trettioförsta augusti

Kom hem från jobbet för en stund sen. Och jag slapp ta bussen imorse, bilen fixades igår och nu går den som den ska igen. Skönt! Har precis diskat undan all disk och nu tänkte jag ta och plocka undan lite här, dammsuga en sväng och sen bädda rent i sängen.

Senare kommer mamma och pappa hit, så ska umgås med dom idag. Kanske blir en sväng på birsta också? Får se. Så det var väl det. Imorgon blir det inventering med frukten, har då jobbat åtta pass i rad. Min kropp börjar bli trött, skulle behöva en ledig dag faktiskt. Får se när det blir. Hej

trettionde augusti

Bra start på denna dag.. Eller inte. Klockan kvart i sex imorse när jag skulle till jobbet bestämde bilen sig för att krångla lite (tur att den krånglade hemma på parkeringen och inte efter vägen i alla fall). Jag in och väckte Jocke som typ nyss lagt sig efter att jobbat natt. Ringde jobbet och sa att jag skulle komma en timme senare. Fick som tur va skjuts till jobbet av Jockes pappa. Jobbade då till tre idag istället då. Sen fick man ta bussen hem då, det var längesen kan jag lova.

Nu har jag kommit fram till att man blir sjukt bekväm med att kunna ta bilen överallt. Så mycket lättsammare bara. Men imornbitti får det bli 20 över 5 bussen till jobbet (bilen håller på och lagas), det blir ju härligt. he hehe he he.

Men till något roligare. Var på birsta en sväng igår, hittade en tröja och en jacka från monki. Min efterlängtade jacka, äntligen! Har ju kollat efter just den jackan sen i våras tror jag men den har alltid varit helt slut varje gång. Men igår hade jag tur. Var nån som precis hängde tillbaka XS/S när jag gick förbi så den roffade jag åt mig och köpte. Och tröjan älskar jag. Bra bra bra. Det förtjänar jag! Så de så. Hej

tjugosjätte augusti

Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu och somna på typ en minut. Men tänkte försöka hålla mig vaken en stund till eftersom jag börjar klockan ett imorn och kan då sova ut. Och vill inte sova för mycket heller. Ni fattar va? Jag är verkligen dötrött. Klev upp fem imorse (och igår), jobb 06-14 idag. Nämnde jag att det var typ över en månad sen jag klev upp fem sist? Hua.

Annars gillar jag att man fick lön igår. Och att IKEA-katalogen damp ner här hemma igår. Lite sugen man blir att åka till birsta och handla massa nytt. Ska fan göra en lista på allt jag vill fixa med här hemma och sen börja ta tag i den. Har ju fått lite inspiration nu också. Sen vill jag handla ett par leggings jag sett (men dom lär väl inte finnas kvar). Sen har jag även kommit fram att det skulle vara skönt om man skaffade linser. Ja. Godnatt

tjugotredje augusti

Godkväll. Härlig ledig dag idag, åt en sen frukost, träning, fotboll, god middag, true blood och så åt vi upp resten av remmarna som var kvar. Najsbajs. Men jo, jag ska ju klippa och färga håret imorn. Frågan är om man ska våga sig på nån liten förändring? Alltså med färgen, är inte mogen att göra nån förändring med håret än. Meen vi får se.

Är sugen att åka ut till birsta en sväng imorn också. Har massa ideér på lager som jag skulle vilja pyssla med här hemma, men grejen är ju bara att man ska ta tag i det också. Det har jag inte orkat gjort än... Oväntat? Nej!

tjugoandra augusti

Hejhopp! Tänkte meddela att jag faktiskt lever, och allt känns för det mesta riktigt bra nu! Så vi kan ju hoppas att det håller i sig. Annars då? Vad händer? Jo, jag har typ bara jobbat dom senaste veckorna. Det är väl kul (eller)? Pengar är ju bra. Har hunnit med lite roliga saker också, inga hejdundrans saker, små men bra saker. Sånt som gör mig glad.

Sen har vi vart på Selånger marknad igår. Handlade det vanliga, korv, chips, remmar, munkar, tunnbröd. Standard liksom. Bara ätbara grejer. hehehe. Sen åt jag en langos för första gången också, måste väl säga att den inte var så värst god men nu har jag smakat i alla fall. Men nej, nu tänkte jag hoppa i morgonrocken och lägga mig framför tv;n en stund innan det blir sängen. Hej

RSS 2.0