tjugoåttonde juni

Midsommar var det ja. Firades som sagt hemma i Alby med familjen Bäckström, och i vanlig ordning, trevligt sällskap, god mat, men dock inte lika roligt väder men vi slapp regn som tur var i alla fall. Treeevligt!



Åkte såklart och hälsa på Patrik och Anna och kattungarna också. Om dom var söta? Ja vi satt på golvet och fika, det säger väl allt! Bra helg!


tjugofjärde juni

Tar med mig dom bästaste grabbarna och åker hem till Alby och firar midsommar!


Hejdåå!

tjugoandra juni

Såg the shawshank redemption igår, BRA film! Sånna filmer kan man se om och om igen. Idag for vi ut till birsta en sväng och köpte lite alkohol till helgen, lämnade tillbaka en trasig smörgåsgrill och kollat på mobiltelefon.

Nu ikväll kom pappa förbi en sväng och drack kaffe innan Rikards match. Så runt sju for jag och pappa ner till selånger ip och kollade på matchen och Ånge vann med 5-2, tror jag det blev. Treevligt! Börja packa skulle jag behöva göra nu egentligen, eftersom på fredag morgon åker vi hem till Alby och firar midsommar där! Men nu ska nog jag och jocke se megamind. Så packningen får kanske vänta till imorgon, börjar ju inte förrän 16, så det borde jag hinna med.

tjugoförsta juni

joråsatt, igår blev det födelsedagsmiddag på biteline. Åt en varsin hamburgare, som brukar vara supergoda, då Jocke efter ett tag upptäcker att hans hamburgare är rå i mitten. Så vi säger till (hon som hjälpte oss var väldigt trevlig och förståelig) så det hela slutar i alla fall med att hon bjuder på Jockes mat + kaffe och glassbuffé till oss båda. Så det blev en billig middag, hon bjöd ju på typ 230spänn. Så inga sura miner. Biteline lär vi ju gå till igen ändå! Kanske vi vågar på oss en hamburgare igen också, jorå!

Jobbat till klockan tre idag. När jag vart hemma en stund så kommer mormor och morfar och hälsar på, dom var visst i stan idag. Så det var en trevlig överrsakning! Gjorde kaffe och fikade tårtan som var kvar. Och eftersom jocke fyllt år fick han trisslotter, vinst på tre av fyra hur ofta händer det liksom?

Nu har jag precis duschat och funderar på om jag ska se en film eller inte. Får se hur länge jag kan hålla mig vaken, ögonlocken brukar svika mig rätt tidigt efter att man klivit upp fem på morgonen. Ledig imorgon i alla fall, då ska jag sova! 


nittonde juni

Har jag sagt att jag ogillar att vara sjuk. Nej men då säger jag det nu, jag ogillar att vara sjuk.. Eller sjuk och sjuk, ont i huvudet, snorig och ont i halsen, men det börjar bli bättre nu (förhoppningsvis)! Det var värre i fredags. Så nu har vi rett ut det, bra!

Igår var vi i alla fall på födelsedagsfika hos Jockes mormor. Sen på kvällen for jag bort till Jennifer, vi satt och snacka på och planera en massa kul!

Idag har mamma, pappa, Niklas och Malin varit här och firat Jocke (som fyller år imorgon) och ätit lite tårta! Nu ikväll har Jockes mamma, mormor och Roffe varit här och fikat. Trevligt! Blir väl soffan och tv ett tag nu innan det blir till och hoppa ner i sängen, för imorgon är det jobb 6-14 på schemat.

Och eftersom Jocke fyller år imorgon så tänkte jag bjuda födelsedagsbarnet på en middag ute! Är sugen och testa nya o´learys, för det vore ju gott! Vi får se vad det blir.

femtonde juni

Jag har blivit rödhårig! Japp, färgning och klippning hos Carro igår, lunch hann vi också med! Lite svårt att beskriva färgen men åt det rödbruna hållet är det i alla fall och jag är supernöjd! Tack Leek!

På kvällen följde jag med Carro och Nisse och käkade buffé på dragon house. Sen blev det bio, baksmällan 2, då även Mathlida hängde på. Bra film faktiskt, bättre och roligare än vad jag väntat mig. En trevlig dag/kväll!

Idag har vi varit på birsta en sväng, jag och jocke, och kikat lite. En t-shirt från HM och en klänning från monki blev det för min del. Jocke som skulle hitta shorts kom inte hem med nåt. På vägen hem for vi in till Jockes mormor en sväng och åt jordgubbar med mjölk och fika på det! Och nu i denna stund sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.

tolfte juni

Härligt med helg, och vilket väder det varit! I fredags blev det först jobb fram till klockan tre, sen hem och svirade om till bikini och solade lite. Runt sju kom Patrik och Anna hit, så då vi for och käkade mat och sen blev det 3D-bio (såg pirates-filmen)!

Igår hade vi bestämt att vi skulle grilla, så vi for och handla grejer till det. Sen for vi iväg och spelade minigolf, Patrik och Jocke hamnade på exakt lika många slag (hur ofta det nu händer) medans jag visst hamnade en hel del slag efter. Åkte hem och satte oss ute i solen tills Anna kom, runt halv sex. Så gjorde vi iordning maten och grillade här nere hos oss, åh gud va gott det är med grillat! Satt ute ett tag innan vi gick in och slog på en film, unknown. Bra film, lite mycket bourne-stuk bara.

Idag har vi inte gjort mycket. Patrik och Anna for för ett tag sen sedan, så nu sitter man här. Lär inte bli så mycket mer gjort idag heller skulle jag tro, en söndag är en söndag liksom. Bra helg!


MAAAAAAAAAAAAAAT!

åttonde juni

Men JA, äntligen sommar! Helt underbart! Denna sommar kommer bli awesome, det känner jag på mig. Massa roliga och mysiga planer med bra folk. Man kan ju inte bli annat än på bra humör!

Sol har vi ju faktiskt också fått, dock ingen ligga-och-pressa-i-solen-väder men varmt. Blev en kvällspromenad runt sidsjön igår med Jennifer. Idag följde jag med Jocke och Thom och fiskade lite, passade på att få lite sol på mig i båten också. Bra dagar och mer sådana ska det garanterat bli!

Andra bra saker är ju att skattepengarna kommer in på kontot imorgon, YES! Och att nu börjar jag fan räkna ner till semestern, ca sex veckor kvar för min del! Helt underbart med sommar ju!

RSS 2.0