tjugonionde augusti

Råsjö igår. Var hejdå-fest för Carro igår eftersom hon flyttar till Göteborg på söndag. Hade riktigt trevligt, jag kommer sakna Carro! Men är jätteglad för hennes skull och självklart kommer jag och hälsa på henne!

Alby nu. Så nu är jag hemma i Alby, säger fortfarande `hemma`till Alby även fast jag har flyttat, men som sagt det kommer nog alltid att vara hemma för mig ändå. Jag kommer alltid att ha två hem. Det känns bra! haha. Jocke kommer hit imorn också, så vi blir här i några dagar till veckan.

Idag. Har jag läst igenom massa gamla brev, både från brevvänner och mina vänner. Dom här breven är typ 6-10 år gamla. (Har en till låda med grejer som kanske kan vara 15-19 år gamla) Älskar att kolla igen gamla brev och grejer lite då och då, åh det är så många minnen som kommer upp. Det är så roligt! Och alla brev från Jennifer när hon var på Irland, hahahaha, vad ska man säga? Vi var fan knäpp, så roligt att läsa! Glad att jag sparat allt, minnen!


tjugofemte augusti

Vi har börjat renovera lite här hemma. Eller renovera och renovera vi håller på och ska måla om i hallen bara. Och det blir vitt, enkelt och stilrent. Det blir kanoners. Så imorn sätter vi igång med målandet. yey.

Imorgon. Är det club-dag på HM och 10% på allt. Så jag tänkte ta mig en sväng på stan och kika om jag hittar det jag vill ha. Och blir det 10% på det skadar det ju inte. Man ska passa på när man kan.



Vad mer kan jag säga? Än att jag är besviken på dig......

tjugofjärde augusti

Tråkigt. Friidrotts-VM är nu slut efter en hel vecka med massor av bra. Vad ska jag nu ta mig till? Och Usain Bolt till Sverige inom de närmaste två åren kanske? vem hänger med? OM det blir så lovar jag er att jag kommer vara där, det kan man bara inte missa. Hej

tjugonde augusti

Han har gjort det igen. 200m. Usain Bolt. Helt sinnessjukt.


(bild;aftonbladet)

nittonde augusti

Har varit en sväng på stan och birsta idag. Hittade såklart en massa, men köpte ingenting. Måste fundera på vad jag ska köpa och vad jag faktiskt verkligen behöver. Det är sånt här tänkande man måste ha i nuläget. tyvärr. Men nåt ska jag nog köpa mig, det är jag värd!

Nu är jag hungrig! Sitter och väntar på att min kära sambo och pojkvän ska komma hem snart så vi kan äta mat. Jag är verkligen döhungrig. Vi ska äta våfflor idag, mumsfilibabba. Hej

sextonde augusti

Friidrotts-VM. Usain Bolt. Vad ska man säga? Denna man är helt sjuk.


(bild;aftonbladet)

femtonde augusti

Gott folk! Jag är vaken, kan ni fatta att jag är vaken och sitter påklädd och sminkad och redo att åka in till stan! Var klar redan för tjugo minuter sen till och med. Det händer inte ofta.

Nej, så nu måste jag springa till bussen som går mot stan och möta upp syster som kommer med tåget. Sen blir det en heldag på stan/birsta/selånger marknad. Hej

fjortonde augusti

Vet ni vad? I helgen är det selåner marknad och vi var där en sväng och småkika lite redan idag eftersom Jocke är borta hela helgen. Så vi köpte det vi alltid brukar köpa, munkar, chips, remmar (man kan inte gå hem från en marknad utan remmar), sen köpte vi även lite tunnbröd, korv och fryspåsar! Hela kalaset på ca 250kr, kan man annat än älska marknader, huh? Kom i alla fall hem vid halv åtta och köpte mat från granlo, blev kycklingsallad för min del. MMM.

