tjugonionde januari

Mamma, pappa och Malin var här igår. Så när jag slutat jobbet klockan sju så beställde vi hem mat och käka hemma hos oss, och så blev det självklart fika efter det också. Hann ju inte ses sådär jättemycket, men vi åker hem till alby snart ändå. Så då ses vi ju då!

Har precis tagit världens längsta dusch efter en dag på jobbet, där jag gått runt och frusit hela dan. Så jag har typ längtat efter en varm dusch hela dan. Nu sitter jag i morgonrocken och väntar på att jocke ska komma hem.

Undra vad vi ska äta idag då, jag börjar bli hungrig. Sugen på chips är jag också. Handla skulle vi också behöva göra, appropå mat och chips, men det får nog bli imorgon. Eller ja, kanske att det blir till och handla chips idag och resten imorgon. höhö hö.

tjugoandra januari

I helgen har Patrik och Anna varit här! Igår hade vi bokat bord på biteline, så när jag kom hem från jobbet for vi in till stan och käkade. Svängde in och köpte lite annat gott på vägen hem och sen så såg vi Remember the titans.

Idag har vi bara slappat i soffan hela dan typ. Såg en till film, In time. Den var bra, dock lite halv konstig på slutet. Jag och Patrik körde ett race mariokart, blev lika men han vann tydligen på grund av bättre tid antar jag. Dom for hem för drygt en timme sen så jag och jocke har nyss ätit mat, korv och mos vilken söndagsmiddag. Men gott vare!

Tänkte fortsätta tillbringa resten av dagen i soffan skulle jag tro. Se lite serier och kanske ännu en film. Eventuellt att vi kanske skulle ta en kort promenad, kanske (chockad att jocke ens sa kanske på den frågan, brukar alltid vara ett nej direkt liksom, haha).

tjugonde januari

Fem år tillsammans med världens bästa!
JAG ÄLSKAR DIG!


femtonde januari

Efter jag slutade jobbet igår åkte jag och hämtade upp Malin som var i stan och vi for hem till oss. Slog ner våra arslen i soffan och tillbringade i stort sett hela kvällen där. Såg filmen real steel, som var riktigt bra faktiskt.

Nåt annat som är riktigt bra. Jag fick ju Zlatans bok i julklapp, och nu har jag äntligen börjat läsa den och shit vad bra den är! kan. inte. sluta. läsa. Alla borde seriöst läsa den, så bra är den och jag har bara hunnit läsa halva boken än. Kan ju bara bli bättre!

tvåtusentolv

Tänkte försöka få ihop en liten uppdatering, är väl dags kanske.
Mamma, pappa och Malin kom till stan och hämtade mig den 23e. Hade den bästaste julen i Östavall med min fina familj, åt massa mat och godis, drack massor med julmust och fick massor med bra klappar! Träffade Tessan också som var hemma från London över jul och nyår! Var ledig till den 26e så åkte då tillbaka till stan för lite jobb.

På nyår jobbade jag till klockan tre, sen packade vi in oss alla tre i bilen och for hem till Alby för att fira nyår! Hade även ett bäst nyår som firades tillsammans med familjen Bäckström, tradition ju! Roligt att nästan alla var med i år också, alla utom Malin. Så det blev ett nyår med trevligt sällskap, god mat, alkohol, ännu mer att äta, fyrverkerier och skumpa vid tolvslaget!

Vi stannade några dagar till i Alby, då vi båda var lediga. Så hann med allt det som brukar hinnas med. Det vill säga, en sväng till Parteboda och hälsa på, fika i Östavall, massa filmer, ätit massor, umgåtts med alla hemma såklart och bara tagit det lugnt! Finns inget bättre ställe att vara på och bara ta det lugnt, älskar det! Sen måste jag säga att min mamma och pappa är dom bästa, ställer alltid upp när det behövs. Ni är bäst!

RSS 2.0