränat på länge så kan det kanske resultera i träningsverk. Men det visar sig imorn. Dock tror jag inte vi kommer träna allt för hårt.

Today it´s Wednesday

Nu är jag som sagt i stan igen. Så idag ska jag till birsta med Carro, hon skulle hem först eftersom hon lyckats ta på sig olika skor imorse!? HAHA :)

Så nu sitter jag här och nördar. Men observera att jag varit vaken i två timmar redan, eftersom jag är så duktig att kliva upp på morgon nu för tiden!

Annars ser jag fram emot när mitt ellos paket kommer. Känner att jag behöver lite nytt att ta på mig, dock kommer skorna inte förrän 25 oktober (!?). Så det är bara att vänta på dom. Paketet bör komma denna vecka, dock kommer det till Alby men nog ska jag ta mig hem en sväng nästa vecka.

Har iallafall fått extrajobb fredag och lördag. Så där kommer det ramla in en slant, och det tackar jag inte nej till även fast jobbet inte var riktigt så roligt som jag kanske trott. Frågan är om det är vad jag vill göra i framtiden? Osäkert.
 

The Sims

Just nu laddar Jocke ner the sims 2 åt mig. Man har sina perioder med the sims, iallafall jag, när man väl börjat spela spelar man tills man tröttnar och då slutar man ett tag och sen kommer suget tillbaka. ja ni fattar. Nu var det säkert flera år sen jag hade en sån period men ändå, jag blev sugen på att spela sims nu. Lär nog tröttna fortare nu än förr (:

Imorgon åker vi tillbaka till stan iallafall. Jocke jobbar då, så jag kan nörda en massa sims då :) hhaha! Har tänkt gå till polisen då eller på tisdag och fixa det där med min mobil. Sen slipper ni förhoppningsvis mitt tjat om det (bara kanske). Så jag kan som sagt inte nås på mobilen nu, men jag ska försöka skaffa nytt kort och sånt snarast!

Ikväll blir det nog som vanligt lugnt. Får se om vi hittar på nåt speciellt eller vad som händer. Inget planerat än iallafall. Finns inte allt för mycket att göra i lilla Alby. haha! Jag ska nog spela lite sims iallafall :) Ha en bra dag. Hejdå! 

Slapp lördag

Jocke och Patrik kollar på fotboll och sitter och skriker. Liverpool - Manchester United är det som spelar. Matchen börjar ta slut och Patrik är så nervös att han inte kan sitta still. haha :)

Jag sysselsatte mig med annat dock. Började klistra in alla korten i mitt fotoalbum jag tänkt göra. Så nu sitter alla bilderna fast, så nu är det inte så mycket kvar att göra!

Apropå min mobiltelefon så kommer den nog inte tillbaka. Dom på södra berget hittar inget så. Men dom ska iallafall betala självrisken så jag får ut en ny telefon. Så om ni vill mig nåt så når  ni mig på Jockes mobil så länge. Så på måndag tänker jag göra en polisanmälan, sådeså. Jennifers Oscar har varit snäll och spärrat mitt nummer iallafall och ska nog fixat ett nytt sim-kort med samma nummer och så. väldigt snällt :) 

Idag blir det trerätters middag här hemma. Vi lyxar till det lite för en gång skull. Malin hade hittat nå recept i Allers som vi ska testa. hihi. Annars ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, vi kanske ser en film eller nåt.  hejdå!


Att det ska finnas sådana människor..

Okej nu är jag jävligt irriterad och förbannad. Provjobbade som sagt på södra berget idag, vilket gick helt ok. MEN! NÅN JÄVLA STÖRD MÄNNISKA HAR SNOTT MIN MOBIL... Känns ju riktigt roligt, inte. Förstår inte att det finns människor därute som ens orkar hålla på, SKAFFA ER ETT RIKTIGT LIV! eller gå och dö bara. (Har iallafall pratat med cheferna där så dom skulle kolla upp det dära).

Och inte nog med det så har jag ont i hela kroppen + två fina skavsår på hälarna, har inte suttit ner sen fyra typ. Så jag känner mig väldigt munter och glad nu, verkligen. Har ingen lust att sova nu faktiskt så jag väntar tills jocke kommer hem så vi kan gosa! Känns som det är det ända som kan göra mig glad just nu.

Och Jennifer, det kändes bra att ha dig där ikväll också! Jag är så glad att vi börjat umgåtts igen :) (Och tur för dig att du glömde din mobil i bilen, haha:)

Godnatt.....

Ellos beställningen

Nu har jag beställt lite från ellos. Det blev lite grann iallafall och jag är nöjd, det blev två oversize t-shirts på rean, en långärmad tröja, underkläder och ett par ursnygga vinterdoser som kommer vara mina! (:

Nu ska vi åka till gluggen och köpa godis. det får man göra på en onsdag faktiskt :) Vi lär väl ska se fotbollen som är vid åtta nån gång tror jag. Om nu inte Sverige är allt för dåliga (som vanligt) då byter vi garanterat kanal för det är ju bara pinsamt och se.

Slapp dag idag iallafall. Inte gjort nåt speciellt alls, Jocke har spelat en massa fifa så jag har kollat tv och dator typ. Men nu ska vi  iallafall åka iväg. så hejdå!

Nya kläder, tack!

Jag känner mig väldigt duktig faktiskt. Har börjat klivit upp vid tio på morgon (ställer till och med klockan) istället för att sova till typ tolv, ett på dan. Man hinner med så mycket mer och dan springer inte iväg lika fort som den gjort förut. Även fast vi inte gör så mycket på dagarna så kan det vara bra att kliva upp i tid.