Och nu sitter jag här. Blir väl kanske till att kolla på nån film och äta mina älskade remmar (måste jag säga att jag älskar remmar?) Kanske lite HP innan jag lägger mig. Ska kliva upp tidigt imorn och möta syster som kommer till stan. Vi ska gå på stan/birsta och såklart en sväng på Selånger marknad. Hon ska sova här också, så jag hoppas på lite friidrotts VM m. mys imorn kväll, vad säger du om det? Hej

trettonde augusti

Idag har jag haft mitt göra. Började dagen med att umgås lite med Harry P, vilket är lika spännande varje gång och man får verkligen sånadär aha-återblickar. Städade ur och gjorde ren kylen, diskade och plockade undan lite här hemma sen fanns det lediga tvättider så jag tog och tvättade också. Efter det var det dags för att laga mat, käka och sen åka och handla lite.

Kände för att baka idag också. Ville testa göra biskvier eftersom jag aldrig gjort det. Blev så sugen på det när jag läste på en blogg som gjort biskvier. Så ja det fick bli det och dom blev verkligen supergoda! Kommer garanterat göras om.

Och vet ni vad? Kom på när jag satt mig vid tv, runt nio ikväll att det var första gången tv;n var på på hela dagen. Har fan inte kollat på nå tv idag konstigt nog, annars har jag alltid tv;n på. Så bra jobbat lina. strongt gjort. haha. har fan haft fullt upp hela dagen. Men nu ska jag tillbaka till mina kära vänner Harry P & CO. Hej

tolfte augusti

Lite uppdatering! Det skadar väl aldrig för min fåtal läsare. Var som sagt hemma i Alby tors-sön och hade det verkligen supermysigt med en hel del fiske, middag i Östavall, derby på Skogsvallen som hemmalaget dock förlorade, en massa mys och gott.

Har även hunnit med att varit sjuk under den tiden också, haft riktigt ont i halsen och haft en del dåliga nätter pga det. Men nu känner jag mig på bättringsväg och räknar med att vara frisk snart så jag slipper hostan och kan börja träna igen. I måndags träffade jag Jennifer, vi tog en promenad, drack te, åt popcorn och en massa prat, som vanligt vill säga.

Idag har vi varit ute på birsta, jag, jocke och dennis. Köpte med mig lite grejor till lägenheten och till mig själv nagellack + remover. Träffade mam o pap som var i birsta idag också så det blev middag tillsammans med dom idag! trevligt. Har testat mitt nya nagellack nu så nu har jag fiina naglar.

Har även börjat läsa sjunde boken av Harry Potter. Nu när jag läst och sett sjätte kände jag att jag ville fortsätta när minnet är färskt liksom. Så på kvällarna umgås jag med mina nya vänner Harry P och Co. Hej

femte augusti

Idag har jag städat. Och tränat för den delen. Tränade först, hoppade sen in i duschen när jag kom hem och sen städade jag hela lägenheten vilket innebär plocka, dammsuga, dammtorka, torka golv, ja hela köret liksom! Så nu är det fint här hemma och det gillar vi!

I måndags och igår, har vi varit i Häggsjö (Jockes farmor och farfars stuga) och solat och fiskat en massa. Har blivit två heldagar med middag där ute så det har varit härligt! Det är riktigt mysigt där faktiskt. Vädret har varit hyffsat också, vi klarade oss från nåt regn i alla fall och tur var väl det!

Så det har jag sysslat med dom senaste dagarna då. Nu står väskorna packade här hemma för imorn vi åker hem till Alby och är där tills på söndag! Hoppas på fin väder så våra planer vi har inte förstörs! Och på fredag blir det nog derby i Östavall också. trevligt.

Nu blir det lite tv och sen slår jag kanske på en film som jag kan somna till. Hej 

andra augusti

05.40(!) klev jag upp imorse, och jag är fortfarande vaken än. Måste ha varit ett bra tag sen man var uppe så tidigt, vad gör man ens uppe så tidigt? I alla fall så jobbade jag på Knaust idag, frukost såklart då. Var Carro som vart snäll och fixa det åt mig, så tack.

Slutade vid 11, så då for jag hem och tog en powernap med Jocke som fortfarande låg och sov. Klev upp vid ett nån gång igen. Sen har vi bara varit iväg och tvättat pärlan och handla mat inför veckan! Kanske ska göra mig en blåbärs-smoothie nu och slå på en film? Eller så kollar jag runt lite om jag hittar nå mysiga höstkläder. Mysigt med höst ju. Hej

RSS 2.0