tjugosjunde oktober

Nyss kommit hem från birsta. Hittade dock inget roligt till mig själv. Men en julklapp till pappa hittade jag, lika bra att börja med klapparna i tid tycker jag. För om man liksom börjar redan nu så slipper man att handla allt i december och därmed slippa att mycket av pengar den månaden går till julklappar! Bra va? Tror till och med jag vet vad morfar ska få. hehehe

Sen köpte vi en sån där namngrej till Sören, som man sätter på halsbandet. Så om han kommer bort står det hans namn och telefonnummer så dom kan ringa till oss. Han kommer bli såå fin i den. Lill Sören. Och i tisdags fångade han råtta nr.2, tur att det är små sådana han fångat än så länge. Äckligt ju. Ucsh.

Får se vad resten av denna dag bjuder på. Upptäckte ju att det inte är nå halv åtta hos mig den här veckan, gissa om jag blev besviken i måndags när jag satt framför tv;n halv åtta och postkodmiljonären började istället! bu fucking hu.

tjugotredje oktober

I torsdags, blev det först lite jobb och senare middag med mamma och pappa ute i birsta. Dom skulle på nånting med Babben. Så sen kom dom förbi och fikade lite kladdkaka. Trevligt det.

Sen har jag väl inte berättat att Sören har fångat sin första råtta? Men jo, det har han i alla fall. Duktigt liten kille. Dock var inte jag hemma då, så det var Jocke som fick ta hand om den lilla situationen. Hade jag vart hemma hade jag nog sprungit och gömt mig nånstans och låtit Jocke tagit hand om det ändå! hehehe.

Nu i helgen är jag ledig, så igår blev det kinamat till middag och sen Idol och lite chips. Idag hade jag velat gått på bio eller nåt sånt. Men det verkar inte gå nå bra just nu, så vi skippar nog det. Hejs.

tjugonde oktober

Nu ska vi se. I torsdags firade vi min födelsedag! Så vid halv sex då for vi ut till birsta och mötte upp familjen för lite mat. Efter det åkte vi vidare mot bowlingen, och shit vad kul det är att bowla när man inte gör det så himla ofta! Sen åkte vi alla hem till oss och fikade och öppnade lite paket. Fick bl.a en resväska, presentkort, nya knivar, en tröja, en bakbok och en sittpuff. Allt var bra bra bra! :)

I lördags var vi bjudna på middag hos Jockes mamma. Vi åt en god trerättersmiddag och drack lite vin. Det var trevligt. Fick en present av henne också. Och igår, tisdag, blev det middag och bio med världens bästa Jennifer. Måste även påpeka att vi var helt ensamma i biosalongen, hahaha.

Annars tror jag inte att det hänt nå mer speciellt kul sen sist. Har jobbat och bara varit. Ledig idag så får se vad man hittar på då, förmodligen inget speciellt men ändå. hehehehehehehehehehehheeheehheheheh.

trettonde oktober

Sju ringde klockan imorse. Dom byter dörrar till lägenheterna här hos oss nu, så idag var det vår port som stod på tur. Dom börjar ju sju så det var bara att kliva upp och vara glad. Så idag har man hört massa borrande hela dagen. Så nu för en timme sen blev dom äääntligen klar. Så nu har vi en extremt säker dörr. Bra va?!

Igår kom Malin hit, for på birsta en sväng och kika. Fick min födelsedagspresent och jag köpte en skjorta till mig själv. Sen blev det såklart fotboll, men vi slutade kolla när Holland gjorde 4-0. Dåligt Sverige. Ja.

Idag har det inte blivit mycket gjort. Städade upp allt damm efter jobb-gubbarna, våfflor till middag och nu har jag en marängtårta i ugnen som väntar på att bli klar. För ja, imorgon fyller ju jag år! Så imorgon blir det först jobb till 15, hem och dona lite, sen kommer hela familjen Berglund/Kohtala för lite firande med middag, bowling och fika. Kan det bli bättre?

nionde oktober

Är inte så bra på att blogga. Men nu tänkte jag i alla fall göra ett litet försök att få ner nåt här. I tisdags for vi hem till Alby, jocke och sören med. På onsdagkväll for jag hem till stan för jobb tors-fre, så direkt efter jobbet så for jag hem till Alby igen. Så nu är jag här och myser. Och igår på jobbet fick jag jag reda på en liten grej som gjorde mig glad! Tänker dock inte skriva vad det är här, ni som bryr er och vill veta kommer förmodligen att få veta också. Så är det med det! :)

Igårkväll åkte vi till parteboda, till Patrik och Anna, och såg Idol, åt chips, dipp, ostkrokar, godis och drack lite öl. Det var gött! Och pappa bjöd på gòmiddag idag, kebab m. pitabröd, grönsaker och strips. Nu ikväll får vi se vad vi hittar på, kanske blir nån film eller nåt sånt kul.

RSS 2.0