Sundsvall nu.

Det är där jag kommer vara nu ett bra tag framöver. eller nästan hela tiden. Eftersom skolan börjar imorn och så. :) jätteskoj.?! Och förhoppningsvis får vi flytta in i lägenheten på onsdag eller torsdag! :) så länge bor jag hos Jocke!  Orkar inte pendla, det är för jobbigt. Även om det så bara är några dagar!  Men plus att innebandyn börjar nu. Så kommer nog inte kunna åka hem så ofta, eftersom när väl innebandy säsongen drar igång är det i princip match varje helg. Men mamma vill nog att jag ska komma hem nån gång. Får se vad det kommer för tillfällen :) just nu är det fullspäckat schema nästa månad! :) hehe.
. jaja, ska packa det sista nu innan jag åker till stan igen. Hoppas jag fått med allt. vilket jag antagligen inte fått. men man få ta allt eftersom. se vad som fattas osv. :)

 *


Innebandy

Var iallafall iväg på min första innebandyträningen med laget idag. Efter alla ensamma träningar var det faktiskt skönt att slippa träna ensam. Efter ett lååångt sommaruppehåll med enbart springa i eljuspåret och spänstövningar och absolut inte rört klubba och boll på månader. Så gick det faktiskt bättre än vad jag trodde! :) vilket var tur. Så nu hoppas jag att jag kommer igång på riktigt.  (: 
. annars idag har jag och Jocke varit ute i birsta och kikat typ hela dagen innan jag skulle åka på träning. Och nu är han på träning, så hoppas han kommer hem snart. 
Då ska vi se film och mysa! :) 

*

Te

Väntar på att Jocke ska komma hem från sin träning.
så vi kan dricka te och mysa! :) 
<3 

Myspys

Äntligen! Imorn kommer min älskling hit. längtar hur mycket som helst! :)
Kommer bli en hel del mys. Vilket jag har saknat jättemycket!

Gud vad vi ska pussas och kramas imorn! :)
<3


Älskar min Joakim.
mest av allt. <3



Harry Potter

har börjat läsa om harry potter och halvblodsprinsen(sjätte boken)  :) har läst den förut, men man glömmer. så tänkte ta och läsa den igen innan sista boken kommer ut på svenska. så man kommer ihåg allt! :)  nörd. jag vet. har väldigt lite att göra. så varför inte? 

har även pysslat med lite nödvändiga grejor uppe på vinden idag. som jag ska ha med mig när jag flyttar till stan igen. (: det är alltid lika kul att gå på vinden. där kan man alltid hitta nåt! 
. sen gjorde jag mackor till mig och pappa, eftersom jag är så snäll! (:   och nu har ingenting att göra. ska väl antagligen läsa mer harry. :)   så. hej.  

Joakim<3
älskling.   


Rosa

bara för att jag har rosa som bakrundsfärg betyder inte att jag är en fjortis. 
jag tycker bara det är snyggt helt enkelt. :)
(tänkte så ni inte missuppfattar mig)

. Är så jävla less på att jobba. Till veckan blir den sista iallafall. så det är ju positivt. väldigt. :) 
Hur skönt som helst med helg nu ocksåska bara slappa.
vara hemma och slöa. göra absolut ingenting. typ. :) 


Fast saknar min Joakim att mysa med.

längtar så sjukt mycket efter dig. <3    


ja-a

sitter på jobbet än, jobbar över lite idag igen. :)  inte det roligaste direkt. Men har faktiskt ingen lust att cykla hem. För det spöregnar ute. Ioförsig tar det ju bara typ 2minuter att cykla hem. men känns som man kommer bli dyngsur. Så jag väntar och ser om det blir nåt uppehåll nångång snart, eftersom jag är så smart! :) haha.

. Saknar min Jocke hur mycket som helst.  <3
vill att du ska komma hem nu. .


Bättre sent än aldrig

Som sagt; Bättre sent än aldrig. Yran07.
Orkar egnetligen inte skriva, men har fått så fina bilder som påminde mig om allt skoj. Det blir kortfattat. Torsdagens höjdpunkt var snook. Jag och Carro fick springa genom hela campingen för att hinna, i år igen. :) Var efter det på campingen med Patrik.O, Anton, Bergfeldt m.fl. Där vi även tillbringade hela fredagen med många av Patriks roliga historier och allt annat som sades, allt skratt. Har aldrig skrattat så mycket tror jag. haha. :) LÖrdagen blev det också campingen med dom andra. Tittade även på the ark, men var tvungen att lyftas över för det var en tjej som stank hur mycket svett som helst. äckligt. Så vi gick tillbaka till tältet. Hade iallafall väldigt trevligt, synd bara att det skulle regan typ varje dag! :/ menmen. sånt man får räkna med! 

Min Jocke var där också så fick träffa han på kvällarna också
vilket gjorde allt mycket bättre! gofis<3  :)
. och min sötis Carro. <3 


 
alla skulle vara ninja. haha
image4  
 
  

Något nytt

Den här dagen har gått ganska så fort ändå, kanske för att jag stått och packat säck på jobbet hela dagen! vilket är något nytt, har inte gjort det förrän nu. så. det är ju positivt. Sitter och jobbar lite övertid nu. Har lite flextid att ta igen. hehe :D så är det. så får väl se vad det blir imorgon.
Vill verkligen att mina sista två veckor ska gå fort, jättefort. speciellt den här veckan iallfall.
Kommer inte få träffa min Jocke på typ en och en halv vecka nu, han åker utomlands idag. 
JAG DÖR.  :,(
   


Tetris

Jag börjar bli jättebra på tetris. Ett bra spel om man vill fördriva tiden faktiskt. :)
Så nu är jag grymt bra! har tränat en hel del faktiskt. :D haha.
... Sitter på jobbet, slutar snart. Sen är det helg för min del. Ska åka hem med Jocke till stan! :)  så ska vi mysa hemma hos han hela helgen. Sen på måndag åker han utomlands. :/ hur ska jag klara mig?!!
kommer sakna dig jättemycket. 


. Slutar snart så ska väl fortsätta!

RSS 2.0