tjugoandra mars

Har varit ledig idag, så tog och pallra mig ut till birsta en sväng. Perfekt dag att gå på birsta dagen innan löning, inte alls många själar där. Var så stillsamt(!) och skönt att gå där. Hittade ovanligt mycket idag också, så fick med mig en tröja, ett par shorts, underkläder och lite småsaker i alla fall! När jag kom hem tog jag mig en liten promenad till hemköp och postade ett brev, diskade och lagade mat. Jävligt mätt och belåten är jag nu! Underbart.

Imorgon har jag ett mördarpass på jobbet, 13-21.30. lovely. Så kan ju hoppas på mycket folk, som är glada, så kanske tiden går fort ändå. God lunch har jag ju också imorn så det blir nog rätt bra ändå! På lördag jobbar jag till 18, sen ska vi iväg på 25-årskalas med suit up tema. Blir kung de. Trevlig helg!

artonde mars

Haft ännu en ledig helg! Slutade fyra i fredags, diska och städa lite hemma, när jocke slutat så for vi och köpte pizza som fick bli middagen. Sen såg vi filmen the grey, helt ok film!

I lördags så tog jag tåget till Ånge, Malin hämtade upp mig där och vi for hem till Alby och gjorde mat! Tanken var ju att vi skulle åka till Leksand och kolla på Leksand-Timrå, men fick inte tag på några biljetter. Så vi beställde hem matchen och såg den hemifrån istället, lite synd med tanke på en fullsatt tegera arena. Skrek oss lite hesa när Leksand gjorde 2-2 (låg under med 0-2 och vände), tredje perioden var bäst annars sådär hockey. Dock blev det förlust i förlängningen, men en poäng är alltid bra! 

Idag vaknade vi typ vid nio eftersom det blir så ljust i Malins lägenhet, hehe. Så vi tog det bara lugnt innan Malin skulle på jobbet, skjutsade dit henne och sen for jag till Patrik och Anna. Blev käk där, kolla lite hockey, och halvkolla på massa filmer och tvprogram. Tog sen tåget till stan halv sju igen. Nu blir det täcket i soffan och kika en massa serier!

trettonde mars

Helgen har jag spenderat i Alby, tog tåget till Ånge i fredags. Så hängde lite hos Malin, Patrik kom också dit, sen kom mamma och hämtade oss och vi for till Alby. Firade Niklas och mormors födelsedagar med middag, tårta och paketöppning. I lördags for jag, mamma, Malin och mormor till Sveg och dollarstore och handlade lite nödvändigheter. Hittade nåt cafè där också där vi fikade innan vi begav oss hem igen. På kvällen åkte jag och mamma till Malin, gjorde iordning massa gott och sen slog vi ner våra arslen i soffan och kollade på finalen av melodifestivalen. Mys!

I söndags åkte jag och Patrik längdskidor (han var den enda jag fick med ut i spåret) i Östavall, Malin hängde med till mormor och morfar i alla fall. Så åkte ju i alla fall 5 km och det var riktigt jobbigt kan jag lova. Men det var riktigt härligt också! Senast jag stod på ett par längdskidor var nog 2005, värt att nämna kanske. Sen duschade, fikade och kolla skidor hos mormor och morfar innan vi for hem igen. Blev tacos till middag, sen bara tog det lugnt liksom. Sen tog jag 22-tåget hem till stan igen. Härliga helg!

Annars händer det inte alls så mycket roligt, kanske därför man inte har nån lust att skriva. Har jobbat rätt mycket nu dom senaste veckorna, känns som man inte hunnit med så mycket mer. Skulle behöva städa, tvätta och rensa en massa här hemma, men det får jag ta tag i när jag orkar känner jag. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på gårdagens Familjen Annorlunda som jag missade, sen laga lite mat kanske. Jag lever i alla fall.

tredje mars

Malin sa igår att jag "måste ju skriva". Så jag gör väl det då. Mamma, pappa och Malin var i stan igår, så efter jag slutat jobbet åkte vi hem till oss och fikade, kollade tv och snacka massa kul. Nästa helg åker jag hem till Alby, och vi/jag har planerat in en massa kul då!

Annars rullar väl allt på, jobbar och försöker hinna med lite träning. Äta bättre skulle jag också behöva göra, så skriver jag det här kanske jag tar tag i saken på riktigt. Så skönt att snön börjar försvinna nu också, hoppas att våren är på väg, så kanske man kan börja ge sig ut på längre promenader/joggingturer! (inte roligt att göra det i slaskväder). Inte lätt att komma igång när man varit så jävla lat, skärpning nu lina för i helvete. hehe

RSS 2.0