Nu väntar vi bara på att få gå och duscha. Eftersom vi är rätt många i min familj och alla duschar på morgon innan jobb/skola så finns det inge varmvatten kvar när jag vaknar (vilket är väldigt störande). Så man får vänta tills varmvattnet kommit tillbaka innan man kan duscha.

Mina kort från studenten som jag beställt kom idag också. Har ju tänkt göra en fin liten minnes-bok (eller vad man ska kalla det) från studenten. Då jag tänkt köpa ett typ svart fotoalbum med svart papper i där jag tänkt klistra in alla bilder och så. Det kommer nog bli kanonbra hoppas jag! Ni kanske kan få se när jag är färdig. 

Också hade jag tänkt beställa lite från ellos nån dag. Såg att det var lite rea på vanliga t-shirts och linnen så tänkte passa på då, man behöver alltid lite nya kläder. Sen tänkte jag beställa ett par skor också som jag kan ha i vinter!   

Vinterjacka på?

Nu känner man att hösten börjar komma. För det är verkligen superkallt ute nu, dags att ta fram vinterjackan snart kanske? Nej, så farligt är det nog inte men kallt är det ute nu iallafall.

Idag får bli en sån där dag då man bara sitter inne. Vädret tillåter inget annat så man har inget val. Jocke håller på och laddar ner Iron Man han säger tydligen att vi ska se på den. Är den vekligen såå bra som alla säger? Annars blir det bara slöa och kolla på tv hela dagen (:

Till veckan när vi är i stan igen ska jag börja träna. (jag måste börja träna)  Först måste jag bara köpa gymkort och simkort, jag har en träningspartner och det är kanon. Ska se till att jag tar mig iväg också, men det är det man har en träningspartner till, peppa varandra!

Har ju bestämt mig nu med innebandyn och jag har slutat. Kände att det var bäst så just nu, sen ska man ju tycka att det är roligt att spela också. Min motivation var inte direkt 100, jag gillar inte när det blir för seriöst då blir det bara jobbigt och tråkigt.

Avesta, Alby och ny bil

Nu är jag hemma igen efter en helg i Avesta. Där nere gjorde vi inte allt för mycket. På lördag for iallafall jag, jocke och pappa till Fagersta där Jocke köpte sin bil. Så nu har han en jättefin bil också, plus att den går bra. hihi :)  For hem igår vid tre-tiden och kom hem vid åtta. Det var alldeles lagomt, skönt att komma bort lite och så.

Så vad händer idag då? Jag och Patrik har hunnit med att provköra Jockes nya bil iallafall. Och nu har vi har precis bakat kladdkaka och chokladbollar, eller ja Jocke och Patrik gjorde chokladbollarna. haha :) lillebror Rikard fyller år idag så det var därför vi bakade. Så det lär bli en massa ätande av tårta och en massa kakor idag. Vet inte vad vi ska hitta på idag annars, blir väl det vanliga bara.

Nu kommer vi vara här i Alby några dagar. Tills på torsdag vill säga, för då ska både jag och jocke jobba så vi far till stan då. Och håll tummarna för mig att det går bra och provjobba (: Men sen på fredag far vi antagligen tillbaka till Alby igen och är här över helgen. Så ser det ut än så länge iallafall.

Idag kikar solen fram

Idag känner jag mig lite mer vuxen. Har varit på banken och fixat visa kort och internetbank, satte även in skattepengar jag fått tillbaka. Fick även lön idag från sommarjobbet (en vecka försent bara men). Så nu känner jag mig lite rikare!

Gick även en sväng på stan när vi ändå var där. Jag behövde nya jeans (det är på tiden faktiskt) Så jag köpte två par cheap monday jeans ett par svarta och ett par vanliga, jag älskar dom jeansen. Måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp, jag menar två par jeans för 800kr!? Väldigt bra och billigt! :)

Planerna idag har blivit lite ändrade. Tessan ringde och sa att hon har blivit sjuk :/ (krya på dig:) så det blir ingen friidrottsträning för min del då. Men antagligen ska jag följa med henne när inneträningarna börjar om en månad, det blir nog skoj. Så idag vet jag inte vad som händer då, jag och Jocke kanske målar klart i rummet har ju köpt mer färg idag. Sen får jag se vad vi hittar på! (:

Och planerna i helgen är iallafall spikade. Det blir så att Jocke ska köpa bilen :) så då åker vi till Avesta på fredag och till Fagersta och hämtar bilen på lördag förmiddag. Så imorn bär det av till Alby då.

2 september

I söndags träffade jag Jennifer. Vi åt på kina, hyrde två filmer Juno och hairspray, som vi gick hem till henne och såg och åt massa popcorn och drack te :) och såklart pratade en massa strunt. supertrevlig kväll.

Idag är en sån där tråkig grå dag. Det regnar ute och ingenting kan man göra. Så jag och Jocke ska se en film nu snart hade vi tänkt och bara mysa inne hela dagen! Antar att det inte blir så mycket mer idag. Men imorgon ska jag följa med Tessan på friidrottsträning för småbarna, ska försöka hjälpa till lite :) 

Och jag har faktiskt planer i helgen. Jocke ska förmodligen köpa bil i helgen i Fagersta. Så på torsdag åker vi hem till Alby och på fredag åker vi och pappa (kanske Rikard) till Avesta och hälsar på farmor och farfar. Det passar helt perfekt eftersom Fagersta ligger fyra mil från Avesta, plus att vi slipper åka tåg och greja. Det kommer nog bli hur bra som helst!

RSS 2.0