trettionde november

I söndags fick vi snö alldeles lagomt till första advent. Idag är det onsdag och all snö är i princip borta, allt regnade bort under gårdagen. Bara det är vitt på marken på julafton så är jag nöjd, sen klara jag mig faktiskt.

Igår blev det jobb till två, sen blev det birsta med Malin. Tanken var väl att jag skulle hitta några julklappar och hittade nog några i alla fall, men fick inte med mig några hem (måste ju fundera). Sen kom pappa och Patrik och hämta oss och vi for ut till gärdet för lite hockey, Sundsvall-Leksand. Inte den roligaste matchen jag sett.

Idag är jag lite ledig. Så ska nog bara vara hemma och inte göra nånting speciellt idag. Förhoppnigsvis ska jag täffa Jennifer en sväng ikväll! Det var ett litet tag sen sist nu. Så där har vi min dag idag. typ.

tjugosjunde november


tjugofemte november

Igår fyllde morfar år, så ringde och sa grattis till han! Han hade fått trisslotter och nån blomma sa han, lilla morfar! Så nu är det mindre än en månad kvar till julafton. Och appropå jul så fick jag som jag ville och är ledig hela julhelgen! lina glad. Så nu är det väl bara att ta en långjävladag på birsta och leta julklappar. jorå.

Lön idag också. Det märks när folk har fått lön, herreguuuuuuud. Jobbade även över 45 minuter, så kul har vi haft det idag. Så nu är man rätt trött i hÖvvE kan jag lova er. Nu har jag slagit ner arslet i soffan och tänkte käka lite karra och se en film eller nåt sånt kul (och ladda för en ny dag på jobbet imorgon, kuuuul).

tjugoförsta november

I fredags tog jag två-tåget till Ånge, så i helgen har jag vart hemma i Alby. Malin kom och hämta mig vid tåget, vi åkte och handla, gjorde tacos till middag, hälsade på i Östavall en sväng och kollade Idol. 

Lördag gjorde vi inte mycket på dan. Mamma och pappa skulle på medlemsfest på kvällen, så jag, Malin och Niklas bjöd in oss i Östavall på middag och lite fika. hehe. det var gott! Sen for jag och Malin till Patrik och hälsade på, köpte med oss lite godis och så såg vi den senaste X-men filmen och myste med kissarna!

Söndag blev det inte alls mycket gjort heller. Slösöndag, kolla tv, såg Inception, åt middag med mamma och pappa denna gång, sen var det visst liverpool på tv och sen var det dags att bege sig till tåget och hem till stan. Och som vanligt har det varit skönt att vara hemma lite. Nästa gång jag är hemma i Alby är det jul!! Myyyyyyyys.

sextonde november

I lördags var vi på 50-årskalas, fick smörgåstårta och tårta och hade det trevligt. I söndags åkte vi till Jockes pappa och käkade lite tårta på farsdag. Senare på kvällen gick vi på bio och såg Tintin, jag och Jocke. Den var väl helt ok, men biochipsen satt fint i alla fall.

Vi har haft pappa på besök här. Han har haft kurs här i stan sen i måndags, så han har övernattat hos oss till idag. Så i måndags när han slutat kom han hit och vi väntade på att Jocke skulle sluta, sen åkte vi in till stan och käkade middag på Canton. Igår gjorde vi tacos till middag, slappade lite i soffan, såg en film, Captain America och sen hann vi se slutet av fotbollen också som Sverige förlorade. Trevligt att ha lilla pappa på besök!

Har även hunnit med att färga och klippt mitt hår hos Carro i måndags. Plus att min jacka hade kommit igår, så efter jobbet for jag in till stan och köpte den (älskar den!). Undra om man kan börja julpynta nu också? Eller i alla fall ta fram julstjärnorna i fönstren. Kanske kanske.

tionde november

Min förkylning börjar sakta men säkert gå över. Förhoppningsvis blir jag av med den helt snart. Annars har jag haft en väldigt effektiv dag idag, åkte in till stan vid halv 12 och mötte upp Malin och Frida. Gick på naturkompaniet där jag tänkte köpa min vinterjacka, men då hade dom inte den färgen och storleken jag ville ha. Tydligen poppis dom där jackorna. Men han som jobbade där var snäll och ringde och kolla om han fick tag på den från en annan butik, och det fick han så nu väntar jag bara på tills den kommer! Efterlängtad kan jag lova, börjar ju bli kallt nu.

Senare for vi ut till birsta. Hittade farsdagspresent efter mycket letande och velande, hehe. Köpte en röd mössa (kommer passa perfekt till min nya jacka), fyndade ett par byxor på bikbok (halva priset) och hittade som vanligt en hel del som jag vill ha. Sen gick vi på charm också, Malin och Frida käkade och jag fikade en torr krämbulle. Sen var det dags för kvällsjobb. Diskade, hör och häpna, faktiskt när jag kom hem nu ikväll och nu funderar jag på om det kanske är dags att sova, det vore skönt. Hej

femte november

Helg igen då, nejdå veckorna går inte alls nå fort. I alla fall så fyllde Jockes farfar år igår, så for dit en sväng på dan och fikade lite. Sen var mamma och pappa i stan också så vi for till birsta/IKEA och gick en sväng med dom där. Och efter det åkte vi in till stan och käkade mat på jack´s bar, hur gott som helst! Sen åkte vi hem till oss och tog vår traditionella fika, kollade lite hockey (Leksand-Västerås) och snacka massa. Mysig dag!

Sen har jag visst gått och fått en jävla förkylning. Huvudvärk, täppt i näsan, snorig och ont i halsen, visst är det väl trevligt. Jocke jobbar till fem, så idag ligger jag i soffan med täcket hela dagen. Förhoppningsvis blir jag piggare till ikväll, är ju bjudna på middag hemma hos Jockes mamma. Men nu tänkte jag försöka göra nån slags frukost och sen ta en lång dusch. Hej

RSS 2.0